What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Nam ? 2016

kaczy

Active member
Veteran
Witam raz jeszcze,
zachaczylem o ostatnia miejscowe...

Regs :

Pod koniec wrzesnia juz beda dobre. Oby do konca :woohoo:

pzZdro
kaczy

Tomu

Well-known member
Veteran
Witam
Guerilla gold x automazar

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Peace​

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Siema zaloga :D

Pieknie sie zapowiada czas w ktorym bedzie trza ciac tluste boby :D

chudyy - ladne topisze , ale prosze Cie o pelny opis odmian , nie wiem o co Wam chodzi z tymi szyframi ? znaczy sie znam odmiany jak ojciec chrzestny ale taki opis nie sluzy nikomu , mamy taka zasade tutaj by jednak opisywac ladnie odmiany z pelnej nazwy - no chyba ze pokazujesz jakis tam wolne foteczki bez opisow .

kaczy - ciesze sie ze Ci przypadly nasze odmiany :D

Tomu - piekne topisze i ten kolorek co chyba u mnie czyni najszerszy usmiech :)

Panowie i Panie przyszedl czas glosowania na naszego rodaka ...

https://www.icmag.com/ic/showthread.php?p=7609716#post7609716

jak ktos lubi to ma moment kliknac see ...

...

bedzie edite ...

orangefreak

Member
picture.php

Hello - my name is Maroc :tiphat:

Hehehe, witajcie załoga, zapierdzielacie, że aż miło !!!

Piękne kolory i kwiaty ! :woohoo:

Lecimy ! :biggrin:

Piona
OF

chudyy

New member
Witam
Zjebali mnie jak m³odego hehe wiêcej obiecuje to sie nie powtórzy
Guerilla Gold x AK47

Purple Maroc x DieselBerry

MasterSativa x AutoMazar

Easy Shaman x auto Mazar

MasterSativa x OrangeBud

Tak ¿e tego

rondel

Member
Bobby Six killer miazga, szacunek, kaczy co roku pięknie koloruje, cudowne tereny królowej rzek.
Od siebie GWS z ogródka od Grzesia

stolarz44

Active member
Czolem Zaloga!!
Kope lat mnie tu nie bylo.. ta zajawka nie przemija;)
obecnie koncza juz swoj zywot 2 Haze AF od Dinafem(jedna juz stracila szczyt bo plesn sie pojawila) i jeden Purple Haze od g13. Ta najwieksza to pestka z jakies sztuki, jakos slabo jej idzie cos tam dopiero zaczyna pokazywac wloski.
picture.php

picture.php

picture.php

Pozdroo

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Siema zaloga :D

GG#4 x Chemdog DD f2 x L.V.P.K. - takie pestki mi powstaly przy ostatnim pyleniu i powiem wam ze ladnie sie prezentuje ta roslina ...

picture.php

picture.php

picture.php

ZZ

tomram

IC Mag Supporter
ICMag Donor
Veteran
siema
8 dzien flo 12/12
sssdh (reservoir)
karma og (karma g.)
Headbanger(karma g)
cherrygorilla (in hause g)
blackeberry kush x dosido(in hause)
picture.php

pozdro

TheCreator

Member
Veteran
Dziarsko leci ta nasza sekcja, pora przynudzić troszkę mikrosałatką :biggrin:

OG Kush x LVPK ::: StarBud x LVPK

picture.php

Panienki mają się bardzo dobrze :thank you:

Nadal nie mogę rozwiązać zagadki takiej, jak tu zdjęcia wgrywać z Photoshopa, żeby dobrze się wyświetlały, cały czas jakiś blur dojdzie albo cuś :comfort:

kaczy

Active member
Veteran
Siemka, troche mnie nie bylo, ale juz nadrabiam zaleglosci. Piekne kolorki pokazujecie wszyscy. Ja juz powoli doszedlem co tam od tego masakratora mialem i gdzie posadzone.

Master Sativa x Hindu Kush feminiZzed by GGS:

przepraszam za zamieszanie.

Ta odmiane moge polecic z czystym sumieniem dla kazdego kto kocha outa. Dojrzala przed 15 wrzesnia. Moze to mega szybkie pheno jakies sie trafilo. Struktura bardzo ladna zbita z odrobina lisci do obtrymowania. Mega zywiczne, wiec jak mowie niewiele tych lisci trza obtrymowac. Na razie chory jestem goraczkuje itd wiec zapalilem tylko macha, ale ma zadatki na palonko co zamiesza w glowie. Niedlugo cos wiecej powiem.

Tutaj juz miejscowa rzeczna. Niestety nie jestem w stanie przyblizyc co to za odmiany poniewaz jak zwykle mi sie popierdolilo wszystko (to juz chyba moj znak firmowy). "Postaram sie poprawic" tak mowie sobie co roku.

Pani na fot2. i fot3. scieta zostala ze wzgeldu na plesniejacy top ktory maam nadzieje jest widoczny. Nie sposob go nie widziec bo pierdoli artystycznie cale zdjecie. Znalazlem na niej kilka sionek wiec jako ze struktura "tight bud" i "short internode" bede robil crossy z czyms mocnym spod lampy. Tutaj tez niektore panny bardzo szybko poszly pod kose. do 10 wrzesnia byly juz naprawde tluste i gotowe.

Jest u mnie mega susza wiec zabawa idze na calego. Jeszcze tak pieknego wrzesnia u mnie nie bylo.

Poteznych bobow wszystkim zycze.
Do nastepnego

pzdro kaczy

WarrSeeds

Member
witam :tiphat:

sour diesel haze semi - od jakiegos czasu pracuje na genetyce LBH
picture.php

postanowilem ze wysieje jeszcze sour diesel haze auto i porobie testy , troche wychodzi semi które beda idealne na outdoor :)

picture.php

Nasiona do pracy , bardzo szybkie jackberry (pheno ciemne i zielone) zapylone py³em sour diesel haze auto fem

picture.php

pozdro warr

chudyy

New member
Witam wszystkich.
Obawiam siê ze zabrakn±æ jej tydzieñ dobrej pogody.
Nastepnym razem lepsze fotki zrobie.

chudyy

New member
Easy Shaman x auto Mazar

Easy Shaman x auto Mazar

a to wcze¶niejsze
MasterSativa x OrangeBud 09.12

Attachments

• Easy Shaman x auto Mazar.jpg
    Easy Shaman x auto Mazar.jpg
    138.8 KB · Views: 30

kaczy

Active member
Veteran
Witam, troche kolorow ode mnie. Czas dodac swoje outdoorkowe crossy do kolekcji. Ladne zapachy i dosc zbite mimo niewielkiej ilosci swiatla do nich docierajacej.

Tutaj na koniec moja ulubiona jeszcze rosnaca (pozne pheno)
Master Sativa x Hindu Kush GGS:

Troszke deszczu by sie jednak przydalo. Nie sadzilem ze wypowiem kiedys te slowa na jesien, ale niestety potworna susza nie pozwala zbytnio nabic sie roslinom. Tylko spoty rzeczne dobrze ja zniosly.

Pzdroo kaczy

TheCreator

Member
Veteran
Outdoory w IC PL miażdzą - nie wierzem co paczem :biggrin:

Ja to bym chciał zobaczyć HC i tego klona z ciemną łodygą, a nie mogę znaleźć na forumie <SMUTIX> Ktoś pamięta? Na smak wspomnienie z 3ech latek, ChemDD x BM:

picture.php

Latest posts

Latest posts