As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Pieknie sie zapowiada czas w ktorym bedzie trza ciac tluste boby
chudyy - ladne topisze , ale prosze Cie o pelny opis odmian , nie wiem o co Wam chodzi z tymi szyframi ? znaczy sie znam odmiany jak ojciec chrzestny ale taki opis nie sluzy nikomu , mamy taka zasade tutaj by jednak opisywac ladnie odmiany z pelnej nazwy - no chyba ze pokazujesz jakis tam wolne foteczki bez opisow .
kaczy - ciesze sie ze Ci przypadly nasze odmiany
Tomu - piekne topisze i ten kolorek co chyba u mnie czyni najszerszy usmiech
Panowie i Panie przyszedl czas glosowania na naszego rodaka ...
Witam
Zjebali mnie jak m³odego hehe wiêcej obiecuje to sie nie powtórzy
Guerilla Gold x AK47
Purple Maroc x DieselBerry
MasterSativa x AutoMazar
Easy Shaman x auto Mazar
MasterSativa x OrangeBud
Tak ¿e tego
Czolem Zaloga!!
Kope lat mnie tu nie bylo.. ta zajawka nie przemija
obecnie koncza juz swoj zywot 2 Haze AF od Dinafem(jedna juz stracila szczyt bo plesn sie pojawila) i jeden Purple Haze od g13. Ta najwieksza to pestka z jakies sztuki, jakos slabo jej idzie cos tam dopiero zaczyna pokazywac wloski.
Siemka, troche mnie nie bylo, ale juz nadrabiam zaleglosci. Piekne kolorki pokazujecie wszyscy. Ja juz powoli doszedlem co tam od tego masakratora mialem i gdzie posadzone.
Master Sativa x Hindu Kush feminiZzed by GGS:
przepraszam za zamieszanie.
Ta odmiane moge polecic z czystym sumieniem dla kazdego kto kocha outa. Dojrzala przed 15 wrzesnia. Moze to mega szybkie pheno jakies sie trafilo. Struktura bardzo ladna zbita z odrobina lisci do obtrymowania. Mega zywiczne, wiec jak mowie niewiele tych lisci trza obtrymowac. Na razie chory jestem goraczkuje itd wiec zapalilem tylko macha, ale ma zadatki na palonko co zamiesza w glowie. Niedlugo cos wiecej powiem.
Tutaj juz miejscowa rzeczna. Niestety nie jestem w stanie przyblizyc co to za odmiany poniewaz jak zwykle mi sie popierdolilo wszystko (to juz chyba moj znak firmowy). "Postaram sie poprawic" tak mowie sobie co roku.
Pani na fot2. i fot3. scieta zostala ze wzgeldu na plesniejacy top ktory maam nadzieje jest widoczny. Nie sposob go nie widziec bo pierdoli artystycznie cale zdjecie. Znalazlem na niej kilka sionek wiec jako ze struktura "tight bud" i "short internode" bede robil crossy z czyms mocnym spod lampy. Tutaj tez niektore panny bardzo szybko poszly pod kose. do 10 wrzesnia byly juz naprawde tluste i gotowe.
Jest u mnie mega susza wiec zabawa idze na calego. Jeszcze tak pieknego wrzesnia u mnie nie bylo.
Witam, troche kolorow ode mnie. Czas dodac swoje outdoorkowe crossy do kolekcji. Ladne zapachy i dosc zbite mimo niewielkiej ilosci swiatla do nich docierajacej.
Tutaj na koniec moja ulubiona jeszcze rosnaca (pozne pheno) Master Sativa x Hindu Kush GGS:
Troszke deszczu by sie jednak przydalo. Nie sadzilem ze wypowiem kiedys te slowa na jesien, ale niestety potworna susza nie pozwala zbytnio nabic sie roslinom. Tylko spoty rzeczne dobrze ja zniosly.
Ja to bym chciał zobaczyć HC i tego klona z ciemną łodygą, a nie mogę znaleźć na forumie <SMUTIX> Ktoś pamięta? Na smak wspomnienie z 3ech latek, ChemDD x BM: