As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Siema ekipo w ta piekna noc , czy to dzis czy jutro ale juz to mamy we cialkach czujemy .
tomram , cieszym sie i ja ze cos u Ciebie rosnie z tego wszytskiego co powstalo to sie zastanawiam czemu tak puzno hehe ale lepiej tak niz wcale ,a za to ze miejsce znalazlesc to jakos sie w przyszlosci odwdziecze , a temat w temacie z moondoga na sweaty betty zmienic zawsze mozesz .
wieczor szalony tak ze wszystki zyxcze lukrowanej laski
Witajcie moi drodzy postanowi³em zrobiæ ma³y eksperyment tzn co tydzieñ zmieniam lampê. Jeden tydzieñ Ledzik 300w nastêpny hps 250w. Zobaczymy co z tego wyniknie. Jak narazie widzê ze maluszki nie maj± nic przeciwko... wszystkie po toppingu poza tym jednym AFem w lewym dolnym rogu.
Siemanko IC PL! Czapka z g³owy moja za ro¶liny wasze
Znów siê przydarzy³o, ¿e z klasera mi wypad³o parê pestek - no a jak ju¿ wypad³y, to akurat na doniczki pe³ne ziemi hehe Znów bêdzie skromnie, nisko, ale mam nadziejê ¿e smacznie i kolorowo!
Z lewej OG Kush od Dinafem, z prawej Herijuana od Warr'a:
Te tutaj zupe³nie g³owy potraci³y, SSSDHxOGer99 (Warr):
Sneeesia aka Cheeesia (CMG - co¶ mutuje, ale jeszcze dam szansê):
Cali Connection SFV Og chyba 19dzień kwitnienia.Bałem się troche Cali Con bo czytałem dużo negatywnych opinii ale to już drugie sionko tej odmianki i zapowiada się równie ciekawie co za pierwszym razem.Może zbiór z tej odmianki nie miażdży ale jakościowo jest super.
A teraz coś od Zz czyli Z Star....zajebisty zapaszek roztacza wokół siebie ta odmianka,superancko się szroni i w ciekawy sposób formuje topki, mam na myśli zakończenie topka coś jak korona.
Kiedyś automaty to były takie małe, fajne roślinki. Teraz bez siekiery strach podejść.
Edit: Ta odmiana to krzyżówka (Amnesia AK x Emerald Stone) x Think Different. Ta roślina miała około 200g, ale dało się wyciągnąć z niej więcej Zaatakowała ją pleśń i musiałem sciąć 1-2 tygodnie przed terminem. W zimę, w wolnym czasie postaram się wrzucić jakiś opis albo dwa do polskiego strain guide. Pozdrawiam
Witam
Nieźle ciśniecie chłopaki !!....co prawda to już nie te czasy gdy zaczynałem na tym forum,troszkę przystopowała nasza Polska sekcja...hmmm
Ale dobra, coś odemnie...
Kosher chyba 4 tyd. flo
SFV Og
...ciekawy zapaszek...coś jakby polać przeciętą cytrynę żywicą z sosny...fajnie, fajnie
3m ta sie chłopy....za niedługo wrzuce co nie co z Z Star i nie dawno przełączonymi na flo GG#4 x ChemDog od Zz.
Intern@tional - piêkny pieñ, taki wynik z AF to¿to zgroza hehehe
tomram - to nie box, to chyba ju¿ room - piêknie to wygl±da i bêdzie wygl±daæ!
klint - super siê krzacz±, ju¿ odpu¶ci³e¶ z led?
jerzu - SFV spoko kolorek i budowa, my¶lê ¿e sekcja nie przystopowa³a a po prostu nieco przycich³a na chwilê. Mo¿e w okolicach ¶wi±t wszyscy wpadn± z pocztówkami heheh
Ode mnie maluszki:
Herijuana (co¶ wolno jej idzie, byæ mo¿e korzeñ walczy po przesadzeniu jeszcze)
Nie ma na razie co pokazywaæ, ale debiut musi byæ.
W ogrodzie ro¶nie mi:
3x Grapek od FS
3x PowerPlant od DP
2x Euforia od DP
Ogólnie przez "zach³anno¶æ" przesadzi³em z ilo¶ci± plantów, pierwsza my¶l by³a najlepsza, ¿eby posadziæ max 5, no ale có¿, m±dry polak itd....
Nastêpnym razem bêdzie 4-5 szt., bo nie idzie tego ogarn±æ, a¿ strach my¶leæ co bêdzie pó¼niej.
Dzi¶ pierwszy dzieñ flo. po 3,5 tyg wegu.
Wszystkie zdrowe z wyj±tkiem jednej z lewego dolnego rogu (grapek), jaka¶ taka oklapniêta, li¶cie cieniutkie zawiniête do do³u, nie mam pojêcia co jej dolega.