As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Witam i mi³ego weekendu ¿yczê
Creator powiem tak. Mo¿e i ledy s± spoko ale tylko te firmowe. Chiñski szajs odpada. Chocia¿ na veg spoko bo siê ³adnie rozkrzaczyly i nie wyci±gnê³a zbyt du¿o. Jednak na flo wole hpsa z wiadomych powodów
Jutro jak bêdê mia³ chwilê to ogarnê trochê ten bajzel i wrzucê jakie¶ foty bez HPSa.
a tymczasem dzi¶ idê w balet, na pocz±tek KSW gdzie¶ w barze, a pó¼niej "król parkietu w klubie disco" po tygodniowym odtruciu trzeba siê trochê odchamiæ.
Wszystkim udanego ³yk-endu, b±d¼cie bardzo niegrzeczni i róbcie g³upoty.....wrrrróæ chcia³em powiedzieæ b±d¼cie grzeczni i nie róbcie g³upot
Witojcie Panocki
U mnie gêsto siê zrobi³o ale nie narzekam, ka¿da panna ma po kilkana¶cie szczytów tak ze bêdzie fajnie...
Ro¶linki maj± ponad 60cm(ma³a korekta mianowicie maj± 80cm bo zmierzylem) mam nadzieje ze juz du¿o siê nie wyci±gn± bo hpsa mogê jeszcze dzwignac gdzie¶ o 20cm... w najgorszym wypadku zacznê nadlamywac ³odygi... Jerzu ja tam na klimat nie narzekam jak na grudzieñ w dzieñ +15*c jest spoko hihihihi
Jerzu, twój kush wygl±da kozacko.
Klint, zaros³a ci szafka przez te pare dni.
Pani Aniu, MASAKRA!!! Ogród przezajebisty. Blue Dream jak marzenie
Creator, ostre nawil¿anko
Witam
Super...coś rusza w temacie.....
Klint....chłopie uważaj bo rozsadzi Ci tego boxa...będą topki jak marzenie.
Pani A...mmmmnie berdziej interesuje Em Dog...dostałem na gratisa.
Creator.... przygotowania ciągle trwają...jestem ciekaw Twojej Heri/OG...paliłem czystą Heri i była super.
Carry...dzięks brachu...polecam Kosher Kusha bo jest na serio fajowy...tylko to wyciąganie się...u Ciebie też super się zapowiada....kurczę masz Euforie....mój must try!!!!
jerzu - to nie jest kros, tylko podpisa³em dwie ro¶liny obok siebie na zdjêciu i oddzieli³em "/" Ten OG jest z Dinafem, Heri od Warra.
A propos Heri, to jednak jest to ona i tym samym bêdê mia³ t³ok w szafeczce, jak w przychodni w PL
Dlatego miêdzy innymi ta babeczka musi ostro trenowaæ (SSSDH x OGer99, 14dni flo)
Mix Indoor od Warra - dobrze, ¿e ro¶nie w mniejszej donicy, bo chyba te¿ by posz³a wy¿ej. Nic nie pachnie, jak sie pomiêtoli li¶cia to ma ³adny, energetyczny zapaszek (12dni flo).
OG Kush (6 dni flo)
Znów pragnê ¿yczyæ udanego weekendowania, pozdro IC!
Witam za³ogê
za ka¿dym razem gdy odwiedzam ten thread i widzê te wszystkie piêkne ro¶linki to a¿ siê serduszko raduje oby tak dalej kole¿anki i koledzy.
A u mnie powoli co¶ juz widac. Z tego co pamiêtam to chyba 12 dzieñ od prze³±czenia. Wszystko zaczyna ³adnie siê szronic.
Pozdrawiam i spokojnego weekendu ludziska