As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Witam i gratuluje tym co mają coś na oucie. Trudny sezon mówię wam. Susza w cholere, niespodziewane gradobicia i ulewy. Jednego spota powaliło mi połamane drzewo. Przetrwał tylko jeden plant. Oto co natura pozostawiła bez zmian:
Viking x Hash Plant, zaczął kwitnąć:
Niestety mało zdjęć bo nie było czasu w ogóle w tym roku na większe fotoreportaże. Pomyślałem, że zamiast soczystej zieleni pokaże jak sie topy będą formować. Całość już wie, że zbliża się jesień. Rosną na potęgę utwardzają łodygi i wygladają soczyście zielono. Mimo suszy radzą sobie dobrze.
Tylko jeden spocik lekko dostaje w kość, ale na szczęście ma sporo cienia. W tym roku postawiłem na całkowicie nowe miejsca. Eksperyment na razie idzie po mojej mysli.
Pozdro dla wszystkich. Niedługo coś więcej pokażę. Pozdrowienia dla moich dobroczyńców. Dziękuję za wspaniałe geny.
Witam wszystkich oto moje tegoroczne automaty, porosły giganty już są prawie mojego wzrostu odmiana to AutoMazar x SweetMango. Powiedzcie co o tym sądzicie, niedowiarki z Haszysza nie wierzą że to auto i wmawiają mi cały czas że to sezonówki.
Pozdro
oto co zostało z całej miejscówy po wichurze. Jedna mała, ale za to zdrowa i powoli kwitnąca pani X. Prawdopodobnie geny moje bo poszarpane jest wszystko łącznie z etykietkami. Pomieszane i połamane. Ocalała kobieta będzie osłodą jesiennych wieczorów.
Miejscówa piaskowa i mało żyzna. Do uzdatnienia w przyszłym roku. Myślę, że coś jeszcze tam wyrośnie pomiędzy zwałowiskiem. Drewno biore dla siebie hehe.
Konopek, podobaja mi siê twoje dziewczyny! Super wczesne sa! S³uchaj, daj znac jak na nich wyszed³es - ile srednio z rosliny wyciagnales? Ile ¶rednio mia³y wysoko¶ci? Bardzo trzeba o nie dbac czy same rosna? Zdaj recenzje ogólnie z hodowli i powiedz czy bys je poleci³. Wszystkiego dobrego!