What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rosnie Nam ? 2015

tomram

IC Mag Supporter
ICMag Donor
Veteran
siemka
moja outowa przygoda zaczyna pachnac :biggrin: coraz bardziej intesywnie
picture.php

picture.php

pozdrawiam

B

Bobby SixKiller

Siema
picture.php
Heribei od Saniego
picture.php
Hindu Kush x Master Sativa GGS feno kush pięknie się krzaczy Pozdrro

tomram

IC Mag Supporter
ICMag Donor
Veteran
siemka
kolorowo sie robi coraz bardziej :) tak trzymac
nastepny tydzien minol kwiatuszki zaczynaja sie coraz pelniejsze robic ,i ocraz bardziej klejace,do stolu pozasiadaly maczlik i arana roja :)

picture.php

picture.php

pozdro

DrSmoke

Member
Veteran
Hey Hey Hello !
Strzeliłem kilka fotek Arne x Hashplant by Warr
bo na razie tylko one pokazują kwiaty. Sweet !

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

konopek

Member
Yo ludziska. Wysy³anie zdjêæ przez Tor'a to katorga jak dla mnie :) masakra normalnie

U mnie ogólnie kwitnienie pe³n± par± ale to mo¿e dlatego ¿e miejscówka ciemna jak w³a¶ciciel :)

Naj³adniejsza guerilla gold x ak47 jak± trafi³em. Jak dla mnie bomba o ile bêdzie dobrze kopaæ w g³ówkê ^^

picture.php

picture.php

A tutaj pheno ma³olistne :)

picture.php

A tutaj najfajniesza choæ najmniejsza z posianych Menitobe Medicine. Mo¿e nie powali plonem choæ mam nadziejê siê zaskoczyæ mile ale wygl±d topów mnie powala. ¦linka cieknie. Szkoda tylko ¿e nie dopilnowa³em jej z pryskaniem i sporo w niej ple¶ni ale daje jej czas na pe³ne zakwitniêcie co by poznaæ jej potencja³.

picture.php

picture.php

T

Torek

sIEMA

przepieknie sie zieleni u was

Odemnie skromnie

chesse x sdh auto
picture.php

picture.php

sr60 x sdh auto

picture.php

picture.php

Sorry za jakosc ale aparat cos sie pierdoli

Wiecej w galerii

pozdro

wdr

Active member
Veteran
Cos slabo z tymi outdorami w tym sezonie chyba ze nie chce sie pokazywac .. sam tesknie za outdorem ale narazie nie ma szans, moze za rok za dwa ... a narazie trzeba sie cieszyc tym co jest.

Dinafem OG Kush zdjecia kilka dni przed cieciem

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Kolekcjoner

Active member
hi hello, u mnie jakoś leci :) ale mam nadzieję że u was też do przodu.
Outdorowa ekipa idzie do przodu, poki co małymi krokami ale jeszcze wyjebi.. w niebo :laughing:

picture.php

picture.php

pozdro i do przodu!!

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Siema zaloga :D

pogoda dopisuje teraz co ? idealna na martwy marsz hehe plecak na brzusio z woda na plecach taki sam i 2 torby turystyczne po bokach pelne wody hehe cwiczymy wiecej niz niejeden co sie na silce picuje na lalusia

bylo tak ...

picture.php

picture.php

rozplakal bym sie gdybym tak pieknego ujecia nie cyknal hehe zawsze mnie krecily te pierwsze sekundy zycia , moment jak wychyla sie ponad ziemie , a to wszystko dlatego ze JUZ wole MLODSZE hehe

picture.php

poZZdro

tomram

IC Mag Supporter
ICMag Donor
Veteran
siema
moja outdorowa przygoda zaczyna dochodzic :) do konca,jakies pare parenasci dni zostalo

picture.php

picture.php

pozdro

Latest posts

Latest posts