As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
siemka
kolorowo sie robi coraz bardziej tak trzymac
nastepny tydzien minol kwiatuszki zaczynaja sie coraz pelniejsze robic ,i ocraz bardziej klejace,do stolu pozasiadaly maczlik i arana roja
Yo ludziska. Wysy³anie zdjêæ przez Tor'a to katorga jak dla mnie masakra normalnie
U mnie ogólnie kwitnienie pe³n± par± ale to mo¿e dlatego ¿e miejscówka ciemna jak w³a¶ciciel
Naj³adniejsza guerilla gold x ak47 jak± trafi³em. Jak dla mnie bomba o ile bêdzie dobrze kopaæ w g³ówkê ^^
A tutaj pheno ma³olistne
A tutaj najfajniesza choæ najmniejsza z posianych Menitobe Medicine. Mo¿e nie powali plonem choæ mam nadziejê siê zaskoczyæ mile ale wygl±d topów mnie powala. ¦linka cieknie. Szkoda tylko ¿e nie dopilnowa³em jej z pryskaniem i sporo w niej ple¶ni ale daje jej czas na pe³ne zakwitniêcie co by poznaæ jej potencja³.
Cos slabo z tymi outdorami w tym sezonie chyba ze nie chce sie pokazywac .. sam tesknie za outdorem ale narazie nie ma szans, moze za rok za dwa ... a narazie trzeba sie cieszyc tym co jest.
hi hello, u mnie jakoś leci ale mam nadzieję że u was też do przodu.
Outdorowa ekipa idzie do przodu, poki co małymi krokami ale jeszcze wyjebi.. w niebo
pogoda dopisuje teraz co ? idealna na martwy marsz hehe plecak na brzusio z woda na plecach taki sam i 2 torby turystyczne po bokach pelne wody hehe cwiczymy wiecej niz niejeden co sie na silce picuje na lalusia
bylo tak ...
rozplakal bym sie gdybym tak pieknego ujecia nie cyknal hehe zawsze mnie krecily te pierwsze sekundy zycia , moment jak wychyla sie ponad ziemie , a to wszystko dlatego ze JUZ wole MLODSZE hehe