What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rosnie Nam ? 2015

D

DLOC

hey :D a wiec po zbiorach i sailor Jerry pusty..... ale sloiki pelne..Nakierowalo mnie to po spaleniu chronica i to kilku krotnie zeby przedstawic te odmiany moze w ogrodzie mi nie rosnie ale w sloiku pachnie Naprawde chronic to wspaniale zielsko mowie o tym od Seriousa.Czasami po spaleniu zastanawialem sie gdzie jestem czy w komosie czy na ziemi,Wyszlo bardzo mocne i w zasadzie dla porownania z kushem ilosciowo tak samo.Za to chronic to naprawde inne zielsko...Jego zapach cos jak owoce ale pachna ostro jak przyprawa curry.High mocny dlugi..narkotyczny czasami potrafil przepalic mnie schodzi w przyjemny uzyteczny high milo sie zasypia.Jest to jedno z najlepszych korniszonow jakie mialem.8 ball kush... w zasadzie nie mam opini poza zbiorem satysfakcjonujacym, high przyjemny wsam raz na noc do fotelu.

picture.php

8 Ball k
picture.php

Chronic
picture.php

A to dla tematu, planuje cos na zew z S60 ktore sie zapylilo kiedys.
picture.php

B

Bobby SixKiller

Siema. Troszke u mnie popadało ale wciąż poziom wód gruntowych jest 1,5 m poniżej poziomu, spacer farmera w zróżnicowanym terenie powoli zaczyna stawać sie przyjemny:laughing:
picture.php

Frisian Dew DP
picture.php

Hashkush x Congolese Double Gold WARR
picture.php

Maroc x auto Ak x Master Sativa GGS
:plant grow:ELO!

C

canna_brotha

!!

!!

a tak wyglada to teraz BUBBA KUSH AF harvest za jakies 2 tyg

niezly busz sie zrobil ;)

POZDROWIENIA

Last edited:

DrSmoke

Member
Veteran
Witajcie!
Nie mogę się powstrzymać przed wrzucaniem
i pokazywaniem Wam zdjęć swoich panienek!
Tym większym mija dzisiaj dwa miesiące od
wysadzenia. Ładnie sobie poczynają..
Wysokości od metra do metraosiemdziesiąt.

Early Skunk [SensiSeeds]
picture.php

Early Skunk [SensiSeeds]
picture.php

Herijuana Lemon
picture.php

(GuriellaGold3/Manitoba Medicine) x Hashplant [Warr]
picture.php

Hashplant [Warr]
picture.php

DrSmoke

Member
Veteran
Arne x Hashplant [Warr]
picture.php

Arne x Hashplant [Warr]
picture.php

Hashplant [Warr]
picture.php

klony Arne x Hashplant i Hashplant [Warr]
picture.php

klony Early Skunk [SensiSeeds]
picture.php

Pozdro i niech się Wam ZIELENI !

D

DLOC

Juz w ziemi...
Calkiem zadowolony jestem z kielkowalnosci tych mych F2 sour60, jakies 95% mniej niz polowe sposobem pre-crushing i wyszly ladnie prawie wszystkie.

SPoter
picture.php
picture.php

I bonusik na koniec...
Agent Orange ten nasz pan pomarancza swietny jest...Unikalny zapach dokladnie pomaranczy z jakims likierem, co do plonu to ladny.Tworzy fajne kulki golfowe , wogole ma inny wyglad niz normalny weed, przypomina mi tropikalna trawe.Highh euforic.

picture.php
picture.php

Peace

tomram

IC Mag Supporter
ICMag Donor
Veteran
siemka
31 dzien od kielka.zabiera sie za kwitnienie
picture.php

picture.php

pozdros

Last edited:
A

ares420

Siema ładnie macie w swoich ogródkach

u mnie 105 dzień życia, niektóre już wskoczyły na flo

pestki od ggs, war
bilbo x bb/c
gloria

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

1 plant po fim+ toping
picture.php

pozdro

Last edited:

Dystans

Member
Piêknie wszyscy lecicie! U¶miech sam siê pcha na twarz przegl±daj±c ten temat :)

Oto mój sportowy micro-out prosto z najsurowszej pogodowo czê¶ci IE

Po lewej ak-47, z prawej big bud. Oczywi¶cie oba AF ze stajni Gregorego ;)

picture.php

picture.php

picture.php

Pozdrówki

konopek

Member
Witam za³oge. Piêknie kolorujecie.

U mnie osta³o to co siê osta³o. Ostatnio mnie dzik przegoni³ ze spota. Nie ma ¿artów :)

GG x ak47 od GGS ro¶nie piêknie. Li¶cie trójpalczaste, oszronione i top na topie :)

picture.php

picture.php

Menitobe Medicine te¿ daj± rade

picture.php

no i tak kwitnaca ktorej zapomnia³êm opryskaæ na ple¶ñ i trochê ja zjada

picture.php

Byle do indora :)

Kolekcjoner

Active member
Witam całą załogę! Jestem pełen podziwu co do waszych działań oby tak dalej!
U mnie w tym roku straszna lipa, po utracie całej dużej pierwszej partii sadzonek za pomocą co niektórych z was udało mi się chociaż trochę odbić od dna. Mimo całkowitego braku finansów i dużego poślizgu czasowego coś tam rośnie. Pełnosezonówki które otrzymałem są duużo opóźnione a na afy kasy brak (jakby ktoś miał na zbyciu to proszę o kontakt) . Dobra, koniec narzekania!
Spot w pobliżu jednego z zeszłorocznych, porządnie przekopany i wzbogacony wartościowym substratem + obornik. do tego siateczka i trochę zasieków co by nie utracić ostatniej iskierki nadziei.
troche fotek:
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Posadziłem je dosyć gęsto ze względu na termin, nie sądze aby konkurencja była na tyle silna by im zaszkodziła no i podłoże jest dobrze wzbogacone - mają tam wszystko czego dusza zapragnie.
Rośnie tam sobie: hindu kush x master sativa, master sativa, congolese double gold, i trochę mixów.
Pozdrawiam Serdecznie !!

B

Bobby SixKiller

Siema wszystkim. Teraz ode mnie GG x auto Ak od Grzecha zapach owocowo-landrynkowy.Najpóźniejsze z nich wskoczyły na flo w drugim tygodniu lipca.
picture.php

:dance013:
picture.php

Pozdro:biggrin:

Amnnesia

Member
Przepieknie tu i tak zielono : ) pora wiec abym sama jakis kolorek dala tak wiec na start cos z szafeczki

GG#4 x ChemDog DD FeminiZzed - Strasznie jestem ciekawa jego ziolka Zz na dniach bede przesadzala i miejsca im nie braknie : ) : )

picture.php

Tutaj natomiast kilka outowych Auto przysmakow troche pokatowane przez slimaki ale juz dochodza do siebie dawac dawac dziewczyny bo sloiczki puste : )

Cream Mandarine lub Cream Carmel sweet seeds(Tomram) - Nie wiem ktora bo byly dwie jedna obok drogiej i jedna zostala porzarta hmmm tylko ktora : )

picture.php

Black Cream AF Fem - GGS

picture.php

Red Poison x Black Cream AF Fem - GGS

picture.php

White Widow x AK47 AF Fem - GGS Chyba najwieksza z automatow : ) bedzie trawa mniam ...

picture.php

Pozdrowionka dla wszystkich i bez przypalu BuZiAkI : *

T

Torek

Piontka!

Swietnie lecicie
jak zawsze hehe

Auto

picture.php

auto drGreenspoon x auto Columbian Haze

picture.php

picture.php

Warr Af co jest co kiedy indziej
picture.php

Sorry ze tylko tyle ale bateria w kumpla aparacie padła

pozdro :D

Last edited:
C

canna_brotha

;)

;)

witam !!

AUTO MAZAR po overdrive [AN] bardzooo szybko sie zebral i oblal zywica. daje mmu jeszcze max 2 tyg. ostro z opryskiem lece, troche musialem powybierac ognisk plesni ale jest dobrze!!

pozdrowienia
PIEKKNE KOLORYYY PANOWIE I PANIE!!

Last edited: