ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Bracia i Siostry czy może ktoś na wyspach chce się podzielić dziećmi albo sprzedać z chęcią się zaoopiekuje i co sądzicie o 50clonach na metr?to nie za duzo?pokoj
siemka
umnie zniwa,wyglada to strasznie bo rosliny sa bardzo niskie ,byly ostro polamane ,i duzo popkornu naroslo,upaly ,troche tez niepodlanie na czas dalo swoje rezultaty,ale jest super,na dworze juz +28 +30 w dzien,jedna lampe juz wylaczylem wczoraj.jest ok
to ja juz koncze ,do 70-75 dnia wytne wszystko.i tylko juz konsumcja zostanie
trwaja prace na outem
tomram no to GRUBO sie masz , ale tak to chyba podzielic w cieplych krajach ze latem koniecznie cooltube o ile jest to mozliwe a najlepiej to wysadzic krzaczuny na OUTDOOR bo smaku slonca zmieszanego z deszczem z odrobina wiatru nie pobije najlepsza szafowa odmiana , powodzenia zycze braciszku
Ja swojego outdoorka pod lampa trzymam bo slonca za grosz jeszcze nie ma , ciagle zimno i pada hehe i moze byc tak ze w tym roku outdoora bede mial w indoor hehe ( joke ) tym czasem nie moge zrozumiec tej rosliny co sie zowie 39 dni pochlania nawozy tonami i ciagle pokazuje niedobory , dobrze ze mam kilka takich samych klonow i mozliwosc zabawy w matke nature , ale mniej wiecej ( to w tedy jak 2 palce w dupe sobie wsadzisz , jeden jet mniej a 2 wiecej w dupie hehehe ) wygladaja tak ...
siemka
dziekoweczk bracie zz,aj zeby to ta cool tuba byla wstanie to wychlodzic,na wejsciu w dzien mam 26 -28stopnia w nocy 20-22,tutaj klime trzeba walic.ale to juz zbyd duze opciazenie dla lini elektro.problem jest nawiekszy w tym ze rosliny przesychaja zaszybko,codziennie trzeba podlewac
porobilem takie jakies portretowki
3 x chemdog dd x sd ibl
Określam 12/12 i lecą na zewnątrz.
Jakiś mix sam pyliłem , początki zaczeły się od Passiona od DP zapylonym czymś wczesnym z wydłubanego bobka , potem zmixowałem z Maroc od FS nie była z najszybszych i tak od kilku lat przedłużam te nasiona już nic nie dodając. Jak dlamie są git. W tamtym roku fajne wyszły zobaczymy co w tym wyrośnie. Ogólnie całkiem wczesne.
Pozdro. Wpadne jak będzie coś konkretnego do pokazania.