What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Nam ? 2015

D

DLOC

picture.php

Chronic
picture.php

picture.php

8 ball k
picture.php

picture.php

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Faktycznie cos malo naszych partyzantow ...

chyba juz nikt nie sadzi na lakach . polach . gorach oraz lasach hehe

N. Lights x Black cream AF
picture.php

picture.php

poZZdro

Z

ziemniaczek002

Witam witam jak nie jak tam trza troche sie zaczac ruszac po okresie zimowym tak odemnie na start ^^

picture.php

picture.php

Nie znosze jak ludzie zostawiaja taki smietnik w lesie co o tym muslicie???
a to tuz tuz przy drodze ^^

picture.php

IMG]https://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=60509&pictureid=1421231[/IMG]

no i tak plenerowo ^^
picture.php

kaczy

Active member
Veteran
:)

ZZ said:
Faktycznie cos malo naszych partyzantow ...

chyba juz nikt nie sadzi na lakach . polach . gorach oraz lasach hehe

Spokojnie, partyzanci działają z zaskoczenia i knują swoje plany w ukryciu. Niedługo się zacznie. Choć musze dodać do Twojej myśli Zielony, że faktycznie coraz ciężej z uprawami po słońcem. Jak nie masz swojej działki to kicha. Pełno złodzieji a i świadomość społeczeństwa wzrasta. Trudno o dobre nie odwiedzane miejsce w dziesiejszych czasach. Mimo wszystko będziemy coś radzić. Jakiś kąt się znajdzie dla naszych dziewczyn ;D

:woohoo:
pozdro Kaczy

PS Ładnie ciśniecie. Szafkowe grow'y robią wrażenie.
:tiphat:

konopek

Member
¿eby nie by³o ¿e nie ma :)

HindiKush x MasterSativa GGS
picture.php

Maroc x AK47 x MasterSativa

picture.php

Sie ogólnie trochê wyci±g³y bo wujek nie wie co to led i jak je siê zawiesza. Ach te nowinki :)

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
... Choć musze dodać do Twojej myśli Zielony, że faktycznie coraz ciężej z uprawami po słońcem. Jak nie masz swojej działki to kicha. Pełno złodzieji a i świadomość społeczeństwa wzrasta. Trudno o dobre nie odwiedzane miejsce w dziesiejszych czasach.

pozdro Kaczy

PS Ładnie ciśniecie. Szafkowe grow'y robią wrażenie.

siema
swiete slowa kaczy nie mieszkam w PL ale wiem co sie tam dzieje widze jak znajomi cierpia bo jakies gowno jady zamiast zakupic lopate i nasiona i zasadzic cos sobie to wola pic wode i szukac spotow CUDZYCH malo tego cos mie sie zdaje ze ten chujowy zwyczaj doszedl tutaj nie mowie ze go nigdy nie bylo ale nie na taka skale to jebane google map ulatwia sprawe tym memłonom. Nasze szlachetne podejscie do sprawy daje nam duza przewage , ona kiedys zaowocuje , na to czasu bedzie potrzeba ... a na juz to p[owinna Nam wystarczyc satyspakcjia z totalnej partzantki :D z tych wykopanych dolow , nanoszonej ziemi skropolatnym kitraniu sie ehh ten pocik na czole i ta napieta zylka na skroni w ksztalcie pioruna potrafia dac kopa na kilka tygodni hehe ja w tym roku sie na grubo rozgoscilem zobaczymy co z tego bedzie na wstepie spalilem wszystko co spalic sie dalo hehe jak na growera przystalo ...

foty jakos boccne spojrzenie daja na sprawe hehe

picture.php

po tym paleniu glodnym sie stal ...

picture.php

nadeszla noc , a wszystko nabralo lepszego efektu hehe

picture.php

ziemniakow do teraz nie dokopalem sie w palenisku , ale nie o nie w tym chodzilo tutaj organiczny kult maryski sie rodzi hehe

ZZ

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
StarDawg Illuminati (Nag Champa Kush) tylko w klonie

14 dzien od przelaczenia na kwitnienie

picture.php

picture.php

koniec koncu ! doszly do mnie klony nie wszystkie w idealnej kondycji ale za to ilosciowo mam sie tak ze nawet jak 1/3 padnie a widac po nich ze nie sa w najlepszej kondycji to i tak mam wiecej niz chcialem , to sie juz pochwale oficialnie ...

GG#4

picture.php

poZZdro

tomram

IC Mag Supporter
ICMag Donor
Veteran
siemka
52 dzien flo 12/12,rosliny powoli zaczynaja konczyc,upaly coraz blizej,trzymanie indorka zaczyna byc bardzo strsujace :)
picture.php

chernobyl
picture.php

white og v2.0
picture.php

Ganja Smile

Active member
SIemanko panowie po latach :) mialem pewne problemy dlatego mnie tu nie bylo... pamietacie moze anonimowy czat ktorego kiedys uzywalismy do porozumiewania sie? Czy on jeszczeistnieje? wrzuce kilka fotek z mojego outdorka w Szkocji robie eksperyment w zimnym klimacie ciekawe co z tego wyjdzie! pozdro ogrodnicy milo was tu obserwowac jak pieknie wam kwitnie! GS

Nucky_Johnson

Active member
nie ma jak to dobry start:
picture.php

Nie oddam juz tego reflektora
Ostatnio mi wyszlo 0,8 g/w i teraz weguje do bulu, zeby zobaczyc kto co tak naprawde potrafi.
Odmiany:
NZxSOG #33
Amnesia
Kali Mist
Power Palant;D
Victory
East Coast
Sprzodu jeszcze stoi 6x6,5L selekcja
3x Durgan Chitral
1x Jackberry x Herijuana
i cos jeszcze musze dosadzic;D
Pozdro zaloga:tiphat:

bajceps

New member
Mam pytanie do Grzecha.
Kupi³em pó³automaty passionxshamanxgws, czym siê charakteryzuj±?
Czy bez problemu dojd±?
Pytam gdy¿ nie moge znale¼æ opisu do tych pestek.
Z góry dziêkuje :)