What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

rogin

Member
troyan niema co eleganckie roslinki tylko niemoge z tych lisci Widze ze juz zaczynaja ci nabieraz rozowawego koloru tak jak powinno byc
peace

G

gelowas

:wave: :wave: :wave:

troyan, passion b.ladny, przerazacie mnie tymi szychami, ledwo sierpien sie zaczal...
cheech, foto schrooma zapodaj, od kiedy uslyszalem, ze high ma smak orzechow wloskich (!) naszla mnie ochote na poogladanie tego, pes jakie ma fajne ho ho
fishu, dzialaj dzialaj, fajno ze tez schroomza planujesz uprawiac, z tymze w boxie, bedzie good czuje
bizzy, do sprzedania nie, do oddania tak, jesli juz kiedys miales do czynienia z mj, any photos plz...
ca2, nice to meet you
wujek, jak juz pisalem - krzewy mi to bardziej przypomina, takie podstrzyzone, duze bonsai jakies
Kov, where is weekly update

seedbay.com - wystartowalo! :woohoo: we wtorek wracam i skladam zamowionko na przyszly out, juz mozna sie powoli przymierzac, aby kolekcja byla kompletna, trza cos komus? a moze fifty-fifty, bardziej interesuje sie roznorodnoscia, a mniej iloscia.
wybralem
Sensi White Label - Double Gum (15szt, chetnie bym sie tym wlasnie podzielil)
Swan Song - Marmalade (jesli dac wiare temu co pisza to z 60 roslin kolekcji G13 wybrano najlepsze pheno, przynajmniej na foto widze, ze listki maja nietypowy ksztalt, cos jak ducksfoot moze bedzie)
good choice???

ROLL THAT SHIT, LIGHT THAT SHIT, SMOKE THAT SHIT!!! :smoweed:
G

PS. jutro zabieram na wiejska dzialke do kolezki LR'y i 2 zenskie wujkowe krzyzowki i zasadze na farta dzies w polu, bo to juz ostatnie szt z balkonu zostaly, przyjade za 3mies, ciekawe co z tego bedzie.

Z psilocybe chyba po raz 2-gi nic nie wyjdzie, bo grzybnia zatrzymala swoj wzrost na ok 20-25% i pojawilo sie ciut zielonego pod sama przykrywka. Myslicie, ze jakby na tym etapie wlozyc do terrarium z folii to jest cien szansy na pojawienie sie kilku kapeluszy?

Last edited:

Burek

Member
Witam
Po dośc długiej nieobecności spowodowanej brakiem kompa wybrałem się na spota i oto zdjęcia 1 ta największa okazałasię jednak laseczką :)
oto ona

z góry

a tu żeński preflower (jakby co napiszcie czy się myle ale mi się wydaje że to na 100% babka)

a tu ta mniejsza płeć jeszcze nieznana preflowery jakieś tam malutkie są ale ciężko obczaić czy baba czy chłop :p

proszę o opinie jeśli można

Pozdro!

Last edited:

Fish131

Active member
Siema Burek powiem Ci ze to cos na 3cim zdjeciu to albo odgalezienie albo meskie jajo. Bo na zenskiego pre mi to nie wyglada na 100%.

Last edited:

1337grower

Active member
Witam
Wedlug mnie jest to na 100% odgalezienie:) krzaczki masz OK:)
troyan - przepiekne te twoje passionki , w przyszlym roku sie napewno na nie skusze:)
pozdrawiam

Ganja Smile

Active member
nie zalamujcie chlopaka.. jeszcze nic straconego dla mnie to tez wyglada jak odgalezienie ale zdjecie jest malo wyrazne jesli chodzi wlasnie o preflowery... Stary masz makro fajna fota ale na pewno mozna zrobic lepsze zdjecia
troyan ladne krzaki heehe mam nadzieje ze jak niedlugo odwiedze spot to tez takie bede mial :D
pozdro

G

Guest

u mnie to samo, nie pekajcie ludziska
u polowy plec nie wiadoma jeszcze
jeszcze 3m-ce na out wiec bedzie dobrze

C

Ca2

Jak ja sie ciesze, że zakupy robiłem w femaleseeds :D
Rok temu na out płeć już znałem w połowie lipca.
Tak ostatnio sobie myślałem, że sexownie by było gdyby z 3 dni popadało :D I normalnie jak na życzenie :D
djff said:
jeszcze 3m-ce na out wiec bedzie dobrze
Sądzisz, że w październiku taka ładna pogoda będzie?
W zeszłym roku WW ścinałem na około 15 października i już miała w cholere odmrożonych liści bo przeszła 3 przymrozki.

Jah Blesss

Last edited:

greengirl

Active member
Troyan, to chyba pierwsze tak mocno kwitnące już krzaki na polskim forum - aż ślinka cieknie. Myślę, że warto porobić nasiona z tak wczesnej odmiany - skminić trochę pyłku od ludzi z forum i scrosować to razem. Fakt, stracisz troszkę palenia, ale wydaje mi się, że warto.

pozdro

greengirl

polak

Active member
greenG.

mam w podobobnym, a moze w bardziej zaawansowanym stadium ice....

wczoraj malutki topeczek na dwoch i bylo bardzo fajnie :)

Fish131

Active member
greengirl said:
Troyan, to chyba pierwsze tak mocno kwitnące już krzaki na polskim forum - aż ślinka cieknie. Myślę, że warto porobić nasiona z tak wczesnej odmiany - skminić trochę pyłku od ludzi z forum i scrosować to razem. Fakt, stracisz troszkę palenia, ale wydaje mi się, że warto.

pozdro

greengirl

Oj nie zgodze sie. Pierwszymi tak kwitnacymi roslinami byly COB x P#1 Pesa :joint:

C

Ca2

Dziwi mnie jedna sprawa. Ziom ma Passion #1 z DP i nie kwitną, a ten już tak zaawansowany.

Byłem na spocie (całe kurwa mokre spodnie i buty mam;/) i przyniosłem 2 liście, żebyście mi określili co się z nimi dzieje.

Duży Maroc i K2 nie kwitną a 2 małe maroc już zaczęły. A niby odmiana stabilna.

rogin

Member
wczorajsze odwiedzimy mało fotek zrobilem bo tylko 5 nie mialem czasu na week moze sie wybiore to zarzuce dokladniejsze

Lebanese:

peace

bmx

New member
Ca2 said:
Dziwi mnie jedna sprawa. Ziom ma Passion #1 z DP i nie kwitną, a ten już tak zaawansowany.

Ja tez mam oryginalnego Passion#1 z DP i tez nie kwitna. Co najwyzjej meskie pokazuja jajca, ale do kwitnienia daleko im brakuje...

greengirl

Active member
Wrzucę coś od siebie. Dodam, że jak pada deszcz to dobrze, ale mógłby już przestać. Ślimaki uwzięły się na moje kwiatki, ale co tam, niech sobie ćpają.
Rybo, chyba jednak masz rację.
Rogin, fajnie to wszystko wygląda. Oto fotki:

Na ostatnim zdjęciu na liściach widać jakieś kupki, nie wiem, co to jest.
Pokazało się pare samców, mam nadzieję, że reszta to będą kobitki. Zidentyfikowałem też jedną roślinę żeńską - Papaya od Lepto (pozdro).
Hot Cargo, jak tam twój out, dawno się nie udzielałeś.

pozdro

greengirl

Last edited:
G

Guest

:wave: siema
Ca2 said:
Byłem na spocie (całe kurwa mokre spodnie i buty mam;/) i przyniosłem 2 liście, żebyście mi określili co się z nimi dzieje.
hmm a moze czy moglibyscie okreslic co sie z nimi dzieje... sorki ale nie jestesmy tu na Twoje zawolanie zeby Ci opisywac co sie dzieje z lisciami. pozatym skoro piszesz ze masz 6scio letnie doswiadczenie to chyba lekko sie wyglupiles :pointlaug
nastepne jak to cannabinier tam wspomnial piszesz w jakims dziwnym tonie. imho wydaje sie jakbys byl od nas lepszy. a jak na razie po looknieciu w Twoja galerie bez urazy to doswiadczenia nie masz za grosz skoro pokazales takie karly :/
jade z Toba dalej szefie :yes:

:moon: :pointlaug tyle Ci powiem ze ganiasz rogina, fisha i kogos tam jeszcze genialnymi textami a chlopaki niszcza Cie i w sumie pewno chujowo Ci wiec moze pokaz cos konkretnego, moze cos z indoora z ktorego masz wieksze doswiadczenie. mysle, ze to Ty powinienes udzielac nam co niektorym rad. tak, czy nie ?! imho nie liczy sie ile lat tylko jakosc zaangazowanie i reka do growingu pewno ja masz, ale moglbys nie rzadzic sie tutaj tak mocno. sorry pokaz cos to odszczekam to i przeprosze, ale poki co :bat: STFU nOOb.

hehe
peace
a i kazdy post ma byc na temat zblizony raczej do "co w ogrodzie rosnie Ci"
a nie "jak tu zasiac zamet na IC"
mnie w ogrodzie rosnie COB x Passion#1 bo sie pytales Ca2 wiec lookaj. kwitnie juz kilka tygodni. zamierzam walnac nad nie folie za kilka dni bo topy sa juz strasznie zbite, a to jak dla niej polowa drogi dopiero.

cob x passion#1

pozdro pes :D:yes:

LDV

Active member
ja pierdole wyluzujcie bo nieprzyjemna atmosfera w huj...
Niech gościu robi co chce po huj mu macie udowadniac lub on ma wam cos udowadniac.
e
Ej ja mam pytanko a nawet dwa (moze wiecej zobaczymy jak sie rozkrece) :p hehhhe
1. Czy zioło odrazu po ścięciu ma mniejszą moc niz po załóżmy 2-3 tygodniowym suszeniu/curingu?
2. Czy to możliwe żeby zioło miało hujową moc przez złą uprawe?
3. Czy to możliwe że zioło ściete o tydzien (no max 2) straciło ze 80% na mocy?
chodzi oczywiscie o in

jesli wszystkie odpowiedz beda na nie to ja jestem jakis pojebany i mnie nie czesze prawie chyba. Wziołem troche Santa Marii ususzylem na szybcika paliłem ze znajomym i mnie troche zczesało a go nic (on troche jednak pali dziennie i codziennie).
Nastepnego dnia spalilismy worka na 3 osoby (chłopaki sa niedzielnymi palaczami tak jak ja) i na poczatku kazdy myslał ze sie nic nie skuł a później musze przyznać ze lot bardzo dziwny lekkie zwidy mielismy ale moze na całym locie ze 3x kazdemu sie cos wcisneło.
Ogólnie to Co do Santa Marii to ona czesze ale nie tak potęznie bardziej sie martwie o białą wdowe.
WW z femaleseeds niby czesze ale to nie jest to co powinno byc... Moze panikuje i to dlatego ze zielsko bylo na pół suche... Ale... przypomina mi sie ze chyba tomek(?) ze smerfem na avatarze tez miał WW i też coś wspominał że miało bardzo mało mocy...

Co jest grane?

Biore pod uwage taka opcje ze na rynku sa same indici prawie a ja caly czas palilem teraz zielsko kupione i poprostu dlatego to co mam wydaje mi sie slabe a gdybym zasadzil jaka sindyjke to bylbym zadowolony...
Niemam pojecia co jest grane. WW juz sie robi powoli sucha jeszcze z 5-7 dni i bedzie sucha odpowiednio... Zobaczymy co bedzie grane...

Narazie powiedzcie co Wy o tym myslicie.

pozdro i oczywiscie zajebiste planty macie wszyscy żaluje ze outdoora nie zrobiłem ale jedne WW tam na outdoorku rośnie w ogródku hehehe :)
Narazie jest malutkie bo zostało wysadzone w drugiej połowie lipca ale chyba da rade :p

greengirl

Active member
Rzeczywiście Pes, jak na tę porę to nieźle zbita już ta roślina.. Ciekawe, jak długo będzie kwitła. Pewnie wyjdzie z tego wielgachny top:). Zajrzałem do twojej galeri i widzę, że niedawno sadziłeś lowrydera - jak myślisz, wyrobi się jeszcze na dworze? Pytam, bo sam otrzymałem ostatnio prezent (dzięki Gelo) i nie wiem, czy go jeszcze sadzić.
LDV, nie jestem ekspertem, ale moim zdaniem po odpowiednim curingu zioło jest mocniejsze, mokre nie kopało mnie nigdy tak mocno, jak już wysuszone.

Last edited:

Fish131

Active member
LDV said:
Ale... przypomina mi sie ze chyba tomek(?) ze smerfem na avatarze tez miał WW i też coś wspominał że miało bardzo mało mocy...

Ja mialem okazje palic Tomasza WW i powiem Ci ze ziolo cudowne, a faza po nim ze hoho. Pes moze to potwierdzic, prawda Pesu?

EDIT
Rogin Tomasz tez ma smerfa :D
21paysan.gif

Last edited:

Latest posts

Latest posts