As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Ladnie wszyscy lecicie. Mi niestety outdoor skosili zlodzieje na przelomie sierpnia i wrzesnia. Rosliny co dopiero zawiazywaly topy wiec wielkiego pozytku nikomu nie przyniosa. Typy zaczely sie tym chwalic na lewo i prawo i po czasie dowiedzialem sie kto to. Juz szykuje zemste
Na pocieszenie zostal mi indoor. Zdjecia sprzed 3 tygodni. Za niedlugo bedzie aktualizacja.
8 dni po zmianie fotoperiodu wszystko okreslone, super % damek w krosach od lepto, blue cheese 3/4, amnesia99 4/6
oprocz tego rosna jeszcze 2x spg x c99 x sj, og#18x [chemdog dd x ak], amnesia haze, blueberry gum
geny od CMG ? jestem na TAK ! Amnesia x C99
45 dni flo było 20.10-mega szybki staff ,chyba bedzie kozak na out '13
do końca około tygodnia ,jak na sative to siekiera!
dawno mnie niebylo bo pracy jest poszyje, a ktos to musi pilnowac,hehe
caly czas bawie sie tutaj robie sionka i czekam na cos ciekawego.
mialem jeszcze stare djshort blue moonshine sionka. zapylilem meskim pare kwiatkow. ale co mnie cieszy to jedna panienka ktura wyglanda bardzo egzotycznie.poprostu ma czarne lodygi, no prawie czarne czarno bordowe jakich jeszcze niewidzialem,hehe
niemoge sie doczekac ich wypalic,hehe
sami zobaczcie
zrobilem troche sionek z tahoe og x sd teras testuje, tahoe og jest super guwno,hehe mysle bedzie cos ciekawego.
najlepsze ziolo co mam teras to chemdd f3 ,mam pheno co jest gotowe w 48-52 dni ,no i je mam zapylone blue moonshinem.
musi cos ciekawego z tego byc,hehe
jak wszystko dobze pujdzie zrobie maly zrzut niedlugo.
no i dla zabawy "BIG JIM HOT PEPPERs" to napewno bedzie ostre cholerstwo,hehe