What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rosnie Ci ? Zielony rok 2012 !!!

Murinus

Member
Witam zacnych plantatorów :tiphat: . Mnie ten rok nie rozpieszcza, jeden spot zniszczony całkowicie przez dziki na drugim uchował się tylko jeden krzaczek Maroca, reszta zjedzona przez sarny i tutaj moje pytanie: jak myślicie ile mu jeszcze dać - tydzień ? nie chce go zbyt długo trzymać bo nie wiem ile czasu moje zasieki będą trzymać z dala sarny i inne zwierzaki .

tutaj top, ładnie się szroni, ile dać mu jeszcze czasu waszym zdaniem ?

kunkka

Member
Veteran
Siemka Wszystkim !
Na wstępie chcę pogratulować IC Załodze ! Super macie planciory a niektóre kolorki to zapadna w pamięci na długie długie lata! Trzymać tak dalej !!!
U mnie jakoś leci i mam nadzieje że uda mi się dotrwać do końca z uśmiechem na twarzy. Kwiatki już ładnie kwitną, dobre papu robi swoje i niedobory zostały spowolnione. Pogoda ma być ładna więc czas zalać pysię i niech używają sobie kwiatki !

I mała kolorowanka ode mnie.
Olbrzymka i jej topek nagięty do foty. Jak pleśń bedzie wchodziła to bez drabiny nie dam rady opryskać.
picture.php

Jakiś 2 tyg FLO.
picture.php

Carpatian/Grape x Danish Gold.
picture.php

ChemDD x AK47 f3 - kwitnie i rośnie i tak już od ponad miecha.
picture.php

Afgan x Erdpurt
picture.php

Dużo słońca, dużo PK, trochę N i do przodu !
Powodzenia !!​

kaczy

Active member
Veteran
Siemanko,

to i ja dodam coś od siebie. Dzieci do szkoły a hodowcy na pola. Wrzesień zaczął się fantastyczną pogodą. Mimo to na kilku krzakach znalazłem zalążki pleśni. Amistar i miedzian nie do końca zabezpieczył. Bd trzeba powiększyć dawki przynajmniej o 50%.
Suczki dostały dziś oprysk 1,2 ml/1l superanckiego cAnna teRra Flores. Topy puchną w niesamowicie szybkim tempie. Myślę, że pod koniec września będzie się szykować ścinka.

Medycyna x Guerilla Gold x Stinky Pinky:

...

T

Torek

Siemka

Susz Diesel Ryder#2 Auto
Fajne nawet jak na automata.Gdyby nie ta tolerancja

Sorki ze tylko susz ale niestety niemialem aparatu jak był harwest

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Pozdro

ssynekk

Well-known member
Veteran
Witam zaloge!
Szkoda pokazywac co ja mam ina spieprzylem choc cindi i jedna inna roslinka moze przezyja. Pociesza mnie out na ktorym dzis bylem 3 panienki ladnie sie sprawuja, jedna lapie pieknego fioletowego kolorku. Bez zbednego pisania BHxEROC(DP)]Purt f3 by dr smoke dziekuje darczyncy za tak fajna odmiane a oto i one:
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Przepraszam za jakos zdjec, robione telefonem. Dalem dzis im troche papu w postaci boostera canny i biobizza na flo oraz deczko na wega. Mam nadzieje ze spodobalo im sie sniadanko. Pozdrawiam! Karma dla kazdego komu tylko moge bo wasze outy sa cudne!!

purple_john

Active member
Siemanko załoga:tiphat: Niszczycie mi konstrukcję czaszki fotami tłustych szczytów, naprawdę jest czym oko nacieszyć.
W tym roku głównie geny od voda, którego serdecznie pozdrawiam i dziękuję :)
Okazuje się, że spot na którego się zdecydowałem nie jest taki jak zakładałem, słoneczka im jednak brakuje.
Panie dopiero zaczynają kwitnąć, mam jednak nadzieję że coś uda się zebrać.
Następnym razem jak uda mi się zrobić lepsze foty podpisze co jest co.

picture.php

picture.php

picture.php

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Siema, tak żyję mam się w miarę nic złego się nie dzieje :).
Na szybko
hashplant 2 by warr

medycynka

jest wiele więcej i na dniach wrzucę, na bagnach nie byłem od ostatnich fotek...mam nadzieję że coś tam jeszcze jest.
:thank you:

g1enek

Member
Witam:tiphat:
Ale dajecie, kunkka i kaczy respecto wielkie. Widac dobra reke ogrodnika!
jeden z 2 spotow
picture.php

Pozdrawiam Was

natural_sensi

New member
siemanko,

maroc oraz jego dolny topek. Fotki sprzed paru dni, teraz musi wyglądać o wiele lepiej ;)

picture.php

picture.php

ps. chciałem rozsiać trochę pozytywnej karmy, ale ta opcja mi znikneła domyślam się, że wróci jak osiągnę magiczną liczbę 50 napisanych postów, czy mam rację ?

Pozdro!

P

piterr

siemanko,

ps. chciałem rozsiać trochę pozytywnej karmy, ale ta opcja mi znikneła domyślam się, że wróci jak osiągnę magiczną liczbę 50 napisanych postów, czy mam rację ?

Pozdro!

picture.php

^ z przodu cross Doktorka, Dalej po lewej super 07 brown x dg i reszta (4 ) to glorie,,, :) zdjecie jakos sprzed tygodnia

:woohoo:

tak jest! dobre masz te kwiatki, fajny kolor! (ten cross z durbanem i bb)

jasiu83

Active member
yooo

yooo

Tłusto u was Przyjaciele , u mnie narazie nie ma co pokazywać za bardzo, ale jestem dobrej myśli...

[ Bangi Haze x ( E-Rocket / Danish Passion ) x PurpureaTicinensis]

Danish Freak
powodzenia wszystkim i bez pleśni !!! :tiphat:

T

Torek

Siemanko

Dzisiaj musialem troche panienki z lisci opierdolic dlatego byla okazja zeby pare fotek nacykac :)

Rosliny są na balkonie ale ciezko objąc to wszystko dlatego zdjecia w domu robie

a tak to wygląda

Grapefruity x shaman
1
picture.php

2
picture.php

3
picture.php

4tego na balkonie zrobilem
picture.php

cd

T

Torek

3 sztuki
picture.php

picture.php

I po topku gf x shaman
picture.php

picture.php

Jeszcze mam deepchunk x skunk x sour jack
ale jeszcze nie kwitnie to narazie go niepokaze

Pozdrawiam i oby tak dalej

hodowca

Active member
Veteran
Sour Bubble x C99bx1 , Sour Bubble x Amnesia , Amnesia x C99bx1 by Leptosoma CMG i DSD x LA Confidential by Hot Cargo

Troszkę foteczek z miesięcznej fazy wegetatywnej

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Somelier

Active member
Witam. Byłem dzis na spocie i troche fotek porobiłem to pokaze conieco. Niektore kwiatki sa juz prawie ze gotowe a niektore ledwo co zaczeły kwitnąć niestety nie wiem co jest co pomieszało mi sie wszystko.

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Latest posts

Latest posts