What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ? Zielony rok 2012 !!!

ssynekk

Well-known member
Veteran
Witam wszystkich!
Pieknie kolorujecie, u mnie sie na dworku ostaly 3 panienki BHxEROC(DP)]Purt f3 juz sie okreslily to super.
@Hodowca piekne te ambrosie.... zal sciska ze mi siostrzeniec na balkonie zabil 4 sztuki, az lzy mi ciekna...
oto moje dziewczynki
picture.php

picture.php

picture.php

Ciekawe czy sie wyrobia?
In dalej nie odpalony regeneruje filterek wiec weguje sobie kobietki na 24 godzin swiatla. Jak tlyko filtr zostanie skompletowany, czekam na wegiel, to odpalam i dam im wega jeszcze pod hapsikiem w docelowych doniczkach. Odmianki to jedna cindirelina99 hybryda z fms oraz 3x bluberry x grapek.
picture.php

picture.php

Pozdrawiam wszystkich! Pieknie kolorujecie aby do wiosny

cheton

Active member
Veteran
Jeszcze szczyt innego dizla.Pelno tych dmuchawcow czy chuj wie czego mam na spocie i mi sie kleja do topow.

Dwie rosliny najprawdopodobniej BigDevil#2xBigBang.Calkiem inny wyglad i konsystencja topow.Bedzie ciekawie cos tak czuje.

kunkka

Member
Veteran
Witam Ślicznie .
Na wstępie dzięki za pozytywne wibracje ! Pięknie dajecie czasu. Lato się pomału kończy i powoli robi się coraz bardziej smaczniej.
A tym razem szybki rzut oka na tą panią.
ChemDD x AK47 f3 - kwitnie i rosnie, ciekawie to wygląda.
picture.php
picture.php
picture.php

Powodzenia i pozdrowienia !
:laughing:

m4c

Member
Dawno nic nie kolorowałem więc może coś wrzucę. W tym roku z braku czasu posadziłem tylko 3 roślinki, z tego też powodu nie wykorzystałem wielu ciekawych genów jakie otrzymałem od dobrych duszyczek z tego forum. Na szczęście dużo z nich znalazło nowych właścicieli wśród moich znajomych - mam nadzieję że traktują je odpowiednio. Wszystkie dziewczynki wylądowały na spocie w połowie czerwca więc nie są to monstra, ale z wszystkich 3ch myślę że stówka na chłodne jesienne wieczory będzie. Więc alfabetycznie na moim spocie znajdują się:
C99:
picture.php

Grapefruit:
picture.php

Maroc:
picture.php

picture.php

Jak widać dziewczynom się nie spieszy, Maroc kwitnie z półtora tygodnia, GF dopiero zaczął a C99 pokazała tylko preflowery więc nawet przy sprzyjającej jesieni nie ma szans na dojście w 100%. Ale byłem na to przygotowany sadząc więc nie spinam się tylko czekam cierpliwie bo interesują mnie efekty końcowe.

Pozdro! :wave:

Al hub

Member
Witam Wszystkich. Wakacje się kończą, i jak to z jesienią, powoli w ogródkach zaczyna się robić magicznie. Odwiedziłem ostatnio drugiego spota. Wszystko ładnie zaczęło kwitnąć, tydzień mocnego słońca stanowczo pośpieszył panienki.

Ambrosia

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Al hub

Member
Dwie sztuki z pestek z tamtego roku, które same się wytworzyły. Ta największa na 99% to Ambrosia, druga natomiast MOB x [ED x MOB], kwitnie delikatnie na fioletowo, a miałem taką sztukę w tamtym roku, ale pewny nie jestem.

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

oraz CDG

picture.php

cheapwine

Well-known member
Veteran
u mnie juz wszystko kwitnie,
bh(eroc/dp)xpurt

poletko #1

p#1 x wczesne

bebook polauto - (ls af) x (dr af) x (c99) x (ssh)

reszta zdjec jak zwykle w galerii.

C

CatchYourBreath

Jak ktos wie w jaki sposób zapylić te kobiety nie posiadając wlasnego pyłku? PW!

Late#3
picture.php

BHxEroc/DPxPT f3
picture.php

Early
picture.php

GG#3/MMxHP#1
picture.php
picture.php

kunkka

Member
Veteran
Siema !
Kilka fotek na szybko dla wszystkich followersów ! Dzięki za karmę i trzymam kciuki za Was !!
Ostatnie planty w końcu już kwiatna. Do stawki dołączyły Afgan x Edrpurt, Olbrzymka , AD.
Spot zrobił się okropnie żółty a jesień dopiero przed nami...
Nawozy dodane do wody mało co pomagaja. Czas zrobić im porządną szamę bo harvest bedzie suchy... Jestem dobrej myśli i trzeba działać a się nie ociągać!

picture.php

No Name
picture.php

Carpatian/Grape x Danish Gold
picture.php

Guerilla Gold#3 x Medicine Montana
picture.php

picture.php

Pozdrawiam !!​

kaczy

Active member
Veteran
Pięknie się tu zaczyna robić. Kolorowanki na najwyższym poziomie. Dodam kilka widoków od siebie. Wypad miał na celu opryskanie amistarem i miedzianem oraz dolistnie nieduża dawka Canna Terra Flores.

...

Latest posts

Latest posts