What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ? Zielony rok 2012 !!!

korzon3

Member
ChemDog po kolei w dniu 10,18 i 26 od pestki.
dzień 10
picture.php

dzień 18
picture.php

dzień 26 (3ci dzień flo)
picture.php

lob19

Member
Veteran
@ Kanibal :

zajebiste masz te oasisxlr x purple bastradxlr - mega wileka jest ta pierwsza, będzie pewnie 200g-300g

@ korzon3 :

na drugim zdjęciu ewidentne włoski, więc raczej jest OK.

2x ACED Erdpurt (po prawej ponad 2m):

picture.php

pozdro

korzon3

Member
Po prawej na ostatnim foto w poprzednim poście widać ewidentnie tego calyxa (nie wiem jak sie to po polsku nazywa) z białymi włoskami ale myślałem, że to po lewej to jajco.
No to dziękuję za dobre wieści.
Dla pewności jeszcze jedno foto innego miejsca :).
Będę wdzięczny jak zerkniecie.
picture.php

picture.php

zielonylasss

guerilla grower
Veteran
Triple Afghan Slam okazał się samcem. Zostanie ojcem :D

Jak wszystko się uda, powstanie DASPAKITAS :D [Double Afghan Slam/Pakistan x Triple Afghan Slam] i DanishGoldxTAS.

Poza tym jeżeli się uda to w moich ogródkach powstanie też troszkę Night Hail Ultra f2.

Trzymajcie kciuki!

picture.php

:tiphat:

P

piterr

(AK47xSHAMxBHPT) x(MSGG)

picture.php

SUPER 07 brown X dg

picture.php

PL OUT MIX

picture.php

Esbe mix (probably early durban x danishgold)
picture.php

prawie calosc tego spota (36 panien heheh)
picture.php

lob19

Member
Veteran
Postanowiłem jednak ruszyć tyłek na spoty, bo dziewczyny już bardzo głodne były. Najpierw uderzyłem na tzw. "Lemon field" gdzie rosną sobie 4 panienki LemonShaman x EarlyDurbanDanishGold

Wyrosły gigantyczne, ponad 3m spokojnie. Nigdy nie miałem takich plant. Niestety łodygi mają problem z utrzymaniem takiej ilości biomasy, jedna mi się położyła, ale podwiązałem je jakoś:

picture.php

Podobnie jak ich matka nie śpieszą się z kwitnięciem. Określiły się już dawno, a wyglądają jak pierwszy tydzień flo. Myślę, że będzie to bardzo mocne palonko, ale dowiem się za +- 2 miechy.

picture.php

Dalej, na drugim spocie miło zaskoczył mnie ACED Erdpurt f2 - niedawno się określiła, a topki już nieźle nabite, naprawdę mnóstwo włosków, myślę że będą zajebiste topy na jesieni. Do tego pachnie "mocą" hehehe

picture.php

picture.php

tredowaty

Member
Siema już się powoli zaczyna polska jesień :)
moje kobitki
ESxSH
picture.php

PP
picture.php

i spot który miał być najlepszy jednak zwierzęta nie pozostawiły mi złudzeń MxGWS
picture.php

:thank you:
Peace

padkontrol

Member
Veteran
I tatuś na tym spocie Bonkers...

Bonkers is our extra special outdoor variety. Bred in the wild north-west coast of Vancouver Island, this strain finishes in the 3rd week of September. A very large producer, with an amazing amount of resin everywhere. This strain finishes light green colored with the hairs barely visible.

Grows successfully in Tofino, Kamloops, Williams Lake and southern Manitoba areas. Also grows beautifully indoors with great quality and production. Easier then most early outdoors strains to keep in vegetative and clones very well. Top quality grass indoors or outdoors.

picture.php

3 tygodnie temu wysadziłem sadzonkę :)

EDIT:

Black TAS i.b.l facet :/ Gdyby był odrobinę wcześniejszy to bym go zostawił, ale 1 jajco 19 Sierpnia odpada..

picture.php

Danishamanka

picture.php

Gloria

picture.php

padkontrol

Member
Veteran
Grupowe..

Na spocie są:

Gloria, Ambrosia, Early Lesotho x Danish Gold, Hashplant 2, Gf x (F13 x A11), Mob f2 (ostatnia pestka), Nigerian x F13, DanishShamanka.

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

padkontrol

Member
Veteran
Wysadzane gdzieś 1 lipca. Na spocie są : Early Durban x Danish Gold, STA x MM, Orange Bud F3, MMxGG x HP fem, GG#3 x MM, MM fem, HP fem.

picture.php

STA x MM autoflow pheno. Na oko gdzieś 15% pleśni.

picture.php

picture.php

STA x MM

picture.php

GG#3 x MM

picture.php

Pozdrowienia!
Do zobaczenia we wrześniu.

Pad

frether

Member
Veteran
Hej Pad istny zielony las zasadziłeś hehe :D
A w ogródku rosno mi same rarytasy :D
MMGG x BHPT x Orange Bud F3 from PAD :thank you: to jest baba!!! haha po lewej Cinderella 99 F3
picture.php

picture.php