ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Po prawej na ostatnim foto w poprzednim poście widać ewidentnie tego calyxa (nie wiem jak sie to po polsku nazywa) z białymi włoskami ale myślałem, że to po lewej to jajco.
No to dziękuję za dobre wieści.
Dla pewności jeszcze jedno foto innego miejsca .
Będę wdzięczny jak zerkniecie.
Postanowiłem jednak ruszyć tyłek na spoty, bo dziewczyny już bardzo głodne były. Najpierw uderzyłem na tzw. "Lemon field" gdzie rosną sobie 4 panienki LemonShaman x EarlyDurbanDanishGold
Wyrosły gigantyczne, ponad 3m spokojnie. Nigdy nie miałem takich plant. Niestety łodygi mają problem z utrzymaniem takiej ilości biomasy, jedna mi się położyła, ale podwiązałem je jakoś:
Podobnie jak ich matka nie śpieszą się z kwitnięciem. Określiły się już dawno, a wyglądają jak pierwszy tydzień flo. Myślę, że będzie to bardzo mocne palonko, ale dowiem się za +- 2 miechy.
Dalej, na drugim spocie miło zaskoczył mnie ACED Erdpurt f2 - niedawno się określiła, a topki już nieźle nabite, naprawdę mnóstwo włosków, myślę że będą zajebiste topy na jesieni. Do tego pachnie "mocą" hehehe
I tatuś na tym spocie Bonkers...
Bonkers is our extra special outdoor variety. Bred in the wild north-west coast of Vancouver Island, this strain finishes in the 3rd week of September. A very large producer, with an amazing amount of resin everywhere. This strain finishes light green colored with the hairs barely visible.
Grows successfully in Tofino, Kamloops, Williams Lake and southern Manitoba areas. Also grows beautifully indoors with great quality and production. Easier then most early outdoors strains to keep in vegetative and clones very well. Top quality grass indoors or outdoors.
3 tygodnie temu wysadziłem sadzonkę
EDIT:
Black TAS i.b.l facet :/ Gdyby był odrobinę wcześniejszy to bym go zostawił, ale 1 jajco 19 Sierpnia odpada..
Hej Pad istny zielony las zasadziłeś hehe
A w ogródku rosno mi same rarytasy
MMGG x BHPT x Orange Bud F3 from PAD to jest baba!!! haha po lewej Cinderella 99 F3