What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Ci? Zielony Rok 2010! Polska rządzi!!!

masakrator

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
:tiphat:

picture.php

m4c

Member
Chemdog DD x AK47 Automatic w 47 dniu 12/12. Śmierdzą mocno i ostro, trochę ziołowo, trochę pikantnie (pieprzowo?), trochę skunkowo. Jak widać ładnie oblewają się żywicą, kwitną w miarę szybko i w równym tempie (chociaż rosły całkiem inaczej). Nie boją się nawozów, wypijają wszystko co im tylko poleje :)

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

pozdro:wave:

masakrator

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
Jedyny proggram jaki uzywam to windows aby uploadowac fotki :D latwiej foto zrobic niz programem cos motac :D

picture.php

JrDarus

Member
Zaczął sie drugi dzień flo i dwie w jednej doniczce okazały sie panienkami. Mialem nadzieje ze w niej bedzie chociaz jeden facio bo chcialem je wywalic. Już wiem dlaczego nie sadzi sie dwoch w jednej doniczce, bardzo odstaja od reszty. Zrobiłem z nich roslinki doswiadczalne i dostaja koksy w pelnych dawkach. No cóż trzeba czekac az reszta sie określi bo miejsca bedzie max dla dwoch panien. Chyba ze sie nie beda miescic to bedzie jedna a konkretna.

picture.php

:wave:

edit; jest ciasno, jak sie określą to będzie rzadko:D teraz to dopiero maja apetyt. Jeden pan juz do kosza i to najladniejsze feno

:badday::badday::badday: wszystkie najładniejsze to chłopy. Zostawiam jedną marna dame i kiełkuje od nowa.

frether

Member
Veteran
siema hehe a już myślałem że mię zbanowali za te ostatnie hyhy
no to może z innej beczki
pierwsza partia niestety nie przeżyła przez awarie sprzętu zima robi swoje a raczej wpadła do szafy hehe ale niema co się martwić po prostu trudno jedziemy od nowa ale troszkę już całkiem innym planem :laughing:
picture.php

a jej imię kopciuszek hyhy :wave: :thank you:
picture.php

no w końcu obiecałem :)
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

ktoś mi tu języczek pokazuje :bump:
picture.php

picture.php

pozdros :bump:

chilum

Member
X-mass&NYear

X-mass&NYear

Najlepsze życzenia, dla wszystkich:jump:

słońca pod dostatkiem, wydajnych wentylatorów i filtrów, sionek z najlepszymi genami, spokoju na miejscówkach, miłosci i przyjaźni z tymi, którzy są tego warci, zdrowia( bez tego lipa)

PS:Zmiany prawodawstwa dot. naszej wybranki i kursu Eu a 2 pln ;-).

Merry X-mass &Happy New Cannabis 2011 Year

życzy

Chilum

:respect:

Wyrolowany

Active member
dzięki i dołączam się do najserdeczniejszych życzeń- Wesołych świąt spędzonych w rodzinnym gronie i wszystkiego dobrego!:greenstars:

:santa1:

Ergonomic

Member
Dołączam się! Mega wypaśnych nasion, niskich rachunków za prąd, genialnej pogody w lato, wypchanych słoików, zero przypału i dużo sił do walki z systemem i władzą...
santa%20on%20rooftop%20smoking%20%20203.jpg