As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
40 dzien zycia roslin , 10 dni sa juz na Flo , byly pierwsze jaja w 6 dniu , a wczoraj zobaczylem pierwsza kobite , wszystko pieknie rosnie a ja w zywiole naginania i ustawiana
oo feminizowana kobita
znam to juz tyle lat ale zawsze sie daje na to nabrac , a mianowicie sprawa malej przerwy w paleniu ja tam nie stosuje takich makabrycznych doznan wole zyc w milosci i spokoju , ale czasami tak a nie inaczej , raz latwiej a raz trudniej - tylko czemu zawsze mam trudniej byly sloiki pelne to dla towarzystwa nie palilem przez 7 dni , ogladalem wachalem itd i bylo to proste , latwiejsze nizeli obecnie jak sloiki puste nic nie pachnie a jarac sie chce
Siema http://www.youtube.com/watch?v=iatjMEp3bxw
Widzę że Panowie pięknie goszczą drogie panie w swoich szafach, namiotach i kompach hyhy
Wchodząc pokaże coś łatwo palnego
Double Strawberry Diesel x L.A. Confidential
zapach az w oczy szczyal
oczywiscie to nie wszystkie fotki moich panienek bateria w aparacie padla ...
na nowy rok szykuje DR60 i startuje od nowa jeszcze nie wiem jakie pestki ale nie duzo gora 2 panienki
pozdro
Witajcie
Jednak przez zime tez bede dawal cos od siebie bo ruszam z indorkiem
Sprzecik nowka nie smigany, a oto zdjecia
Narazie nic nie rosnie ale do tygodnia zagosci w nim ChemDD
I tylko czekac na topy jak wasze
Growloga moze zrobie to opisze wszystko dokladniej, nawozy beda pojutrze ;]
pozdrawiam
@thc007: ale masz pachnący namiocik haha Udanych dożynek
Mi po 2 nieudanych soil grow'ach wkońcu się coś zazieleniło.
Rząd od drzwi:
Prawa strona: [{G13xWW}xSD IBL]xDurbanPoison - ten stuffik zamiata...
Lewa strona: coś z czymś z czego wydobyłem esencję słodkich smaków Cindy99 Własny cross... co fenotyp to lepiej śliczniej pachnie Cukieraski...
Rząd na tyle:
Prawa strona: Samotnie NLxWczesne oraz jakieś coś... nie wiem być może jakieś moje nowe crossy czegoś z czymś
Lewa strona: bodajże Sativka (pod taką nazwą to otrzymałem - z kąd nie pamiętam;]). i coś z czymś co dostałem niedawno bez oznaczeń
Te zieloności na przedzie to poniekąd zrevegowane przenawożeńce ;D
Witam wszystkich, dbajcie o zieleń bo drzewa dają tlen a ich zielony kolor uspokaja
zgodnie z nauką leśników wyciąłem stare ginące drzewo by na jego miejscu mogło wyrosnąć nowe
Ostatnie foty starego:
Mazar
Siema ZałogaW tym najlepszym temacie na calym forum jak zawsze bardzo kolorowo, nikt nie wymięka, wszyscy na wysokim poziomie K+ for all
W zacisznym kącie na pełnych obrotach pracuje microbox, z ktorego jakis czas temu wyszla pani lemon skunk wiec trzeba bylo ruszyc z nowym growem gdzie rosnie sobie piec pań lemon shamana.