ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
40 dzien zycia roslin , 10 dni sa juz na Flo , byly pierwsze jaja w 6 dniu , a wczoraj zobaczylem pierwsza kobite , wszystko pieknie rosnie a ja w zywiole naginania i ustawiana
oo feminizowana kobita
znam to juz tyle lat ale zawsze sie daje na to nabrac , a mianowicie sprawa malej przerwy w paleniu ja tam nie stosuje takich makabrycznych doznan wole zyc w milosci i spokoju , ale czasami tak a nie inaczej , raz latwiej a raz trudniej - tylko czemu zawsze mam trudniej byly sloiki pelne to dla towarzystwa nie palilem przez 7 dni , ogladalem wachalem itd i bylo to proste , latwiejsze nizeli obecnie jak sloiki puste nic nie pachnie a jarac sie chce
Siema http://www.youtube.com/watch?v=iatjMEp3bxw
Widzę że Panowie pięknie goszczą drogie panie w swoich szafach, namiotach i kompach hyhy
Wchodząc pokaże coś łatwo palnego
Double Strawberry Diesel x L.A. Confidential
zapach az w oczy szczyal
oczywiscie to nie wszystkie fotki moich panienek bateria w aparacie padla ...
na nowy rok szykuje DR60 i startuje od nowa jeszcze nie wiem jakie pestki ale nie duzo gora 2 panienki
pozdro
Witajcie
Jednak przez zime tez bede dawal cos od siebie bo ruszam z indorkiem
Sprzecik nowka nie smigany, a oto zdjecia
Narazie nic nie rosnie ale do tygodnia zagosci w nim ChemDD
I tylko czekac na topy jak wasze
Growloga moze zrobie to opisze wszystko dokladniej, nawozy beda pojutrze ;]
pozdrawiam
@thc007: ale masz pachnący namiocik haha Udanych dożynek
Mi po 2 nieudanych soil grow'ach wkońcu się coś zazieleniło.
Rząd od drzwi:
Prawa strona: [{G13xWW}xSD IBL]xDurbanPoison - ten stuffik zamiata...
Lewa strona: coś z czymś z czego wydobyłem esencję słodkich smaków Cindy99 Własny cross... co fenotyp to lepiej śliczniej pachnie Cukieraski...
Rząd na tyle:
Prawa strona: Samotnie NLxWczesne oraz jakieś coś... nie wiem być może jakieś moje nowe crossy czegoś z czymś
Lewa strona: bodajże Sativka (pod taką nazwą to otrzymałem - z kąd nie pamiętam;]). i coś z czymś co dostałem niedawno bez oznaczeń
Te zieloności na przedzie to poniekąd zrevegowane przenawożeńce ;D
Witam wszystkich, dbajcie o zieleń bo drzewa dają tlen a ich zielony kolor uspokaja
zgodnie z nauką leśników wyciąłem stare ginące drzewo by na jego miejscu mogło wyrosnąć nowe
Ostatnie foty starego:
Mazar
Siema ZałogaW tym najlepszym temacie na calym forum jak zawsze bardzo kolorowo, nikt nie wymięka, wszyscy na wysokim poziomie K+ for all
W zacisznym kącie na pełnych obrotach pracuje microbox, z ktorego jakis czas temu wyszla pani lemon skunk wiec trzeba bylo ruszyc z nowym growem gdzie rosnie sobie piec pań lemon shamana.