As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
siemano http://www.youtube.com/user/cypresshillworld?blend=1&ob=4#p/u/6/nrjpCFQGj_Q hehe kurde no żeby to czasu nie było na pokazanie outowych cukierków...
data ścięcia 27 października pleśni na tym nie było
a konkretnie mowa o Double Strawberry Diesel x L.A. Confidential od Hota tylko gdzie on jest??
jestem z niej tak bardzo zadowolony że za rok na polu u mię też to zobaczycie, tak szybko fajne roślinki odmie nie odchodzą hehe
pozdrawiam serdecznie
Niedzielny kolorer...
Na kaca najlepsza praca wyznaje taka zasade wiec dzis pracowita niedziela byla wymieszalem ziemie, poprzesadzalem klony i 3 poszly na flo, cuz pokolorujmy
wegetacja trwa, 3 c99 f3 oraz 2 chemdogDDf2 x autoAk47
hej jeh
dokladnie ,jak masakrator pisze ,swieta ,sylwek juz tuz tuz.ja wczoraj scinalem ,ale nie u siebie.
co niektorzy niedoczekali swojej pierszej scinki,smutne.
Mi jeszcze troszkę brakuje ale powinienem się zmieścić do świąt z WhiteWidow x BigBud, ktora jeszcze dochodzi do ekstazy he he...
Na pierwszym planie, jak na ekranie [Early Skunk x ChemdogDD] x Early Skunk
Roślina na wegu: Bardzo silna rośnie, szybko w oczach.
Przełąćzenie na flo równało się z przystojem, zatrzymaniem, póżniej zaczyna ruszać i pokazuje wielki apetyt.
Kwitnienie 11-13 tyg
Witam ekipę
Dowody dawno poszły z dymem out grapefruit 2010 by FS.
Jak dla mnie za dużo w nim ES więcej się nie skuszę.
Edit: m4c mi się akurat trafiło pheno bardziej pine niż grape, roślina pachniała jak easy sativa a gdzieś tam w tle bardzo słabo podjeżdżała grapefruitem i hmm ziemią?
High typowo sativkowy ale mniej intensywny niż czystego grapka.
Porównując z Waszymi to pokazuję jakieś małe wypierdki, ale jest to mój pierwszy końcowy wyrób więc podzielę się swoją radością z Wami Są to klony będące pozostałością po niedojrzałym tegorocznym oucie, które spokojnie doszły w boxowym zaciszu Mokre ważą 9g zobaczymy co z nich zostanie po ususzeniu
Cześć Panie i Panowie, widzę że jedziecie bez trzymanki, zielenicie i o to chodzi. Ja żyję, nie miałem przypału, po prostu różne perturbacje rodzinno-życiowe. Poodpowiadam na pm'y, porozglądam sie i będę się starał częściej tu zaglądać.