What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Ci? Zielony Rok 2010! Polska rządzi!!!

B

BioPart

Mundek powala mnie ten IcedGrapefruit.. Zapchajdziura od SensiSeeds wygląda świątecznie ;-)
Zielox nie mogę się doczekać jak Ci wyjdzie to AK
Masakrator super są te grzybki.. Cała sekcja super idzie, a nie wiem czy już po brygidzie he he

BlackWidow FS

picture.php

m4c

Member
Chemdog DD x AK47 Automatic

picture.php

PS. Widzę że sporo osób ma tę odmianę u was też są aż takie różnice w fenotypach jak u mnie? Dziewczynka po lewej jest ponad dwukrotnie wieksza od tej po prawej. Chociaż może to przez to że rosną w jednej doniczce i po prostu ta większa szybciej opanowała większą część doniczki?

B

BioPart

..a u mnie są równe i równiejsze.. Jedne zaczynają, a inne kończą, i tak mija im czas, leci życie
a one robią się słodkie i klejące, pozdro

picture.php

thc007

Active member
siema:wave:
sorry za jakosc fotek robione komem
metoda 12/12 od nasionka sie sprawdza juz niezle to zaczyna wygladac kwiatki puchną :D
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

pozdro:smoweed:

thc007

Active member
Siema:wave:
@ Big Top i Ziben z przodu sa lemon skunk x big bang pestki wyszly z ostatniego growa z tyłu mam same big bangi od GHS nie polecam ze 100 feminizowanych pestek wyszlo mi moze z 30 pań reszta nie wykielkowala albo meskie byly ...
troche jeszcze mi zostalo LSxBB bardzo malo bylo meskich moze ze 2 hermy sie trafily i kielkowaly prawie w 100% moje pierwsze nasionka :D
picture.php

pozdro:smoweed:

NiceGirl

Well-known member
Veteran
Hejka :)
http://www.youtube.com/watch?v=xqncjHyVVMg
u mnie powoli hehe z malymi problemami ale chyba juz sie rozwiazaly po flushu... tzn cale dwie roslinki GF zrobily mi sie zolte od gory w dol
teraz odzyskuja swoje sily

ale o nich kiedy indziej :)
poszly sobie automaty, oczywiscie nie doczekaly sie fotek suszu :ying:
WhieDwarf -sciete w 67dniu od pestki - no coz zapach po spaleniu jest kozacki, ale high nas nie zadowolil... tzn. mocny, przybijajacy, otumaniajacy hehe czyli nie dla nas - my lubimy plywac unosic sie i ruszac :jump:

STA czyli ShortTermAmnesia zapaszek tropikalny smak slodki ale to tez nie jest to, niedlugo sprobujemy z WhiteMasterami ale to jak sie zwolni miejsce ;D

i tyle poki co, wkrotce wielkie boby na swieta hehe :wave:
peace!
http://www.youtube.com/watch?v=3MGLsns10wg oooo yeah baby!!

flpflp

Member
Veteran
witam. 23 dzien kwitnienia a 33 od przelaczenia na flo

chemdog dd x auto ak47 [jak dla mnie poezja]

no1
picture.php

no2
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php