What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Ci? Zielony Rok 2010! Polska rządzi!!!

Z

zieloxx

:tiphat: odpadki z selekcji ale moze cus z nich bedzie :artist:

Ak47

:thank you:

ps. LDV , sa tzw. Super Auto Flowering - tego szukasz :)

przemix

Member
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

4

4-LifeMan

zbierznosc przyrządów i podkładek przypadkowa
Maroc auto GWS
picture.php

EMMI
picture.php

BH x Eroc/DP x PT f2
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Mundek

Member
czas na panie z szafki.
iced grapefruit:
picture.php

picture.php

picture.php

porobione:
picture.php

picture.php

sensi star:
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

jesień:) :
picture.php

topik w listku:
picture.php

picture.php

udój:
picture.php

a pomocnik robi se laskę:
picture.php

i jeszcze jeden topik:
picture.php

drugi iced....jescze dochodzi i super skunk -zapchaj dziura , też czeka.
ps. uprawa jakaś taka mutacyjna mi wyszła bo :2 topy w listkach, 2 listki w listkach i 4 odnogi z 3 liśćmi na piętrze jak i odrostami(to jest poliployd , czy poliployd to oprócz tego grzywa zamiast standardowego topa?).
czyli miałem już: top w listku, liść w listku , liść w topie(ale to normalne:) ),grzywacza poliployda , półalbinoskie liście i do pełni mutatorskiego szczęścia brak mi topa albinosa, więc jest dodatkowy powód aby po zakończonej uprawie rozpocząć następną:)hehe.
pozdrawiam ,miau.

jerzu19

Well-known member
Veteran
witam
wydaje mi sie ze to temat do pokazywanie swoich pociech a nie zadawania pytan,bo zauwazylem za na kilku ostatnich stronach wiecej co niektyorzy pierdola niz pokazuja,zeby nie isc w ich slady:

picture.php

P.S chodzi o posty bez zdjec!!
pozdro

C

czaczo

hej

wielkie dzieki SELASIE.

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

jedna z najdluzej dochodzacych ,mysle ze bedzie takie +80 dni
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php
:wave:

Mundek

Member
BigTopie to paradise seeds.
Pięknie pachnie - przy ścinaniu to chciałem tarzać ryj w tym zielsku ,jak kot w walerianie .
czaczo śliczne kwiatki, fajnie się zżarł ten ostatni-tak na styk:).

flpflp

Member
Veteran
16 dzien flo [od indukcji :D] chem dd x auto ak47, og#18, lemon skunk

picture.php

picture.php

lemon

picture.php

og

picture.php

chem dd x ak47

picture.php

polska sekcja daje rade :jump::jump::jump:

ziben

Active member
Veteran
siema ziomeczki :D
dawno nic nie wklejałem. Otóż Devil Fruit ścięty 13.11. Aktualnie palonko się curringuje hehe. Co mogę o niej napisac? Na pewno tak jak wspominał producent (przypomnę-medical seeds) nie jest to produktywna odmiana. U mnie posiadała tylko dwa główne szczyty. Wynik nie wiem dokłdnie jaki ale będzie to zaledwie kilkanaście gram.Natomiast mocą nadrabia. Już wiem teraz dlaczego kolego Dupsq tak ją wychwalał hehe :) ponoć jednak po curringu moc stanowczo wzrasta, także poczekajmy do końcowego smoke reportu. W boxie zostały 3 rośliny. 2 Super skunki od SS i 1 channel+ od MS. CH+ mimo, że na początku troszkę się ociągał, to teraz bardzo mi się poboba.Ale nie ma co ukrywać, to skunki są głównymi bohaterami tejże uprawy. Cały czas mam na głowie tekst, że ta odmiana wymaga więcej od palacza niż od growera hehe. Kiedy ścinka hmm, myślę, że maxymalnie pod koniec przyszłego tyg. Channel miał być już dawno ścięty, a DF troszkę później. Jednak życie pokazało, że jest na odwrót. Ale mi to w żadnym wypadku nie przeszkadza, niech rosna sobie jak tak widocznie chcą heeh moje kochany planciki hehe ileż to nerwów zjadłem przy tej uprawie masakra. Fotki niestety z telefonu, bo mi coś aparatu nie chcę kompsiuter czytać. Ale dobre w sumie i to.

Szaneeel
picture.php

picture.php

jeden ze skunków.Zauważcie tego topiszona wygiętego.Wczoraj leżał prawie na ziemi hehe taki ciężki gruba :) ale to albo channel albo sam się podpiera heheh
picture.php

picture.php

picture.php

Fotki ogólnie na szybko więc kurcze nie ma tu w sumie czego oglądać. Przed ścinką postaram się wrzucić lepsze :) i troszkę więcej :D

Tutaj dwa sampelki zerwane prosto z Devil Fruita (oczywiście za czasów gdy jeszcze sobie rosła :p )
picture.php

gastro,gastro,gastro hehehehhe
picture.php

Pozdrówka!!!

B

BioPart

Ziben tym Super skunkiem juz mi zrobiłeś apetyt, fajna trawa bedzie, a jak zobaczyłem ten tależ to już mi zaburczało.. he he
A tu w tym gąszczu po cichutku rośnie sobie WhiteWidow x BigBud.
Mam ją już 3 raz i Ciągle mi się podoba.

picture.php

Mundek

Member
strzała,
posprzątałem szafkę-opitoliłem resztę krzaków , czyli dwa:).
iced grapefruit od female seeds:
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

po robocie:
picture.php

picture.php

super skunk od sensi seeds- zapchajdziura:
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

i tyle wyszło:
picture.php

teraz jest moment , który bardzo lubię: topy jeszcze schną(tak je mule w przykrytych miskach z 2 tyg zwykle , przedtem z 4 dni wiszą w chłodnej ciemni), a liście z obróbki już suche:).
I tak paląc je cieszę się na tą esencję ,której już mam w głowie zwiastun:).
Teraz odpoczynek,muszę się wyluzować, popalić porządnie (mam gatunków jak w kofi:)mniam,mniam ).
pozdrawiam.

Latest posts

Latest posts