What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Ci? Zielony Rok 2010! Polska rządzi!!!

jahman

Active member
Veteran
:wave:

Witam! :D Kocham ten temat! A Wy wszyscy tutaj jesteście poprostu najlepsi! :tiphat:
Pięknie Wam porosło na zewnątrz!Pięknie rośnie w środku!:)
Polska jak zwykle pokazała co trzeba!
Dużo dobrego dla Wszystkich, którym się udało i dla tych którzy stracili żeby zyskali dużo dużo więcej nastepnym razem! :ying:

kolorowanko coś na deser gnomo auto.
picture.php

picture.php

Pozdrawiam!:wave:

frether

Member
Veteran
Double Strawberry Diesel x L.A. Confidential

Double Strawberry Diesel x L.A. Confidential

siema http://www.youtube.com/user/CypressHillification#p/u/5/XC8pm1ujqzc ja też chce coś dorzucić do tegorocznej outowej opowieści
na polu w roli głównej Double Strawberry Diesel x L.A. Confidential from HC :thank you: :bump:
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

cdn :bump:
picture.php

będzie dobre zioło :D
picture.php

aa kurde chyba muszę zajarać hyhy
picture.php

ale buchy ido przez ten komin hyhy
picture.php

kolejny taniec z tą panienką będzie prawdopodobniej w szafie :D
pozdrawiam serdecznie
PS. widzę że Polska sekcja jak zawsze wymiata tak trzymać rodacy!!! :bump:

edit: top top hehe test sampli już był i jestem naprawdę pod wrażeniem Twoje foty oczywiście ze widziałem na forum super Ci porosły akurat do tego to mam pamięć :D pozdro :)

Big Top

Member
Frether jak patrzę na fotki to typowy dsdxlac, bardzo dobry strain, bardzo smaczny i bardzo pozytywnie kręci, zajebiste zioło, możesz oblukać u mnie w galerii, w in zachowa przysadzistość i zbite twarde kamienne topy, zapach i smak znakomitość - ja polecam, zajebiste rośliny rosną, pozdro top :)))

edit:frether cieszę się że je pamiętasz, tym bardziej że był jeden krzak a raczej dwa, jeden męski drugi kobita i nasiona reg zrobiłem co by zachować wspaniały genotyp, pozdro top :)))

tredowaty

Member
Siema siema :)
No to jak dla mnie koniec tegorocznego outa nastąpił w wtorek
Jako ostatnie poszły pod nóż HTC DC/ Erock DP zapylone w końcówce września, ta bardziej wyschnięta czeka na trzepanko :D zielona została przetoczona w łapach i udało się z niej uzyskać w ten sposób ponad sztukę zajebistej plasteliny :)
picture.php

picture.php

Pozdrawiam wszystkich
Peace

Sodowiec

Member
Nie było kiedy więc teraz dodaje ostatnie fotki z tego roku. Niestety podczas zbioru roślin fotek nie zrobiłem ze względu na straszną ulewę. te fotki pochodzą z końca sierpnia
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

xy1

Member
@Silas jak tam twoje żółtasy ze strony 105??
Dzięki @Ergonomic.... ogólnie podlewane Biohumusem do storczyków...no i raz dałem im dawkę PK 13/14 od HESI... pewnie ogólnie przesrałem czymś bo kurde przywykłem do każdego podlewania nawozy dawać...takie skrzywienie zawodowe przy kokosie ;)
Na pewno mają ostre braki azotu. Jak chcesz żeby chociaż coś z tego było to zacznij nawożenie dolistne nawozem o dużej zawartości N, nie przejmuj się tym że teraz kwitnie i powinno być teraz już tylko dużo P, K!!! Bez azotu padnie.
W ziemi nie nawoź nawozem do storczyków tylko zwykłym (przy tych niedoborach tylko mineralnym). Pamiętaj że ziemię trzeba intensywniej nawozić niż włókno kokosowe!
@snes ten robal to samiec mrówki.
@masakrator ty z kolei uwieczniłeś na fotce jeszcze uskrzydloną królową mrówek :)

masakrator

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
Wiem bo ja trzymalem w probowce i czekalem az wyjebie skrzydla i jakies jajka zlozy ale widac nie zaciazona byla.
Nie ma huja w mrowisku na nia :D

B

BioPart

:wave:

BlackWidow u mnie pachną podobnie do WhiteWidow x BigBud, z tym
że dużo mocniej. Na dwie rośliny jedna z przewagą Sativa rośnie wysoko, choć zauważyłem przystanek. Najlepsze jest, że najszybciej zaczeła kwitnąć jakieś 1,5 tyg od drugiej, która jest mniejsza i wolniejsza.

picture.php

Rośliny na początku chorowały przez zbyt wysokie ph. Po zdiagnozowanu i zastosowaniu kuracji odbiły i dają radę ostro.

picture.php

:blowbubbles:

picture.php

Tu było zbyt jasno po środku.
:artist:

Tutaj mam [Early Skunk x ChemdogDD] x Early Skunk, Są dwie, rosną i wyglądają identycznie z tym, że jedną mam w mnieszej doniczce ze względu na brak miejsca. Kwitnie spokojnie i powoli.

picture.php

Pozdrawiam. :wave:

rondel

Member
curring

picture.php

pp

picture.php

picture.php

dp

picture.php

picture.php

niestety to już koniec tegorocznego sezonu:tiphat::tiphat::tiphat: gratulacje dla wszystkich, oby do następnego, lepszego, trzymajcie się towarzysze:wave::wave::wave:

ps. masakrator, ładną musztre wprowadziłeś, topki sztywno, równo na baczność :D porządek musi być

xy1

Member
@Masakrator urocze fotki!!! w jakiej rozstawie rosną?? jakie duże doniczki??
Teraz coś ode mnie.
Mazar
picture.php

picture.php