What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rosnie Ci 2023!

Status
Not open for further replies.

Bnyest

Well-known member
Niedługo będzie można ciąć
IMG_3207.jpeg
IMG_3206.jpeg
IMG_3186.jpeg
IMG_3185.jpeg

Gary P x

Last edited:

Bnyest

Well-known member
Big Wyrm Chem x mikado
IMG_3193.jpeg

Dragon Hammer
IMG_3153.jpeg
IMG_3150.jpeg

Mam tych Hammerkow w różnych stadiach flo chyba jeszcze 7, kielkowalem 18 nasion jedna nie wyszła, męskich była cała masa i zostało ile zostało. Wszystkie rośliny wrażliwe na nawozy. Pewnie z cztery pójdą na flo jeszcze raz i zobaczymy czy cos zostanie. Jak nic nie zostanie tez nie będzie tragedi bo mam już klona tego krosa od kolegi z większego pheno huntu

Last edited:

cheapwine

Well-known member
Veteran
takie tam z przydomowej szklarni, troche papryczek, jakies cytrynki i wiadomo ze jakies pomidorki tez sie znajda ;-)

tutaj mial byc lavender auto a taki auto ze rosnie juz 3msc ;-) Byc moze jakis fast flowering - wyroslo w donicy wpierw 2L na metr a potem przesadzilem do 4L i jest 1.5m - chyba jak na przydomowe pomidory to styka - bo jeszcze sasiedzi beda chcieli "pojesc"...

a na dole to myslalem ze w sumie tez sieje automatyczne pomidory ale sie pomylilem bo zamiast S1 wyszedl mi cross AF x nie AF a dokladniej Bloody Skunk od Sweet Seeds x (Dankalato albo Grapefruit x {Blackwater Og x SD x Blue}) - jeszcze nie kwitnie ale smierdzi mega, ciekawe czy dojdzie.. ;-)
F9C3D612-CCFE-47AF-8FBF-D43F7414CF15_1_105_c.jpeg
652D0CD5-C98E-44C4-A623-5F5916C73F12_1_105_c.jpeg

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
^ladny ogrodek , milosnicy papryczek laczmy sie :D

taki snake lisc :D

IMG_6263.JPG

E.sativa x shaman f4

IMG_6273.JPG

Daj czleniu wesjsc do domu , zanim zapalimy , wiem ze czekasz ....

IMG_6276.JPG

IMG_6288.JPG

IMG_6285.JPG

zycie jest piekne jak sie ma pana niewolnika heheh

IMG_6280.JPG

poZZdro

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Witam wszystkich wieczorna pora :D

Attachments

• IMG_6370.JPG
    IMG_6370.JPG
    4.9 MB · Views: 55
  • IMG_6371.JPG
    IMG_6371.JPG
    5.6 MB · Views: 47
  • IMG_6372.JPG
    IMG_6372.JPG
    6.7 MB · Views: 49
  • IMG_6373.JPG
    IMG_6373.JPG
    4.7 MB · Views: 51
  • IMG_6375.JPG
    IMG_6375.JPG
    5.2 MB · Views: 45
  • IMG_6376.JPG
    IMG_6376.JPG
    5.2 MB · Views: 46
  • IMG_6379.JPG
    IMG_6379.JPG
    4.7 MB · Views: 51
  • IMG_6380.JPG
    IMG_6380.JPG
    5 MB · Views: 46
  • IMG_6383.JPG
    IMG_6383.JPG
    4.9 MB · Views: 45
  • IMG_6387.JPG
    IMG_6387.JPG
    5.1 MB · Views: 41

cheapwine

Well-known member
Veteran
@ziel-zielona 1:52AM i wieczorowa pora? hahaha... chyba ktos tu ma bezsennosc (w Seattle... hahaha)

ostatnio przegladalem klaster i znalazlem smakolyki o nazwie X-Dog i Illuminati x ChemDD - po pare pestek ale juz sie zastanawiam czy na nastepny rzut to nie poleci :)

U mnie dzisiaj 7 dni od harvestu i suszenia no to bedzie trimowanie na wieczor, jutro natomiast rosliny z vega i doniczek pintowych leca do duzego namiotu i donic 5L - hihihi...

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
@ziel-zielona 1:52AM i wieczorowa pora? hahaha... chyba ktos tu ma bezsennosc (w Seattle... hahaha)

ostatnio przegladalem klaster i znalazlem smakolyki o nazwie X-Dog i Illuminati x ChemDD - po pare pestek ale juz sie zastanawiam czy na nastepny rzut to nie poleci :)

U mnie dzisiaj 7 dni od harvestu i suszenia no to bedzie trimowanie na wieczor, jutro natomiast rosliny z vega i doniczek pintowych leca do duzego namiotu i donic 5L - hihihi...
Siema :D

Taaaa Lysy brunet w Seattle wieczorowa pora hehehe Prawda taka ze z pracy do domu wracam kolo 23stej , dzieci , wnuk wszelaka zwierzyna hehe to jest dobre bo kot zaczal chyba zapraszac pajaki do domu , albo sie juz starzeje i ma wyjebane , odnajduje sie dopiero po blancie i piwku , w tedy zaczynam rejstrowac co sie do mnie mowi hehe jakies jajko tost z maslem i drzemem garsc orzechow i jaZZda ogrod odwiedzic , a tam nigdy nie jest tak jak bys chcial i tak mamy 3 rano hehehe

Piekny zestawik masz hehe takie smakolyki z kostaryki :D Illuminati byl z klona , tak samo amnesia to byl klon z hy-pro , ser byl exodusa klon , jeszcze do tego wrucimy , jak widac na fotach aly czas gosci u mnie w ogrodzie .

Czyli masz tam taki piatkowy orgazm radosci w cieciu kwiatow i noszeniu ziemi :D noooo rozmiar ma znaczenie , a najlepiej o tym wiedza dziewczyny hehehe

IMG_6391.JPG

4 nasionka beda , ale to beda wlasnie te 4 hehehe

poZZdro

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts