What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rosnie Ci 2023!

Status
Not open for further replies.

Tomu

Well-known member
Veteran
Siema !

Fullgas dzień 27, 6 dzień od przełączenia, screen z kamerki z boxa

Pierwszy raz używam siatki która była w zestawie z boxem

Screenshot_20230905_093523_Mi Home.jpg

Pozdro

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Shaman X ?
Do końca nie pamietam ale femaleseeds w tamtych latach puscilo auto Jack albo auto cinamon i udało się pozyskac troche pylku :) pozzdro View attachment 18888086 View attachment 18888087 View attachment 18888088 View attachment 18888089

Dyc to bestia ktora bym chial miec w swojej zagrodzie hehe Szacunek za to co tutaj widze , domyslam sie ze poletko wyszykowane perfecto . Bestie w oddali tylko sie wychylaja z ciemnosci ...

pozzdro

p.s. z tego co pamietam to mialem auto jack female seeds

Bnyest

Well-known member
Tez kiedyś posadzę outa 😃
Original haze wyrzucony za płot z miesiąc temu właśnie odkryłem ze nadal żyje chociaż podgryza go ślimak. Może ciachne klonika i dam jej szanse w boxie
IMG_3447.jpeg

Tak btw Original Haze od Flying Dutchman i jak narazie największy zawód ze wszystkich 4 „wersji” OH z różnych źródeł jakie sadziłem. Na 100% nie jest to Mix czystych sativ tak jak pisze książka. Chyba na palcach jednej ręki można jeszcze policzyć holenderskich breederow którzy wciąż maja swoje stare geny i sami robią nasiona.

Last edited:
Dyc to bestia ktora bym chial miec w swojej zagrodzie hehe Szacunek za to co tutaj widze , domyslam sie ze poletko wyszykowane perfecto . Bestie w oddali tylko sie wychylaja z ciemnosci ...

pozzdro

p.s. z tego co pamietam to mialem auto jack female seeds
Porosly bestie, pierwszy raz dawalem konskie gowno + dolomit i to wszystko. Jak widac niczego im nie brakuje :)
Bedzie okazja to pokaze reszte ekipy :)
Ten auto jack z tego co pamietam to auto mial tylko w nazwie.
Na zdjęciu mexykanska sativka(pestki wyciągnięte z jarania) X auto malana bomb
20230904_204112.jpg

trufeel

Well-known member
Veteran
Siema

Trochę mi śpieszno więc zapytam w prost.
Co zrobić z tym potworem?
Przerzedzić czy założyć siatkę i przełączyć na flo?

IMG_20230917_200125.jpg

Ta Pani nie była przeznaczona na kwitnięcie, jest tak gęsta że boję się mega dużej ilości popcornu.
Skorzystam z każdej dobrej rady.

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam :D

Pieknie sie oglada foteczki :D

.. dokladam swoich kilka ...

trufeel , proponuje zostawic 9 glownych odrostow , po 3 na scianie namiotu i jeden na srodku , oczywiscie ogolic ja od dolu dp zera i zostawic tylko glowne topy , chwile po tym zostaw ja jeszce KFILE na vegu jakies kilka dni , ale golic musisz hehe​

IMG_6419.JPG IMG_6420.JPG IMG_6421.JPG

poZZdro

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts