What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rosnie Ci 2023!

Status
Not open for further replies.

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Siema :D

Pieknie jest , moze troche malo , ale jak mowia moze sie nam uda rozchustac to forum :d

Ja szukam obecnie klonow , najlepiej jak by ktos oddal wyselekcjionowane cheese x chemdog DDf2 hehe ale moga byc tez jakies wlasne odmiany , no i te elitarne golden tez przyjmie i sie nimi zaopiekuje . Troszku mnie nie bylo tak ze licze na wasze wsparcie teraz , ja chetnie doplace do zakupow mlodzi , ojebani z WWW czasy sie zmienily , w PL sa recepty na swiecie tez sie pozmienialo , kony kupujesz jak nasiona TAJLANDI rozdano 1 milion sadzonek maryski , ale jest lecznicza , turysta moze miec problem ? co myslicie ?

maslo maslane hehe

musze sie poumiewac tym nowym forum oraz ludzmi :D

PoZZdro

Attachments

• IMG_5992.JPG
    IMG_5992.JPG
    6.4 MB · Views: 70

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Siema :D

Pieknie Panie i Panowie ze choc kilka fotek jest , nie dajcie sie zwarjowac , ladowac foty na calego , ja zawsze kocham moment otwarcia sie pestki i kielkowania widac moc , tak ze ladowac prosze foty ...

Troszke salaty odemnie , ciagle sie ucze tej piekielnie ciezkiej armaty do robienia zdjec , kiedys se moglem zoom robic cy cy cy a teraz mam zoom jak na film x5 albo x 10 i jak to spiewal stary dobry zespol matematyczny I Z NIKAD POMOCY hehe jakos to ogarne to betka jest , gorsi sa ci co czas mi skradli nie tylko plany ...

Zobaczmy cos zieleni to nas zawsze cieszy :D

GG#4 clon od tego pana z obrazka ,,,
IMG_6150.JPG

IMG_6151.JPG

Juz leci na flo tak jak caly ten namiot

l.v.p.k. s1 x GG#4 cut

IMG_6154.JPG
IMG_6155.JPG IMG_6159.JPG

GG4 clon w calosci .. IMG_6160.JPG

poZZdro

Last edited:

Rystal

Active member
no Panowie jedziemy z kulaniem tego wątku
fajnie jak by zrobiła się tu oldschoolowa atmosferka jak ja pierwszych stronach naszego działu hehehe

teraz mam 7 tydzień flo coś takiego i jeszcze 2 tygodnie do kosy
jedyne co mnie nurtuje to jak robić takie mega wielkie topy jak co u niektórych na zdjęciach bo coś chyba robię źle...
jadę z naturalnymi anabolami z BioBizz + ziemia Light mix tylko ostatnio jakąś hujową kupiłem w białych workach i tam chyba mało azotu jest bo jak wbijam na flo to rośliny jakieś żółte się robią.. widać to na 1st foto z małego namiotu.
W dużym miałem to samo i zauważyłem ze jak więcej odżywki z azotem leje to trochę się zieleni bardziej i nie żółknie więcej.. jak ktoś coś może poradzić to chętnie wysłucham.
A na ostatniej foto mały oldschoolowy smaczek co kiedyś się sadziło to jeszcze trochę mi tego zostało w pamiątkowym pudełku
20230403_191815.jpg
20230408_184815.jpg
20230408_184910.jpg
20230408_185531.jpg

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
siema :D

Chcialem napisac ladnego posta z odpowiedzia Rystal ,ale nie potrafie edytowac tak posta by pod kazdym zdjeciem posac opic , gdzie jest instrulcja obslugi ognia , ktoregos dnia powstanie duzo smiesznych postow znaczylo sie bedzie mod sie uczy obslugi heheh Swiat poszedl do przodu wymyslili anfe. komputery a teraz slowo NOOB hehe
1 zdjecie co pokazujesz to rosliny maja niedobory azotu , jesli sa male doniczki a masz organic nawoz to dawaj dawke x2 te etykiety na butelkach sa tak samo zjebane jak opis rozmiarow majtek hehee czasami sa okolicznosci ktorych etykieta nie uwzglednia .
2,3 zdjecia piekne topy pokazujesz , az chce sie powiedziec ze sie chwalisz hehe zakladam kapcie i lece na testy ...

p.s. cos na 1 fotce bym mogl mowic o braku tlenu , namiot jest wcisniety glebogo w pokoj i nie ma dostepu do tlenu , choc po lisciach nie widac tego na vego to juz na flo to widac , o ile to jest jedna uprawa od vega do flo a nie 2 rozne .

:geek:

ZZ

Rystal

Active member
siema :D

Chcialem napisac ladnego posta z odpowiedzia Rystal ,ale nie potrafie edytowac tak posta by pod kazdym zdjeciem posac opic , gdzie jest instrulcja obslugi ognia , ktoregos dnia powstanie duzo smiesznych postow znaczylo sie bedzie mod sie uczy obslugi heheh Swiat poszedl do przodu wymyslili anfe. komputery a teraz slowo NOOB hehe
1 zdjecie co pokazujesz to rosliny maja niedobory azotu , jesli sa male doniczki a masz organic nawoz to dawaj dawke x2 te etykiety na butelkach sa tak samo zjebane jak opis rozmiarow majtek hehee czasami sa okolicznosci ktorych etykieta nie uwzglednia .
2,3 zdjecia piekne topy pokazujesz , az chce sie powiedziec ze sie chwalisz hehe zakladam kapcie i lece na testy ...

p.s. cos na 1 fotce bym mogl mowic o braku tlenu , namiot jest wcisniety glebogo w pokoj i nie ma dostepu do tlenu , choc po lisciach nie widac tego na vego to juz na flo to widac , o ile to jest jedna uprawa od vega do flo a nie 2 rozne .

:geek:

ZZ

Witam cie przyjacielu i dzięki za rade. Właśnie przed chwilą dała nawóz z azotem x2 heheh mam nadzieje że nic tam nie popali
No i masz racje z tym namiotem w koncie w pokoju ale wczesniej nie bylo tego problemu u mnie
Coś z tym jebanym gruntem jest nie tak ... zawsze jade PLAGRON Light mix ewentualnie BioBizz a teraz jakiś noname z growshopu mi wcisnęli kurrrrhwa faken jeszcze 5 worków zostało. Jakieś biedniejsze te moje topy wyrosły odrazu widać ... nawet mam porównanie na fotkach jak było a jak jest

Tak było

20210607_210309.jpg

20220818_204328.jpg

Tak jest w momencie

20230411_212628.jpg

No biedniej biedniej

Zielu koniecznie musisz jakąś autokorektę ogarnąć do pisania tekstu

trufeel

Well-known member
Veteran
No w końcu, znów coś zaczyna się tutaj dziać 💪🏻💪🏻

U mnie to co ostatnim razem Dosi X BBbx s1

20230512_090752.jpg

Tym razem smoki mają po 4 głowy 😉😅
Może obejdzie się bez ekscesów.
Za kilka dni przełączę i zobaczymy jaki rozrzut genów będzie tym razem...

Pozdro

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts