ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Byłem, zmokłem ale robote zrobiłem .
Ogólnie jest średnio, mogło być lepiej ale nie ma tragedii. Liście dalej zółkną, opadają....nie wiem...jak ktoś ma pomysł to pm proszę.
Zresztą co ja bede godoł obczajcie sami..
Ambassador:
Viking x.... UWAGA U MNIE WSZYSTKIE SIE ZHERMIŁY dobrze że rosa jest to pozapylały się same nic dookoła nie ucierpiało.
Tas x ..
Shamanki
FMS:
ES:
Maroczki: z niedoborami
Purpurowa moc: tez cos jej na liście wylazło
Nl x maroc: dzieki JAca
I octocamo:
Nie wiem juz czym je karmić, jak bylem ostatnio to dałem podwojna dawke azotu i praktycznie zero poprawy. Dzisiaj dostały juz pk 13/14 z plagronem t.bloom i odrobiną humvitu oraz dolomitu. Czas pokaże...
Witam. Mam pytanie. Czy przy takiej pogodzie jaką mamy dzisiaj (deszcz i zimno) scięcie dojrzałego lowridera jest dobrym pomysłem? Czy są jakieś minusy oprócz tego że będzie się dłużej suszył? Z góry dzięki
pn-wsch ciężarne diesel rydery
planuje wyrzucić pod nasze słonko jeszcze w tym sezonie WR auto/powinny dać rade [??]
edit: hindu kush auto i WR wrzucone do szklanek z wodą
warto teraz dawać hydrożel? zakładając ok 10 tyg cykl życia roślin, powinny skończyć do końca września
no to maly up z 25,07
pogoda coraz ladniejsza zbieraja sie do kwitnienia wiec jest w koncu powoli co pokazywac:
meski low chyba zapyle tym big bangi:
a to cala a raczej nie cala ale reszta dziewczynek
marock x wczesne 10 kiełków powędrowało prosto do nawet nie przekopanej ziemi, 2 przetrwały i mają się dobrze, podsypałem dolomitu, podlałem mixem obornika, biohumusa i nawozu do trawników