ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Witam wszystkich pieknie kolorujacych w naszym narodowym threadzie
No to jedziemy dalej z tym outdoorowym inem, sklad panienek uszczuplil sie o dwie niedorozwiniete... Jedna w 40 dniu kwitnienia wszystkie wloski miala juz przekwitniete i nie wygladalo zeby miala ochote dalej przybierac na masie ( cholerna anorektyczka... ) Druga miala na poczatku kwitnienia zajebistego foxtaila jako glowna strukture kwiatow ale tak samo kolo 40go dnia wloski zbrazowialy i wogole nie byla pokryta trichomami, bez zapachu..., troche kujowo bo klony z niej byly no ale mowie sie trudno i liczy na cud.
50 day of flo
Numer jeden niedorozwoj:
Wiecej niedlugo jak tylko foty przyjda z holandii, pozdr
wiem, ze offtop ale wiem tez, ze czesc ludzi zaglada tylko do tego tematu dlatego pisze tutaj. NIEZALEŻNIE OD TEGO CZY JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM CZY NIE KLIKASZ I DOPISUJESZ SIE w koncu cos ruszylo w naszym pieknym kraju i trzeba poprzec ta inicjatywe. jezeli Wybiórcza firmuje akcje zmiany przepisow to znaczy, ze jest faktyczna szansa na zmiane
chlopaki ladnie jedziecie ja tak pogladowo fotke daje...2 x mix od Chemika...bardzo ladnie chociaz widac spore braki kilka hermow wyrwane...poza tym jakos idzie dziewczyna podoba sie pogoda i zebraly sie powolutku do kwitnienia
pozdrawiam!!
Witam polakow! Cale polskie lasy obrosniete krzakami =DDD.
Wyglada to pieknie.
Widzieliscie kiedys gdziekolwiek ten strain w akcji? Szukam info.
Sag NL#9 nl#1 x ww x durban
Jesteście mistrzami
Spot z automatami ogólnie ma sie bardzo dobrze. Pod nóż poszły ostatnie cztery dolne gałezie GWS ktore zostawilem zeby na spokojnie dopuchły. GWS jest najlepszym automatem z jakim mialem doczynienia. Plon konkretny, napewno z 30g suchego kwiatu. Co do mocy...nie spodziewalem sie tego po af'ie, poprostu BOMBA!! Jak sie jest w ruchu to czuć sative, nieustajace przeróżne pomysly i gadka na calego. Pozwala także na odprężenie sie na fotelu. Przyzwyczajenie do tego stafu nastapilo u mnie po tyg. Zapach kwiatu bardzo owocowy, kazdy kto to wacha robi momentalnie usmiech od ucha do ucha. Dzieki Masakrator za konkretne geny
Janki produkuja krótkie nabite topy które sa twarde jak skała. Wczesniejsze pheno bedzie do sciecia za tydzien, pozniejsze o tydzien pozniej.
Najmłodsza pociecha to tez gws, z miecha jej zostalo. Wyglada to tak:
Na kolejnym spocie rosną 3 damy Grapefruit x Nevilles Haze oraz auto GWS i af mix. Mam nadzieje ze bedzie mało jaj albo wcale w tych hermach.
Nieopodal rosna dwie Guerrilla's Gusto sciete przez jelenie. Ta po lewej pokazala preflowery zenskie. Mam nadzieje ze druga okaze sie facetem to na nastepny rok bedzie troszku pestek.
big upyyyy K+ komu moge jak przez przypadek nie zrobia sie dissem.
ps. rowniez dostalem kilka dissów o tresci "K+ zajebisty krzaczek", wiec juz nei czaje tego hehe
Nie ma co...dajemy tu czadu!
Temperatury dają w kość aczkolwiek cindy 99 bardzo ładnie sobie z nimi radzi.
SDxOGK zwijają lekko liście...ale jest dobrze.
Znalazłem jeszcze nieco ripenu 39 dniu 12/12 podlałem 2 pałki SDxOGK i jedną doniczkę C99 Zobaczymy czy popuchną lepiej
Na czele jeden z 3-4 zapylonych szczytów - największy
Zerknijmy z bliska...
"Baźka Team" SDxOGK SoG
Cóż wam mogę powiedzieć na temat Sour Diesel x O.G. Kush... Jak każdy weed od pewnego swego kolegi dobrego ...MOCARZ! Zioło bardzo aromatyczne i walorami przypomina mi White Russian x Afghani by HC. Uwala równie mocno jak WRxA którego testowali co niektórzy.
Szczyty zbite...plon daje raczej dobry+ sądząc po obecnym stanie 2 z 5 baź już zniknęły...zgadnijcie dlaczego
Witam po dłuższej przerwie
Niestety z braku czasu trochę zapuściłem panienki ale dają radę.
Jebana sarna obgryzła mi 2 piękne 2m krzaki-zagryzłbym kurwę jakbym ja złapał
Na tym plejsie zostały:
-Shaman: