ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Witajcie
Wreszcie w tym sezonie dam cos od siebie zeby nie bylo ze nic mi nie rosnie
Byłem dziś na spocie tym najmniejszym, mam jeszcze drugiego na ktorym jest hmm... nie pamietam ile ale ok 40 i sa o 1/3 niestety mniejsze przez zaniedbanie i brak czasu dlatego z tamtego fotki kiedy indziej jak sie polepszy i bd co pokazac
ok koniec gadania
Jack Harer
Niewiadomego pochodzenia sativka ok 1.5m
A tutaj tęcza
P.S. myslicie ze te najmniejsze bedą miały z 1.5m chociaz? nie pamietam jakie w tamtym roku miałem o tej porze heh
Planuje tez porobic pare crosików bo juz arne i jakies tam inne okazały sie facetami
Nie ma opisow pod zdj co jest co bo po zdj nie pamietam
Elo
Siemka pieknie tu jest
Odemnie jedna fota tylko bo na tyle bateri starczylo niebede pisal co jest co bo za jakis czas dam fotki pojedynczych roslin i napisze co jest co
i jednak bubble nie wytrzymało tygodnia robiąc zdiecia zobaczyłem jedno coś zaglądając coraz głębiej w temacie zobaczyłem to
a z wierzchu wyglądało tak
pozostawię to bez komentarza
następne buble zaczyna kwitnąc
i lemon skunk kwitnie pewnie bubble skończy prędzej
coraz zieleniej
obserwuje Was i wlasnym oczom nie dowierzam +++
z sezonu na sezon coraz lepsze pomysly
ziemia nie przygotowywana nijak poza przekopaniem i kilkoma garsciami dolomitu, podoba mi sie ten spot i raczej postaram sie lepiej z przygotowaniami na koniec dekady
troszke jestem zaniepokojny tym ze w ogródku jak na dzis dzien nic nie pokazalo nawet plci:/ a po za tym ciesze sie ze z kazda wizyta przybywa im kilkunastu cm i kilku rozgalezien jestem dobrej mysli