What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rośnie Ci??? 2009 - Polska Rulezz!!!

Ganja Smile

Active member
No to ww pod lampa juz rosna jak puszcza jakies wieksze korzenie to zapodam fotki przy przekladaniu do hydroponiki :))

@volzor - daj jej jeszcze 2-3 dni i mozesz scinac, w zasadzie est juz gotowa :))

Silas

Member
Veteran
Ja bym dał jeszcze dobry tydzień i jakiś flush przed Harvestem...

@volz0r: bardzo ładnie zacząłeś setną stronę...K+

lipasss

Active member
Cindy 99 x Victory - matka i 4 klony ( odbiły sie i zaczynają pnąc sie do góry )

snv30786.jpg

A

ares420

volzor teraz tygodniowy flush i spokojnie można ciąć :D
Bardzo mały ten Twój Ryder, w jakiej donicy rośnie i pod jakim oświetleniem?
Mój Diesel Ryder ma już ponad 0,5m weguje już ponad miesiąc i niedawno dopiero pokazał pewflowery :)
Za kilka dni wstawię foty moich automatów. Ak47xhk pięknie puchnie po Plantonie K ostatnio dostał ostatnią 3krotną dawkę.

pozdro

volz0r

New member
@kanibal wiem wlasnie ze mały :] dziwne troche bo wyszedł z ziemy okolo 10 dni później niż LR2(2 dni FLO dopiero) i zaczął szybko kwitnać po okolo 20 dniach. Donice nie wiem ile maja litrów ale z tego co widze po fotach to mam wystarczające LR ma w takiej samej donicy ponad 0.5 m ... robiłem coś zle może zła ziemia była bo jak dodałem nowej ziemi do LR to strzeliły w góre...

O

OrganicShowmen

EDxES#Easy Sativa x Early

EDxES#Easy Sativa x Early

Tak sie przedstawia sytuacja na ostatnich dwoch spotach. Pozostalo 8 roslin. 2 menole dzis wyrwane. Dwie bardzo ladne kobitki ED x ES w bardzo slonecznym miejscu. Jedyny mankament to slaba ziemia duzo piachu i zwiru. Podlane Terra GRow w dosc intensywnej dawce i podsypane nawozem w granulkach do trawnikow [ duzo N :D:D :yes: :rasta: ] Zdjecie z fleszem to Easy sativa x wczesne @bronek dobrze rosna, ale jest tam duzo cienia jednak. Mimo to jakos specjalnie sie nie wyciagnely i rosna baaardzo zdrowo.

Pozdro :wave:
:joint::yes:

tredowaty

Member
Witam wszystkich jak by nie było i tak jest bardzo milo :D taki mały cytacik
No wiec sytuacja przedstawi się tak :
4 chłopców poleciało pod kose 3 Mx[MxE] i jedna bambata

picture.php

picture.php

tutaj nie znamy jeszcze płci(nie przejmować się tymi liśćmi jest już lepiej niż było :p)
Mx[MxE]
picture.php

Jest tez kilka kobitek wśród MxE jedna Bambata

picture.php

picture.php

Oasis x Lr
picture.php

i armia MxE

picture.php

POzdro i do następnego razu
PEACE :joint:

jahman

Active member
Veteran
:wave:

SETNA STRONA!!!! hehe

Zielona piękna cała Polska!!! Uznanie komu mogę!!!

Szybkie wieści z lasssu :smile: Pozdro S:wave:

selasie sati :wave:

szamanka:

erdbeer/litziskunk/erocketdp x selasie sativa z pod łapki zielonegolasssa:smile:

i reszta :smile:

Pozdrawiam!:wave:

Azzzzzz

Member
Veteran
No to 100 poszla ::yeahthats :smoke:

Soja: swietne zdjecia, tez z google bierzesz ?? :nanana: hehe rzartuje oczywiscie, super szoty:woohoo::joint:

Zielony: O jejku ta amnezia napewno bedzie slodziutka, jak ze sticky icky czy jak to sie tam pisze, i zapaszkiem :> ??, to beda wakacje :joint:

A tak wogole to siedze i czwartego kleszcze z siebie sciagam, ale puki co sie nie wbijaja od dobrych paru lat, czyzbym zle pachnial czy co....:1help:

Rosliny zwariowaly, szpadel robi furore, po robocie moze popozowac :>

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Sunrise ale nie Ekwador :>

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Szeregowi meldowac dowodcy co tam na polu sluchac :>:>

picture.php

picture.php

Niach niach Pozdrawiam:joint:

K

.Kaya

Koniec ogladania - pora na cos od siebie:joint:
Jest to moj zarowno pierwszy out jak i in.
Niestety, miejscowka na oucie zostala zalana - nie zdazylem nawet zrobic im zdjecia.
Zostal mi tylko micro grow,z wwxbb w srodku.
Tak to wyglada od srodka:

A tu juz gwiazda z bliska:

Wyszla z ziemi 18 czerwca, zdjecia byly robione wczoraj, czyli byl to jej 15 dzien wega. Zamierzam rozkrzaczyc ja na cala szerokosc pudelka. Jest jeszcze jeden box (pozdro bronek), ale jeszcze nie bylo okazji do zrobienia zdjecia, bo stoi u kolegi.
pomyslnosci:canabis:

Soja

Member
siemka
Dzięki Azzzzzzz tak zdiecia tylko z google, zawsze coś ciekawego można znaleźć :nanana: Twoje roslinki tez sympatyczne niezły ogródek

pozdro

G

guestabc

panie i panowie bardzo pięknie dajecie zieleniną

u mnie też całkiem całkiem

trochę to przypomina tapetę z naszego forum hehe

a tutaj 2 klony z tego byszu WW i K2
może jeszcze do jesieni zdążą dojść w lesie jutro idą na spota

no i oczywiście nie może zabraknąć czegoś smaczuśnego
pomidorki holenderskie (jak zapewniała pani na straganie)

pozdro dla całej załogi

G

Guest1012

No i nie załapałem się na tą setną stronke. :joint:

@pes zrób coś prosze z tym albumem bo już od jakiegoś czasu nie widzę Twoich fot, a bardzo ciekawi mnie jak Ci tam rośnie :D

Byłem dzisiaj na jednym ze spotów i muszę powiedzieć, że obornik zdaje egzamin. Zero niedoborów, a ziemia mega ciulowa. Tak twarda była, że żałowałem, że nie miałem ze sobą siekiery od kopania, dwie godziny łupałem szpadlem. Mimo wszystko ładnie się rozwijają i zajebiście krzaczą.

Zaczynają od lewej górny rząd: NL x CM, CM x NL, CM x NL, NL/CM Mix. Dolny to Carpatian i trzy EG x LR2.
picture.php

picture.php

Czaczo Twoje crossy są piękne. Wielkie indicowe liście większe niż moja dłoń. Super się krzaczą. Mam nadzieję, że trafie jakieś wczesne pheno. Tutaj największy plant na tym spocie CM x NL.
picture.php

Finger pamiętasz mój patent na ślimaki ? Wbrew temu co mówiłeś dały sobie spokój :D Jednak drugi raz nie będę tego robił, zdecydowanie szybciej można pociąć puszkę.
picture.php

Trzymacie poziom panowie. Do następnej wizyty hehe.

pzdr Mr.Ctrl

P

passionman

a to z Otwartej Pestki. Wiekszosc roslin z tej akcji to mutanty, ale czesc ma tez wielki wigor. Wiem, ze jest zabiedzona ale od poczatku nie wykazywala wielkiej checi do zycia i olalem ta miejscowke.. Ale zdjecie mi sie podoba - mam je na pulpicie :) :)

picture.php
[/IMG]

S

Szot

Siema
Ale tu sie zrobiło Zielono :D
U mnie tez niezle ale niestety walcze z temperatura wymiana wentylatora za duzo niedała ale zawsze cos najbardziej czuły na temperature jest super silver haze ale jakos to bedzie :)
A tak To wygląda

Nycd
picture.php

Amnesia Haze
picture.php

Early Dog
picture.php

Arjans Haze 1
picture.php

Super Silver Haze
picture.php

Amnesia Haze
picture.php

Amnesia Haze
picture.php

Space
picture.php

Pozdro :joint:

Yo-Ge

Active member
Witka.U kazdego gesto, grubo i zielono:pimp3:
Moje krzuniki z 51 dnia flo:
Lavender
picture.php

Sensi Star
picture.php

2x Jack Herer
picture.php
picture.php

Pozdrawiam!

Silas

Member
Veteran
@Szot: Za ile czasu dajesz 12/12?
@Yo-Ge: zajebiste bazie

...temperatura w boxach dobija...nie ma co... "w nocy" czyli w sumie w tej chwili na termometrze widziałem hmmm 28-29*C. Lampa do 34*C dowala na luzie...i nic na to nie poradzę. Dobrze że teraz wypada kwitnienie...na tym etapie jakoś lepiej to znoszą.

U mnie panny zaczynają pimpin time ;D i zaczyna się błysk żywicy blask i lans ;D
Cindy nabiera polotu gumy balonowej i landrynki... poprostu soo sweet :D

Bardzo spodobała mi się praca z klonami. Szybciej reagują na zmianę oświetlenia i ogólnie są zajebiste:D Aczkolwiek next grow napewno jakieś pieruńskie nasienie wysieję :D Być może w poszukiwaniu kolorowych topów:D

A tutaj największa z plemienia pigmejów. Córka księżnej Sour Diesel i Sir. O.G. Kush'a...

tredowaty

Member
Siema szybki update z kolejnych trzech met :D
jest kilka samców i dobrze ale jest tez i samotna dziewczyna :(

HTC DCEROCDP X B3 dziołcha ma najprawdopodobniej 2 ogierów :D

picture.php

VIKING X B3 pleć nie znana

picture.php

TASGG3 X DANISH PASSION samotna lala poszukujemy jej przyjaciela !!!

picture.php

PEACE :abduct: