What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rośnie Ci??? 2009 - Polska Rulezz!!!

A

adrianmenyo

kurwa! wiedzialem, znowu lesne zwierzaki spenetrowaly mi spota, 8 roslin huj strzelil, ja pierdole ! :( :( zalamka, takiego wielkiego wora ziemi tam taszczylem...
no nic, na pozostalych spotach robie patent z siatka z przed 2 lat:

26427DSC03619.JPG

26427DSC03743.JPG

26427DSC03753.JPG

u mnie lasy sa potezne, podobno sa wilki nawet sporo. a saren i dzikow to huhu... dlatego po kazdych deszczach nie bede biegal zlac srodkiem na roslinozercow bo to bezsens, a do 1 zapachu sie przyzwyczaja w 1-2 miesiace ot co :( kupujcie siatke , ale ocynk drut lepsza :D

A

ares420

ak47xhindy kush za około 2 tygodnie kosze :D Powiem wam, że sampel skubniety, topka na 2 wbicia poczesala mnie i kumpla konkretnie :D palenie z ulicy nie ma startu...

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Diesel Ryder

picture.php

solim

New member
Rośnie to wszytsko powoli... Byłem na jednym spocie, z jedną roslinką...

76699028.jpg

44348584.jpg

I to mi wygląda na podgryzienie przez mrówki. Nie wiem jak walczyć z nimi, a na spocie jest ich masa (pojawiły się w tym roku). Chyba zrobie daszek z jakiegoś kubka, i przykryje nim spodek na krórym będzie jakaś trutka na te małe gówna.

62714745.jpg

el023

Member
dwa chabazie ze skanera, hehe. na obrazkach jeszcze dosyc wilgotne. geneza pestek nieznana .. o nich wlasnie byla mowa <tutaj>.

grdhg.jpg

sativka, już mocno oskubana na dole, ~11 weeks flo.:

grdhgo.jpg

a tutaj przy okazji klon-bliźniak NLX outdoor. foto chyba z 17.06.09.

grd0154.jpg

grd0153.jpg

pozdrawiam!

S

Szot

Siemanko Małe co nie co odemnie chwalmy sie tym co mamy :D:joint:

Early Dog
picture.php

Amnesia Haze
picture.php

Nycd f2
picture.php

Arjans haze 1
picture.php

super silver haze
picture.php

Space ten to ma jazde od urodzenia ale bedzie dobrze wieze w to :)
picture.php

Space 2
picture.php

Amnesia Haze 2
picture.php

Amnesia haze 3
picture.php

tyle odemnie:)
Ps Srajmy na tych co wyzej srają niz dupe mają on z nami niewygrają robmy to co kochamy i sie tym tu chwalmy

pozdro

S

Szot

Sory ze post pod postem ale juz zamało miejsca na tej karcie było :) wszystko podlane butelki z wodą do boxa dane wiec bedzie lepiej :D
dzieki za porady
picture.php

Tak to obecnie wygląda

Kazuya donice to 7,5litra mają :D
pozdro

Silas

Member
Veteran
Ja używam 6L donic...i ostatnio leję po 150ml na dzień...czasami 225ml a dawniej jakoś lałem po litrze około na 2-3 dni. Z czasem praktykowałem to dalej i miałem problemy z małymi roślinkami....I wkońcu posadziłem jakąś sadzonkę i zauważyłem, że lubią mieć mokro przy samej łodydze...aczkolwiek żeby na dnie donicy było bardziej sucho - wtedy lepiej korzeń zapiernicza ;)

@Szot: twoje roślinki wyglądają jak by miały ciut za sucho/gorąco. Ale to pewnie stan przejściowy

Azzzzzz

Member
Veteran
Witajcie koledzy, pieknie sie wam zieleni na outach i inach, kurde co roku wiecej ludzi, wiecej krzakow - oby jak najwiecej nas bylo w przyszlosci.

A tu Azzowy ogrodek: Passion#1, Twilight, Easy Sativa, Shaman, Holland Hope

30 flo:

Zaczynamy od dolu :>

picture.php

Ten to jest mutant, slabe kwiatostany, liscie poskrecane, za duzo z niego nie bedzie, miejmy nadzieje ze smaczne bedzie :>

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Ale czuprynka :>

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Nie za duzo tych fot ?, mam nadzieje ze nie, trzymajcie sie tam bezpiecznie, niech plona pochodnie !!

:joint:

pełen podziw i respect dla całej załogi IC !!! :)

Małe ale cieszy hehe :p 1 z 3 spotów
picture.php

Purple 1. Ciekaw jestem tych fioletowych topeczków mmm

Trochę późno wysiana no i foto z przed jakiś 5 dni więc jak tylko będe znowu na spocie to coś wkleje :) Kto wie może jeszcze dziś hehe, trzymam kciuki.

Wklejajmy jak najwięcej, pozdro! :joint:

Silas

Member
Veteran
@Jeleń - niezły automacik ;)

@Azzzzz - poskręcane liście i takie sajdy to przejaw ciasnej doniczki. W kokosie nawet przy małej donicy coś takiego się nie pojawia....w glebie owszem...ja długo trzymałem swoją Maroc x Wczesne (mame) w małej doniczce...i też takie liścio-skręty wywalała. Zamiast ładnych 5-7mio palczastych liśći 1-3 palczaste skręcone.

O

OrganicShowmen

EROCdp#BangiHaze#EDxES

EROCdp#BangiHaze#EDxES

Witajcie growery :wave: Jeleń bardzo ladny krzaczek. Widac, ze ma sporo slonca na tej laczce. Beda ladne bobki. W moim ogrodzie rosnie sobie powoli kilka ciekawych odmian od przyjaciol z IC. :D Najladniej wygladaja crossy od esbena i hc. Early Dog x ESkunk rosnie szybko i ma wielkie liscie.
Z drugiej strony mam tez kilka sativek. Oto one:

Bardzo ladnie rosna pokazuja wloski ;) Tutaj z kolei EroCdp crossy pieknie rosnace. Kurde z reszta jak wszystko :D Od lewej Bangi potem ERoc x 2 i ED x ES.

Wiekszosc ground spota. W tym roku o wiele mniej roslin. Lepiej zeby wyrosly wielkie niz mialy miec za gesto i sie zacieniac nawzajem. Aktualnie chyba 10 ich tam jest z czego 90% to damy ;)

CDN...

Pozdro organic

G

Guest1012

Ale skwar. Mam nadzieję, że teraz będzie rosło.

Mój ogródek w lesie :D

picture.php

[ES x CHDD] x ES
picture.php

Znowu nie zadbałem jak trzeba o automaty, ale przez tydzień ładnie się rozwinęły.

Kolejny WD x HK okazał się żeński :D
picture.php

picture.php

I kolejny LowSnow okazał się męski.
picture.php

S

shot-retep

to co misie lubia najbardziej - miiiooodeeek:D:D
picture.php

auto Great White Shark, z dnia na dzień coraz mocniej puchnie
picture.php

gws i 2x bbj,

a tutaj caly spocik. od dolu sa 4 autmaty, reszta GFxNH. Jedna gfxnh ma juz 1.5m, palce lisci bardziej waskie niz u innych, chyba odziedziczyla wiekszosc genow po nevil haze, niezla z niej choinczeka bedzie.:)

koledze kleszczykowi znudzilo sie siedzenie w lesie i postanowil zabrac sie ze mna do chaty na sesje fot hehe odrazu po tym zostal unicestwiony:D

tomato

Member
Veteran
lol, sporo sie tu dzieje, wystarczy nie zagladac tu kilka dni i robia sie spore zaleglosci..ktore nadrobie sobie dzis wieczorkiem :D
ale do rzeczy: lr, jakis trzeci tydzien od wyjscia z ziemi, troche potargane przez wczorajsza nawalnice..

picture.php

picture.php

picture.php

pozdros :wave:

wdr

Active member
Veteran
witam zieloną załoge :wave: :joint:

Mimo deszczów powoli do przodu, planty mają gdzieś koło metra takze źle nie jest, biorąc pod uwage że były wysadzane koncem maja a jaki był czerwiec wiadomo.. :mad:

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

więcej fot u mnie w temacie :joint:

bez odbioru :wave:

S

shot-retep

wdr, zobaczysz jeszcze nabiora tyle masy ze grzadki beda nie do przejscia:D extra planty, mozesz powiedziec jakie to odmiany?

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Dzisiaj same regulary, ładnie sie pookreslaly na 30 szt tylko 7 samców.
Sealsie Sativa

PPxOM

Viking x..

Tas x ..

i Shamanki po przesadzeniu

:abduct:

Latest posts

Latest posts