What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rośnie Ci??? 2009 - Polska Rulezz!!!

A

adrianmenyo

hahahaa ale ubaw ;)

przedstawiam sampla big banga z gh ktorego trzymalem niegdys w pudelku po monitorze, lecz kiedy wyrosl podarowalem przyjacielowi...

picture.php

picture.php

picture.php

a tak je susze na szybcika hehe - a najlepiej jak sie cos sciaga hyhyhy...

pozdro

orangefreak

Member
Sorki że Wam tak śmiece, wrzucam to samo, ale dziś udało mi się zrobić mega zdjęcie, aż szczena opada :) nieumiem od niej oderwać oczu :yoinks: hehee

oto ona, BB x WW:

łohoo z dnia na dzień coraz lepiej się robi, do tygodnia znikam na czas nieokreślony troche skorzystać z wolnego czasu i tej, mam nadzieje że mi się trafi, Holendersko-Polskiej letniej aury :]

Pozdrawiam!

stryju

Member
AK-48 troszeczkę przypalone od lampy, są większe bo były to matki i dla tego są bliżej lampy, doniczki 11l, 3tyg flo

kolejna próba z hydro, podlewanie 15 min co 4 godz, woda RO, nawozy GHE MICRO i BLOOM w stosunku 1/2, ph stabilne roślinka pożera ok 20ppm dziennie, doniczka 5l

S

shot-retep

Z tego co slychac i widac to nieźle Was tam zalewa.:petting: Na pogode nie mogę narzekać tylko jednak tych promieni brak. Przez kilka dni jest niesamowita parówa ze az nie ma czym oddychac wiec postanowilem odwiedzic planty. Bez slonca tez cisną ostro.
Auto Great White Shark od Grzech Grow, jestem w szoku jaki ona ma potencjał. Obok niej rosną sobie dwa Auto Big Bad John (Grzech grow) długo stopowaly ale sie ruszyly w ta pogode i jak dostaly papu PK13/14.:D
picture.php

Tutaj troche mniej przyjemna sprawa...mrówy z donicy zrobily se mrowisko :/ Jak je z tamtad wykurzyc?

GfxNH, Shaman, Guerrillas Gusto.

big upyyyy:joint:

NiceGirl

Well-known member
Veteran
Silas - ekstra robota.
Powoli do przodu :joint: 8 tydzien FLO
Ak48 purple pheno peace!

Ciach ciach c99 x V #1

Pozdro ;) Ekstra out

G

guestabc

no i zrobiło się naprawdą ciasno
ale walczę ostro

a to jak zwykle dodatek

też mniam mniam

pozdro dla całej załogi pięknie się zieleni

G

Guest1012

@shot cynamon. Pojawiło się kilkakrotnie w ciągu ostatniego tygodnia.
@Nice Nice ta cindy :D

Pan z kontroli był na kontroli :D. Najstarszy spot. To już 3 tygodnie mnie tam nie było. Ładnie zarosło. Starsze po fimie do pasa, młodsze po kolana. Zero strat jak narazie co mnie bardzo cieszy :D

Canadian
picture.php

Czaczo pytałeś jak się zachowuje Twój cross po fimie, a ma się bardzo dobrze :D

CM x NL
picture.php

Jest i Maroc :D Wczesny oczywiście. Coś mu dolega, liście się skręcają.
picture.php

Silas

Member
Veteran
@NiceGirl: hihihihi ale poobgryzana ta Cindy99xVictory ;D wygląda jak by u mnie rosła :D Jak nie mam co wędzić to też tak strzygę roślinki ;D

Teraz pytanie do Masakratora...
Zachowałem genetykę C99f3...byłbyś w stanie zfeminizować ? Wiem, że trudnisz się automatami...ale moim zdaniem c99 ma większe wzięcie :)

Ja ją uwielbiam...od małej roślinki po kwitnącą liście lśnią od kryształków :)
picture.php

picture.php

picture.php

Bedouin

Well-known member
Veteran
Witam. U mnie krzaki zapierdzielają równo. Nie wiem czemu ale troche odgielem gałąź w jednym krzaku i sie ułamała :badday: bardzo kruche ma te łodygi.

picture.php

A tu widać niedobór. Czyżby magnes?

picture.php

Pozdrawiam :wave:

Chmurek

Member

Dwa z 3 kwitnących AKxDR

picture.php

1 z 5 roślin. B3N7/ErdPurt f5 lub P#1mix.

W tym roku z 16 czy 17 wysadzanych odpadło 10,11. Pokazały jajca no i cóż poradzić. Mam nadzieję że chociaz tymi nadrobię. Najwyższa ma około 1m sięga mi do jajek, dwie trochę powyżej kolan, a jeszcze dwie siedzą w doniczkach i czekają na wysadzenie ok. 20cm wysokości sfimowane.

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
dzisiaj poszlem zobaczyc jedne miejsce gdzie posadzilem early dog x early skunk.
jest tam tylko dwa kszaki kture bende chcial zapylic jak dobze pujdzie,hehe
jeden kwiatek ktury chyba bedzie zenski zaczolrosnanc jak cholera,hehe
pada jusz prawie dwa tygodnie i ta vegetacja dala w dupe jak nigdy,hehe
tu pare zdjaci jak teraz wyglonda

picture.php

picture.php

a tu pare photos z indorka

sage monstery

picture.php

chemdogdd x chemdogdd

picture.php

schrom x buddha sister
niedlugo benda bx sionka

picture.php

i super skunk x chemdogdd
tu jeden kwiatek, jusz drugi zjarany,hehe
ale super trawka ,wielkie zbiory,super skunk zapach z duzo mocniejsza high,hehe

picture.php

peace

G

Guest1012

@HOT jaka pogoda ? :D Czy in czy out i tak rzeźnisz hehe
@lipasss ha ! Za pierwszym razem jak spojżałem na drugą fotę to myślałem, że masz na strychu tą trawe zasadzoną i roślinki. Swoją drogą fajnie by to wyglądało :D

EG x LR2
picture.php

picture.php

Jest i samiec, który został już wycięty. Na 20 roślin jak narazie 2 auto, szkoda tylko, że facety.
picture.php

Latest posts

Latest posts