ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Korzystając z okazji okienka pogodowego wyskoczylem na szybki zwiad.
Tak to sie przedstawia .
Ta PP z oklapnietymi palcami została zmolestowana przez czerwone mrowki, zasypka poszła w ruch. Jak widzicie tyle deszczu napiera ze az slimax plesnieje ;/. Licze na sloneczny lipiec i troche suszy.
Nie wiem co mi tak dziurawi liscie, ale wszystkie spryskałem decisem.
jak rusze krzunem to takie male białe ciemki wzlatuja "pchły" jebane
@adrianmenyo: światło ziom to nie wszystko...zapewne będziesz balansować na granicy 30*C...a przy takiej ilości światła na tak małej powierzchni...zalecił bym Ci CO2...Możesz zmontować system z butlą...lub alternatywnie prosty bimbrownik z 5L zacieru. Przy takim dopaleniu...grube bazie wyrosną jak w banku!
@zZ albo się mawia "Na bank...to gołąb nasrał" ;D hahaha
Jak by nie było...na tak małej powierzchni bez CO2 nie będzie rekordów. Nadmiar światła i dobre pożywki to nie wszystko... Budulec jakim jest węgiel...też jest potrzebny i to w zwiększonej ilości.
Rosną w ziemi z miejscówki wymieszanej z torfem odkwaszonym. Przed sezonem przekopane wszystko z obornikiem. Widać że zdrowiuśkie.
Moje LRowe bonsai:
I starsza siostra, która ewidentnie obrała inne priorytety:
Z tyłu po lewej widać jeszcze małego Early Durbana, który strasznie mutował na początku. Zaopiekowałem się nim najlepiej jak mogłem i teraz sobie rośnie całkiem ładnie.
Witam was, pare zdjatek z outdoor tribe: Passion#1, Twilight, Easy Sativa, Shaman, Holland Hope. Sa to mamusie z dlugimi oklapnietymi cycami, ktore zaczynaja puchnac..., jak widzicie bardzo wysokie, to przez ponad 2 miesieczny veg, ale mysle ze nie bedzie tragedii i w razie W sie cos polamie najwyzej :>
ps. A co wy tak narzekacie na ta pogode, u mnie przepiekna, pada, sloneczko i tak w kolko, roslinki na vegu bardzooo to lubia
Srodek odstraszajacy lesnych nieprzyjaciol uprawy dziala Druga sprawa to nawozy i ta duchota polaczona z deszczem tez dziala. Pieknie i zielono. Bardzo ladnie wszystko rosnie. Kilka roslinek ma jakies problemy lub tez zbyt wygorowane wymagania bede rosly i tak. Dwa jajcarze juz wyrwane. Reszta jak na razie kobitky lub nie wiadomej plci
Crossy od Esbena i Hot Cargo jak zwykle najlepiej i najwiecej. Liscie wielkie jak glowa a jedna siega mi juz prawie do klaty.
Troszke kolorwania ze slonecznej riveryy:
Tutaj jest krolestwo Early Doggow, dwa trzeba bylo zagiac bo zaczely zacieniac inne roslinki. Tak pyndząą panie, na tym kurzaku...
Tutaj juz spocik numer#2 w bardzo podobnym miejscu ^^ co ten wyzej, jednak dojsc do niego wiele trudniej. Pokrzywy za jakis tydzien, beda tam juz po szyje. Jeden plant na tej miejscowie ma jakies wyrazne problemy. Nie wygladaja zle ale cos im tam nie gra. Jedna Biddy Early rosnie tam pieknie. Mimo wszystko.
Ostatnia miejscowa [ na dzisiaj ]. Esben oraz Big Bud free seeds z Holandii. BigBud baaaardzo pozytywnie i zdrowo. Planty od esbena rownie dobrze. Fajnie wygladaja, sa juz spore. 6 czy 7 pieter
Pozdro dla wszystkich. Jeszcze dwa inne spoty do objechania. Early Sativa x wczesne i kilka ED x ES czeka na wsparcie taktyczne.
Powodzenia
Organic
super dajesz OS powodzenia, ja nie moge niestety odwiedzac tak czesto spotow, tj moge bo mam blisko na nogach ale jednak wole nie deptac sciezek gdzies gdzie ich niema chodze co jakis czas z cala torba ekwipunkow, czekalem chwile i dzis przyszly mi 2 takie odstraszacze kretow, jutro gonie porobie fotki -
hej. moja pierwsza uprawa w coco zakończona. potwierdziło się to co wcześniej przeczytałem na tym forum, coco jest zajebiste pod prawie każdym względem za wyjątkiem jednej rzeczy która jest ważna dla mnie.. chodzi o smak ziółka, jakiś taki mało wyraźny wyszedł choć planty capiły ostro na flo. następny in już full organic robię na tych genach to będzie porównanie, ale to chyba dopiero po wakacjach.
2x hs x nycd