ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
@buchmaker usychanie dolnych liści to normalna sprawa,nie ma się czym przejmować.Przesadż roślinę do jakiegoś większego pojemnika/doniczki bo Twój plant aż się o to prosi...
Hejka u mnie jak zawsze powoli do przodu - no moze tym razem nie tak za ciekawie Troche sie pozapylalo bez mojej kontroli A tak to mniej wiecej wyglada
Teraz WhteRussian x Afghani ?
c99 x Victory #1 pozdro!
c99 x Victory #2 pozdro! bardziej zbite i mniej widocznych nasionek
Teraz czas na potworki od hota hehe
HotMix #1
HotMix #2 dieslowy
I to na tyle bracia
Edit: Vod oczywiscie ja tez chce zobaczyc jak napuchna hehe Super blueberry , takze kiedys zawita do mojej krainy
Edit2: You must spread some Reputation around before giving it to Silas again Ekstra post w psg. U mnie leci siatka nastepnym razem heehe
Siemanko,
pierwsze fotki ode mnie w tym sezonie ;}
postawiłem na uprawę w workach maskujących Trochę odcień zieleni nie ten ale... musi dać rade. Na tej potrójnej miejscówce jest razem ok 15 roślin. Mają opóźnienie ale zaczynają nadrabiać. Dodatkowo dzisiaj dostały biohomus. Rośliny są podgryzane przez mrówki. te małe skurwysynki bardzo sobie upodobały konopie, ponieważ z mrówkami mam problem co roku na każdy spocie!! Następnym razem dostaną odpowiedni proszek ;]
pozdro
1: bagseed
2: easy sativa x wczesne - cross od Plantatora -
3: WhiteRussian x Afghani x (Sensi Star x Sensi Skunk) -cross drGreenthu
4: NEBULA /LSD / Sweet Tooth #3 x ERDPURT - cross od Esbena.
5: otwarta pestka
6: easy sativa - prawdopodobnie to samo no nr.2
---7-niewykielkowaly
8: purple power mix
rośliny poszły w różne miejsca, częśc nasion niewykiełkowałem, część roślin umarzła itd.. jak to na out. po odwiedzeniu wszystkich miejscówek wrzuce jakieś podsumowanie. Wszystkie nasionka dostałem od forumowej braci. Bardzo dziękuje. Pije właśnie wasze zdrowie ;}
NEBULA /LSD / Sweet Tooth #3 x ERDPURT z końca września gdzieś w lesie
Niestety nie doszła do końca...ale była już całkiem całkiem nabrzmiała heheh do końca października nie dotrwała ze względu na pleśń ale za to była zaaajebiści welka... ponad 3m i ze 20 gałęzi
zielonylasss - wiem, że jest czego pozazdrościć i co podziwiać, ale w temacie sie chyba chwalimy tym co mamy w 2009 roku, a nie miłymi wspomnieniami z ubiegłego sezonu?
zielony niezle niezle, moja takiego rozmiaru raczej nie osiągnie, ale to nic będę się cieszył i z 1,5 metrowych krzaczków. Jeśli nie będzie większych strat to wystarczy aż z nadmiarem - nie pale dużo.
[m8]: niezły ogródeczek równiutkie grządki hehe będzie nieźle
QKI: smacznego miałem tego crossa i jest naprawdę smakowy i przyjemny w działaniu
Kawał na dobranoc
Posadził niedźwiedź w lesie poletko konopii. Kiedy już konopie
obrodziły, postanowił je pilnować noc i dzień. Wlazł na drzewo i
czeka.
Szedł sobie po lesie jeżyk....
- Oczom nie wierzę, uszom nie słyszę! - wykrzyknął uradowany gapiąc
się na dorodne konopie. Zerwał jedną, spróbował. posmakowało więc
zaczął zbierać bukiecik. Niedźwiedź nie zdzierżył. Zlazł z drzewa,
podszedł cichutko do jeżyka i walnął go łopatą przez łeb. Jeżyk upadł
ogłuszony. Po chwili otrzeźwiał, wstał, pokręcił głową z
niedowierzaniem:
- Co za konopie ! Ale daje kopa!
I pobiegł do domu po kosę.
Wraca szybko z kosą i dalej - tak szybko jak może, zaczyna kosić
niedźwiedzie poletko. Niedźwiedź zgłupiał. Ale po chwili zlazł z
drzewa i potraktował jeżyka łopatą. Ten zwalił się na glebę, ale zaraz
wstaje i kosi dalej. Niedźwiedź znowu go łopatą! Jeżyk znowu poległ
ale jeszcze szybciej się pozbierał i dalej kosi. Znowu dostał łopatą,
znowu szybko wstał i usmiechnięty mruczy pod wąsem:
- Nie spać! Nie spać, k*rwa! Kosimy, kosimy.