ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Niebawem zostanę chyba zmuszony do 100%owej uprawy w ziemi...Paczka HESI Coco Start Kit jest bardzo kiepsko dobrana....Hesi Coco i PK 13/14 flaszki po litrze...ledwo co zeszło.... a Root Complex i Power Zyme spierdoliło masakrycznie z tych półlitrowych flaszeczek...nawet TNT Complex'u jest więcej niż Root i P. Zyme. A za dwie półlitrówki do kolejnych upraw zabule ze 130pln :| makabra poprostu.
Sour Diesel x O.G. Kush - już mi się podoba ten cross... ma zajebisty wigor.
Być może w przyszłym tygodniu załączymy złotą jesień na timerze...bo ile można czekać na swoją sensi...
Cindy99f3 - w planach stworzenie kilku nasion przy współpracy z samcem NLxWczesne oraz pobranie kilku klonów dla zachowania tej pieruńskiej sativy
Maroc x Wczesne - po przesadzeniu do większej donicy...samica nie wie jak się ma i jak by znów vegowała... Nasiona ładnie napuchły...jeszcze trochę a dojżeją Będzie ich może 10...ale gen to gen... może wyjść coś ideał pod naszą chmurę a'la czysta Easy Sativa. Marzę o stworzeniu straina który dojdzie na max 15 września Z resztą...pewnie też chętnie byście takiego sativa crossa chcieli posadzić mylę się?
Siemka wszystkim, świetnie wam idzie. Widze ze aura dopisuje. Slonce i sporo deszczu. U mnie tez bardzo ladnie wszystko wyglada. Bedzie chwila w ten weekend zeby wybrac sie na spoty . Na razie jednak Euforia a do niej buch dobrego jaranka i można sobie siedzieć i patrzeć godzinami.
Więcej wieści o tematyce wiadomej już niedługo. Pozdrawiam outdoorowcow.
elo maly update kilka lr#1maja po ok 60-70cm mysle ze z dobry miesiac im jeszcze zostal wysadzone na dwor na poczatku maja i takie male pytanie jakie sa wasze osobiste rekordy plonu outdoor zwiazane z ta odmiana?
Kolejne zielone fotki dla załogi polskiej sekcji IC.
Fantastycznie kolorujecie. Nie mogę się doczekać, aby zobaczyć te wasze rośliny z wielkimi budami w dniu waszego harvestu !
Oto kilka moich malutkich podopiecznych.
Na początek pięć purple peace x red erdbeeer. Ledwo co wyszły z ziemi. Są już w ziemi mają pod dostatkiem torfu choć tego nie widać bo przysypałem wszystko ziemią ze spota. Kubeczki pseudoszklarniowe, każdy z otworkiem wentylacyjnym. Za pestki ogromne podziękowania dla kolegi z forum. Thx SNK
Tu z kolei śliczne bangi haze/erocets/danish passion
Co prawda malutki, ale za to jaki fikuśny LR Classic
I obok niego smukła koleżanka z niezłą talią. :
KOM x NL [wczesne] dostojnie pnie się do słońca.
Jedna z czterech Early Special. Wszystkie prezentują się bardzo ładnie.
I na koniec smutna nowina, a mianowicie pierwsze straty. Na spota wpadł mi dzik i zmasakrował dwie roślinki.
Najmniejszego z czterech BigBudów oraz największą pannę z trzech LR Classic.
Wracając z tamtąd natknołem się na spore barłogi wrednej dziczyzny. Widać, że całkiem spora wataszka się tam kręci. Lepiej, żeby więcej nie wchodziły mi w drogę, bo pożałują.
Tak to jest z tymi zwierzetami, tez mam z tym problem, od miesiaca znikl kiedy zaczelem wokol miejscowki szczac hehe niedawno kupilem preparat na zwierzeta wiec bede mial spokoj.
LR(dwa tygodnie i pierwsze outowe zbiory lub zbioreczki jak kto woli ale mysle ze sloiczek bedzie z 4 sztuk):
Niektore rosliny wykazaly niedobor?
Koledzy nakazali podlac dolomitem, zauwazylem dzis ze troche sa oklapniete te roslinki
Jak ktos ma jakies wskazowki to PM poprosze Pozdro
Na dowod,ze sie nie poddalem
Co prawda nie malym wysilkiem, ale jednak o wlasnych silach udalo mi sie dotrzec do jednego spota. Bez rewelki, ale wierze, ze jeszcze wystartuja mocniej-jak tylko korzeniami spenetruja czekajace je pod spodem gowno
jutro jade zobaczyc co na drugiej [a moze i na trzeciej miejscowce slychac
Polecacie jakis sprawdzony specyfik na mrowki?
K+ wszystkim Pro i tym mniej pro
BROnek polecam zasypke na mrówki z BROsa . Tanie i dobre.
Chyba ze chcesz je naturalnie zmusic do przeprowadzki nie wyrządzając krzywdy, to polecam mielony cynamon.
Ładnie wsyzscy lecicie, komu moge to karme zostawiam.