What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rośnie Ci??? 2009 - Polska Rulezz!!!

Trybik

Member

Największa roślina miała tydzień temu ponad 80cm,został podlana Biohumusem.Teraz ma pewnie z metr ,albo i więcej ;)

Tutaj dwa (słabo) kwitnące automaty

A tutaj doniczkowe trio :yeahthats

Silas

Member
Veteran
A u mnie pyłki fruwają...uwaga alergicy strzeżcie się!
picture.php

Armia Sour Diesel x O.G. Kush
picture.php

picture.php

Ciasno się porobiło...
picture.php

M

Mr.TopTop

Plantator tradycyjnie zapodał bardzo dobry sposób na zrobienie miłej ganji w zaciszu tunela foliowego, hehhehehe - pozdro top :))) Vortex X Rosetta Stones
picture.php

G

Guest1012

Pierwsze kwiatki w tym roku. Małe a cieszy. :D

WR
picture.php

WD x HK
picture.php

WR
picture.php

Dodam jeszcze, że z 10 nasionek od nirvany wykiełkowały mi... dwa.

el023

Member
zielon@ widzialem takie przypadki, hehe. dokladnie w purple haze. z czasem wyrastaly nowe palce.. jeden, dwa .. nie wiem czy to genetycznie czy ocb. pozdro.

edit@

91303159.jpg

z rosliny co wcześniej foto wrzuciłem, tu na fotce jeszcze minimalnie wilgotny, potem przesuszylem i w smaku cięzki sie zrobił, aczkolwiek smaczny. sądząc po (zaskakujących) reakcjach znajomych moc wiele potężniejsza niz wczesniej sądziłem. dla orientacji srednica tej pokrywki 11,5 cm.

Soja

Member
hej
Parę fotek niech zieleni się.
na początek Bubble Gummer fajna niekłopotliwa roślina zbira się może w końcu zacznie kwitnąc.
A to Alaskan Ice Ghs szalona sativa nie przestaje się wyciągać, ładnie pachnie i szroni się.
i nowa radość Lemon Skunk

Silas w chorobach pytałeś się o cukier w coco ja cukru nie urzywalem ale dawałem miód i działa nie jakoś oszałamiająco ale działa różnice widać do tygodnia roślina wyraźnie przyspieszyła produkcje żywicy.
Pozdro 4all

G

guestabc

teraz dla odmiany
coś z leśnej polany

nauczyłem się wstawiać zdjęcia hehe
trochę człowiek stary i wiedza już tak nie wchodzi

Hera

Member
i benc bigbudasxg13hazos
dobra miejscowka wsrod pokrzywek a na dole potoczek mniam mniam smakowka:wallbash:

dostala fimka ;p

natural_sensi

New member
hej! nieźle z outem jedziecie wszyscy u mnie polowe wysadzonych plantów zjadły/zniszczyły zwierzaki, ale dokiełkowuje jeszcze.no i chyba w ten anti-bissan trzeba by zainwestować. A tymczasem pod prywatnym słońcem NL5HAZEMIST x ? w 77 dniu flo

picture.php

peace

Bedouin

Well-known member
Veteran
Witam. Dzisiaj odwiedzilem jednego ze spotów. Musze powiedzieć ze cross purple peace/red erdbeeer x deep chunk/erockets/danish passion rośnie przezajebiscie. Dobra robota bracie :wave: Oto miesięczne rośliny. Sorry za jakość ale telefonem robione.

picture.php

picture.php

picture.php

:joint:

O

OrganicShowmen

:)

:)

Euforia, Amnesia Haze oraz Super Haze w zupelnie odmiennych warunkach do kwitnienia. Bardzo ladnie zaczely sie nabijac po PK 13/14. Ostatnia dawka jeszcze w planach a potem juz tylko przeplukanie i ciach ciach ;) Musialem podwiazac kilka szczytow bo zaczely sie robic zbyt masywne w stosunku do wytrzymalosci lodyg :woohoo:. Lubie takie prace. Buch do tego i mozna sie bawic w ustawienia. :noway: Nie bedzie mi tam zwisac w cieniu kiedy tyle energii sie marnuje :D

Bardzo przyjemnie sie ostatnio tutaj zrobilo. Stare wygi ruszyly z hodowlą. :bow: Nie bobkow w nosie :spank: a prawdziwej ganji :nanana: @Kov bardzo ladny boxik najssssss K+ i powodzenia. @Top mniamm, bardzo ladnie wyglada ta vortex x RS udalo Ci sie wycisnac z tych genow MAX :respect: 4u and bless :rasta: Cala reszta bandy bardzo ladnie na oucie, szkoda ze pogoda troche lyypa, ale napewno bedzie jeszcze w tym kraju kiedys cieplo :chin: hmm... :) ... Wreszcie umiem wstawiac miniaturki ehehhehehe :bandit: :bis:

Pozdro 4all
:friends: :rasta::yes:
Organic

tomato

Member
Veteran
no fakt, pieknie sie tu robi w tym temacie :D

u mnie w polu:
maroc x wczesne - dzieki Finger :wave:
zasuwa az milo :D

picture.php

picture.php

gf x v - dzieki vod :wave:

picture.php

i jakies maluchy wrzucone 3 tygodnie temu

picture.php

pozdro :rasta:

cardiel

Member
witam was wszystkich :smile:

forum pieknie sie nam zazielenilo ostatnio :D miedzy kolejnymi egzaminami tez znalazlem chwilke zeby cosik skrobnac dla forumowej braci...

ostatnio dostalem sympatycznego sapmelka chemdog bx1 od zaprzyjaznionego growera z forum [ :wave:] kto bardziej uwazny, wie kto uprawial te cudenka :D

picture.php

wkleje tutaj skromny smoke reporcik, bo moze was zainteresuje a i pewnie sam grower jest ciekaw obiektywnej opinii hehe

wyglad 10/10 ciezkie, niezwykle zbite oraz twarde topiki. Bardzo gęsto pokryte mleczno-bialymi trichomkami. Topy wygladem kojaza mi sie z winogronami... Z kiscia winogron... Wielkie calyxy (kwiatki z ktorych wychodza wloski), jeden obok drugiego, a wlasciwie jeden na drugim tak jakby walczyl miedzy soba o swiatlo...

zapach 11/10 troszke w swoim jakze krotkim zyciu juz zjaralem, ale czegos takiego jeszcze nigdy nie czulem... zapach jakby chemiczny... ale nie taki jak nawozy raczej jak apteka.. rowniez mateliczny... jak stara srebran moneta wyciagnieta z klasera... wymieszajcie te dwa zapachy a otrzyamcie zapach chemdoga :D

smak 8/10 kwestia gusty... mnie zbytni nie urzekl, choc nie moge powiedziec- jest intrygujacy... bardzo podobny do zapachu czyli mix apteki i metalu jednak w tle da sie wyczuc cos jeszcze owocowego, troszke slodkiego, ale minimalnie...

picture.php

moc 11/10 oj oj oj smialo moge powiedziec, ze wygina smialo cialo i umysl :D napewno nie dla poczatkujacyh... jeden hit wystarcza mi spokojnie na 1,5-2 godzinki niezwykle przyjemnego upalenia. Pierwsza palenia byly dosc dziwne, nie bawily mnie, raczej meczyly. Mysle, ze wynika to z mocy. Organizm musial wyrobic sobie tolerancje abym mogl w pelni cieszyc sie highem :D teraz jest cud malina... Nie zamula, pobudza do dzialania, swietnie pozwala wczuc sie w film, gre, cokolwiek... jednak ze wzgledu na moc nie polecalbym na calodzienne palenie jezeli macie cos do zrobienia.. swietnia nadaje sie na zakonczenie dnia po wykonaniu wszystkich zadan ( hehe). Musze jeszcze wspomniec, ze od kiedy testuje sampelki (tydzien) przytylem z 2-3 kg.. :smile: niezwykle wzmaga apetyt i daje TYYYYLE radosci z jedzenia.

picture.php

picture.php

Podsumowujac ocena wychodzi poza skale :D blockhead, ktory przez dlugi czas byl lderem moje osobistego rankingu zostal zdetronizowany :smile:

picture.php

1.chmedog bx1
2. blockhead
3. alpha dog / ECSD x NYCD

jezeli kiedykolwiek bedziecie mieli okazje sprobowac ktoregos z powyzszych, idzcie na to w ciemno ! :D

z wyrazami szacunku :D

cardielek :joint:

orangefreak

Member
byłem dziś na spocie.. i ;(

POZYTYWNIE jestem zaskoczony, choć niedokońca. NL z HQS to facet, będą sionka, tylko boje się że całe krzaki mi zapyli wiec będe myslec nad tą opcją.

Drugi pozytyw, na jednym spocie pomidorki tak sie rozbrykały, że sie aż wystraszyłem, napewno będą naciągane. Coś wspaniałego :]

Trzecie pozytywne zaskoczenie-żadnego kleszcza :D

No i teraz smutne wieści. Na jednej miejscówce, rośliny są małe (poniżej kolana, choc jest duzy postep) dolne liście jaby "schną", moim zdaniem jest to wina jakis żarłoków. Ziemie na tym spocie wymieszałem z obornikiem naturalnym i perlitem. Naprawde słabo to wyglada, nastepnym razem wezme aparat, moze ktos będzie wiedział co sie stało z nimi i pomoże mi je odratować.

Jako, iż niemam fotek z outa, przedstawie juz spalony szczyt BBxWW:

pozdrawiam!!!