ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
"elo elo nieświadomi się śmieją "
m(mxe)<cos jej wpierd.. młode liście jak się dokładnie przyjrzycie to widać jakieś rady??>
OxLR
ED
RS
i jak udało mi się na parę godzin dospać aparat to musiała paść bateria ;/
a jakieś choróbsko..3 planty(rożne) rosnące obok siebie i wszystkie wyglądają mniej więcej tak :
Siemka, szybki update z drugiego spota. Na ziemnym wszystko idzie po mojemu. Bardzo zdrowo zielono i szybko do przodu. Planty mają juz po 40 cm. Niektore mniejsze niektore wieksze. Doszadzilem tam jak widac jedną Bangi Haze w doniczce. Postoi sobie tam dopoki zrobi sie zbyt ciasno czyli jeszcze jakie miesiac . Potem doniczkowe beda staly gdzies na bagnach w slonecznym miejscu Planty ani razu nie nawożone, ziemia miejscowa uprawiana od wielu lat z dodatkiem kompostu. Ostatnia wizyta na miejscowce i delikatnie zasypalem je nawozem w granulkach N12% P5% K5%.
Lecicie super. @Piok fajne zdjecia, tez mam kilka takich karzelkow proszacych sie o przesadzenie. Konkretnie 8 mi zostalo i chyba oddam komus w dobre rece, bo juz mi sie pomysly skonczyly co z tym robic. Hmm a moze nie oddam. Hehehe czas pokaze.
pięknie wszyscy jadą na outdoorze. Z roku na rok coraz więcej pięknych roślin w polskim plenerze rośnie!
Tu jeszcze parę fotek roślin z boxa, update dla HC
romulan x ssh-st, mniejsze pheno, dziwacznie wyglądają na niej liście i wyjątkowo powolnie kwitnie.
a tu z kolei c99 x rom., najszybciej dojrzewa i dobrze bo nie będzie mi się dłużyć czekanie być może nawet 100dni na dojrzenie romulanów i worcester haze'a.
i ten worcester haze, wyjątkowo ładna roślinka, jeszcze trichomów nie widać, oj sporo jej kwitnienie zajmie.
witam,
ma jeszcze sens teraz wykielkowac pestki, chodzi mi o outdoor, czy da rade dojsc a szczegolnie interesuja mnie opinie osob ktore sadzily juz w przeszlosci tak pozno swoje pociechy.
Wlasnie wróciłem ze spotów. Myślałem że będzie gorzej, ale FMS wkońcu sie pobudziły....do tego stopnia ze prawie wszystkie 30 sztuk ma preflowery przy wysokosci ok 25-40 cm. Plan jest taki ze do końca czerwca/1 tyg lipca będą dostawały mieszanke nawozów na weg, i potem dopiero pk i terra bloom. Co o tym sądzicie? Nie chce mieć karłów ktore dadza po 10 g ziola hehe. Dziwne bo nigdy wcześniej FMs mi nie zakwitły na przełomie maja/czerwca.
Jedna PP pokazuje mi brak Mg(?) jak widać na fotach. Posypalem wierzch ziemi dolomitem,a niech deszczyk zrobi resztę. Najmniejsze planty oraz te z oznakami głodu dostaly pare ml nierozcieńczonego humvitu.
Ostatnio wysadzone regulary przeszy też niezły szok termiczny , dziwne bo były hartowane na balkonie.
G.A
Selasie sativa ruszona przez slimaka
Viking
Ppxout
Wiecej nie ma bo nie chcialem bardzo blyskać flashem.
Pzdr
ECSD x NYCD jest poprostu genialna !!!
Super cross, niespodziewałem się ,że topy mogą być aż takie twarde hehehe!!!
Może na fotkach tego niewidać ,ale dzięki swojej zbitości-wagowo przewyższyła plon "G-Bomb"-która wyglądała na mega monstera.
Sprzęt jest z najwyższej półki (70sat/30ind) ,mało jest takich odmian.
88 dzień , nareszcie koniec! Pozdro.
Niestety jedna została bo tamta bardziej rozkrzaczona zaczeła sie chermic na outcie tez straszna lipa wszystko cos zjadło niestety został mi tylko indoor narazie
pzdr
Ps zapach ma ta roslinka cos słodkiego z bananowym sokiem tymbarka z tym mi sie kojazy heh
p
Pzdr
@volz0r: ten twój LR#2 faktycznie pokazał niedobór N...ale tak go dokarmiłeś, że żółkną mu końcóweczki liści - teraz podlewaj tylko wodą aż zgłodnieje bo jest na granicy przenawożenia.
A u mnie już kochana Maroc x Wczesne zaciążyła narazie widać ze 6 zawiązanych nasion
@ matysek1976
trzymasz je w tunelu foliowym? jak tak to uwazaj i fimuj je mocno bo z 2 sezony temu mialem w szklarni (co prawda od konca marca juz rosly) ale w lato 2 rosliny mialy juz po ok 2,5/3m i boczne łodygi "wychodzily" ze szklarni + kladly sie na szybach = pleśń przed zbiorami (niestety po drobnym incydencie straciłem je a zapowiadalo sie conajmniej 300g z jednego krzaka ;/)