What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rośnie Ci??? 2009 - Polska Rulezz!!!

tomato

Member
Veteran
ekolist rulez :D

picture.php

GF x V :wave:

picture.php

peace and satan :rasta:

picture.php

:nanana:

zielonylasss

guerilla grower
Veteran
kuma ktoś odmiankę: Jamil sayida?
mam ja od kogoś z ic ,ale nie pamiętam juz od kogo...

Może od Urbana...
No ja też mam 4 sadzoneczki tego crossa. Idą na pole z kukurydzą, może nawet dzisiaj...
To krzyżówka leb27 i chyba PPxReder.Erd.Purp x PurpureaTicinensis (albo coś takiego). Karma miał z tego monstrualne krzaczysko...
Tu masz thread o tej krzyżówce: http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=105586
I jeszcze tutaj: http://www.icmag.com/ic/showpost.php?p=2200323&postcount=29 zbiory Jamil Sayyida spod lampy :D

pozdros amigos :wave:

Silas

Member
Veteran
@NiceGirl- chciałbym Cię pojąć za żonę...prasowanie, sprzątanie, zmywanie czy też gotowanie....to NIC...przy tym co ty potrafisz! Piękna zieleń!
Czym je karmisz bo są strasznie nawoskowane?

@Ziel-Zielooooony-Ziomie: Zajebisty wigor prezentuje ten mój Psychodelic Cross...Podobnie w growlogu Kallen'a :D Rosną cholernie szybko i solidnie ;D

A tyle u mnie
picture.php

LocoMaroco

Member
Jedyne zdjęcie z wczoraj-szybki wypad na spoty pomiedzy opadami deszczu:(

ES-miesiąc na oucie:
picture.php

PS. Co myślicie o tym że te Jamil s tak szybko pokazały płeć? czyżby przestawiły się juz na flo po miesiącu wzrostu?

Timbuktu

Member
Pięknie dajecie wszyscy.

"Komu mogłem,
plusa dałem,
dobrą karmę,
podesłałem."

:D

Teraz poczekać 24 h muszę. Za dużo naklikałem :)

Pozdrawiam.

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Nie no ja w komplexy popadne przez te wasze foty :D:yes:
Loco77Maroco lecisz na tym co zwykle?

Pzdro zielona gwardia:abduct:

hodowca

Active member
Veteran
@Loco to raczej normalne ,ze Jamil pokazał płeć, ja już tydzien temu wyrwałem wszystkie 14 męskich i przesadziłem tylko najwcześniejsze ze wszystkich- 1 OB i 1 Mikado na crossy (najwięcej okazało się- Es x (Es x ChemDD) od Hota ,na 13 nasion-4 panienki)
Bardzo wiele odmian pokazuje męskie i żeńskie preflowery na wegu po jakimś tam czasie od startu ,to normalne.

LocoMaroco

Member
...Loco77Maroco lecisz na tym co zwykle?
Dokładnie :D
a w boxie też marihuanki zapieprzają :)
16.05.2009:
picture.php

a po 2 tyg:
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Czekają na desant-tylko pogoda hujowa:badday:
@Loco to raczej normalne ,ze Jamil pokazał płeć...
Może juz odzwyczaiłem sie od regularów ale nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek miał samce w maju miesiąc po wysadzeniu:) ale to dobrze-zajebista odmianka
pozdr

NiceGirl

Well-known member
Veteran
@NiceGirl- chciałbym Cię pojąć za żonę...prasowanie, sprzątanie, zmywanie czy też gotowanie....to NIC...przy tym co ty potrafisz! Piękna zieleń!
Czym je karmisz bo są strasznie nawoskowane?

Silas: Aktualnie CannaTerra Pro Plus(ziemia) + woda woda woda hehe (raz sprobowalam im dac biobizza blooma to narzekaly, wiec nie daje) na niektorych pokzauja sie niedobory wapnia - poczatkowe stadium, wiec jutro zapodam im troszeczke.

A tutaj z poprzedniej to samo dobra ziemia biobizza allmix i sama woda, a topy wyszly takie ;)

[{G13xWW}xSD IBL]xdurban dzieki za crossa mistrzu ;)
picture.php
picture.php

picture.php

petn

Member
Witam wszytkich. GfxZamal:
picture.php

picture.php

picture.php

Tak naprawde to sie juz zgubilem ktory to tydzien flo ale rosliny rosna bez problemu.Jedna juz w 30% z brazowymi wloskami.Na te kilka ostatnich tygodni wlaczylem dodatkowo lampe mh 150 w a calsc pod hps 250. Mialem juz kilka odmian ale gfxzamal najbardziej mi podchodzi.

D

dEv-9

Siemanko :yeahthats
Pare roślin znikło ze spotów z niewiadomych przyczyn :noway:
Pare meskich sam wytepilem. :woohoo:
Aktualnie na spotach lacznie(nie wszystkie na zdjeciach) około 18 duzych roslinek + 4 lowrajderki.

Powodzonka

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

jahman

Active member
Veteran
:wave:

ZIELONA POLSKAAAAA!!! hehe Pięknie jedziecie panie i panowie!!!
Wczorajszy nocny desnat z 17 świerzakami zakończony sukcesem...pomimo deszczu, dwóch "ton" gratów plus 120 L ziemi wszystko poszło zgodnie z planem!!! :smile:

Ok kolorujemy :smile:
fotki pomieszane...:( Ale na pewno jest tam selasie sativka, szamanka(pozdro bracie),erdbeer/litziskunk/erocketdp x selasie sativa plus outmixy.
Wiele na 3 spotach już jest określonych:smile: Co mnie lekko dziwi, 2 jajcarze wyrwane:smile:

Kilka z nich: wysadzone wcześniej.
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Z dedykacją dla tego co zielone paluchy pod rękawiczkami ma! :smile:
picture.php

Pozdrawiam i życzę dużo dużo dobrego zielonego! :wave:

A

ares420

Siema ale tu zielono, że hoho :D u mnie dzisiaj w plener poszły Marock x Wczesne - wiadomo od kogo i jack herrer - są w butelkach i snow white femi w donicach.
A ten niebieski proszek to preparat na ślimaki od Brossa :D Nie ma co się z darmozjadami patyczkować. Wystarczy, że zostawiłem kilka plantów w doniczkach a ślimaki się do nich dobrały...

picture.php

picture.php

picture.php

pozdro

Soja

Member
Hey
Czaczo heh te posty są niezłe nikt mię nie pobije ,a tak na poważnie to nie mam pojęcia skąd one są .
Dzięki Z-z za fotkę mam tez bubble i zastanawia mię ta roślinka.
Milo mi ze wpadacie ogladac moje kwiatki komentarze wskazane.

I jeszcze jedna roślina może ktoś uprawia coś takiego

pozdro

Hera

Member
haha po dlugiej przerwie wracam
a oto maroc wczesne jedna fota bo nie chcialem za dlugo byc
wszystkie kwitna :D
narazie zadne nei nawozone byly 2 tygodnie pod lampa jedna pokazala preflowery w tym czasie a obecnie sa 3 tygodnie na dworze

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Hera nie pomieszaleś pestek ? :D
Jeśli to te m x e przedłuzone przezemnie to dziwne zjawisko, bo nikomu to jeszcze nie kwitnie. W sumie na tyle wyslanych paczek widziałem foty od max 5 osob :mad:

Latest posts

Latest posts