What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rośnie Ci??? 2009 - Polska Rulezz!!!

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
jak wszyscy sie mamy? hehe
pytacie sie gdzie jestem? no to jestem,hehe
wiosna jusz jest takze tszeba szykowac sie na jakies outdoor.

umnie wszystko zapierdziela bez zmian.troche malo czasu mam ostatnio i zdjecia jusz dawno nie robilem, ale dzisiaj zrobilem zdjecie dla crossa co jusz mam od dawna.to jest c99 x ssh. wychadza kwiatki jak ssh o zapachu c99.
tu mlody kwiatek szykuje sie na cos ostrego,hehe
wiecej photek jusz niedlugo

picture.php

no i zaczolem troche nasion dla odmiany,bo jade na clonach jusz za dlugo,i nowego smaku mi sie zachcialo. wiele fajnych odmian i crossy jusz w drodze.pierwsza puleczka jusz pelna, a szykuje sie jeszcze wiele wiecej.
zaczolem ponad 100 nasion,moze 10 rodzaji. bedzie co wybierac,hehe

picture.php

jeszcze znalazlem z ostatnich sensi star nasion ladnego tatusia,beda pewnie sensi star crossy,hehe

dobra,czas na chemdoga,hehe
ide jarac,

picture.php

peace

petn

Member
witam:) uzalilo mi sie tez wrzuce pare fotek:
picture.php

to stare dzieje ale najlepsze geny jakie mialem grapefruitXzamal od femaleseeds
picture.php

tutaj moj niedawno sciety great white shark od GH (ogolnie kiepsko to roslo Bardzo wrazliwa na zmiany Ph)
picture.php

A tutaj makro.Nie umiem pstrykac makra z reki ale zawsze cos.
Pozdro

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
w takim wyjatkowym dniu nie sposob pominac wyjadkowego objadu , slonko , slonko , slonko -WIOSNA !!!
picture.php

bajzel , ale wlasny bajzel hehe
picture.php

pozdro

O

OrganicShowmen

U mnie rosnie jakby ktos jeszcze nie wiedzial: Super Haze, Euforia i Amnesia Haze. Koneserskie odmianki, cos dla duszy i dla ciala. Obecenie drugi tydzien. Fotoperiod wegetatywny caly czas 18/6. W tym drugim tygodniu to jest kilka fotek z dnia 10 czy jedenastego juz nei pamietam. Roslinki bardzo spore i rozkrzaczaja sie juz przy trzecim pietrze. Wszystko zielone az do samej ziemi. Korzenie biale i zdrowe. Odzywiam baardzo delikatna dawka Terra Grow dolistnie razem z odrobina dolomitu. Spryskuje tym je kilka razy dziennie, zdaje sie ze pokochaly to. Rosna w oczach. W dzien po prostu mozna dostrzec widoczne zmiany. Liscie ogromne zdrowe, lodygi juz sa grube i twarde. Geny z gornej polki po tym co na razie widze. Amnesia Haze jako gratis z Royal Queen Seeds tez baardzo bardzo spoko :yes: Przy szyczytach na dolnym poziomie 28*C moge regulowac do 30-31*C. Wilgotnosc w graniach przyzwoitych jak na veggie czyli w przedziale 70-80%. Kilka obrazkow:

4 x Super Haze :respect: DP z innego ujecia:

Euforie:

Jak mi sie cos przypomni napisze. Pozdro dla wszystkich. Bardzo ladne ostatnie strony CWORC2009. :D:yes:

:wave:organic

quakemind

Member
Azzzz, juz sezon zaczynasz? Nie mozesz juz wytrzymac czy masz jakies plany co do tego? Duze sadzonki czy klony? hehe

B

BioPart

W ogrodzie: 3 szt. WhiteWidow x BigBud X-Line :woohoo:
1 szt. Amnesia Haze zaniedbana, źle znosi warunki atmosferyczne boxa :2cents:

Oprócz Amnesi reszta rozwija się prawidłowo he he jak na me oko. Amnesie wsadziłem do kokosa podczas kiełkowania i źle to zniosła, wręcz cierpiała. Nie mogłem na to patrzeć i przesadziłem ją do ziemi, ale kokos dalej tam jest u rdzenia korzeni, ziemi jest nie wiele bo boks nie daje rady z większą doniczką(Los zadał cios Amnesi i mnie).
Urosła i ma dwa piętra, zatrzymała się w rozwoju. Myślę, że to efekt temp. w nocy - 18 st. C... X-Line daje rade z tym, Amnesia jest zbyt mała.. przez kokos, który ją zpowolnił.

Tak to wygląda. Ok 3 tyg życia, 6 dni FLO

picture.php

picture.php

picture.php

Te daty na fotach nigdy nie nastawiam, bo musze baterie wyciągać i sie restetuje zawsze wiec perdole to.. he he

Pozdro :abduct:

baku

Member
elo ziomki, dawno mnie nie bylo więc trzeba pokoloorować.

lowryder 2 - dzień 38

zapraszam do mojego tematu , będzie duzo nowości :D
ładnie dajecie panowie oby tak dalej ;):joint:
pzdr

ssynekk

Well-known member
Veteran

nie ma sie czym chwalic wiem...ale co moje to moje :D pozdrOO
Weed smacznej przesylki :p
Hot Cargo te dwa kubki co nic nie wyszlo to twoje ED :D reszta poszla w in do niemiec :D tam idzie wszystko u Chemika pod 250 HPS...
ja jade sadzonki narazie slabo 24W energo :( nie ma miejsca na druga sproboje cos wymyslec z kolegami ktorzy maja do tego glowy :D
a coz...po staremu...sezon idzie :D

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam

zaczynaja nabierac masy....
picture.php

pozdro

edite : QKI @ jest to c99 x V wykielkowala 3 stycznia , pozdro

QKI

Member
wowwww stary pięknie :)
ktory to dzien flo ? i co za odmianka ?
pozdro!

coś z makro z pierwszego grow : White Rhino - Nirvana.

picture.php

picture.php

petn

Member
U mnie stare roslinki juz sciete. Ogolnie nigdy nie zainwestuje w pestki od Greenhous. Rosliny chorowaly i w konsekwencji na koniec daly maly plon.Lemon skunk odpadl na samym poczatku(byl chorowity wolno rosl wiec go wyrwalem) ,Najlepiej rosl Great white shark ktory dal lacznie 40g wysuszonych topow, Cheese byl zmutowany.Pedy sie same fimowaly ,lodygi w niektorych odgalezieniach "sklejaly sie" z czego pojawialy sie podwojne stozki wzrostu obok siebie i masakryczna ilosc lisci na pojedynczym topie.A k-train rosl o dziwo bez wiekszych problemow, za to mega sie wyciagal i dal male topki.Palenie z tych trzech roslin srednie, jedynie cheese ladnie klepie.

A tu juz nowa partia maluchow:
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Roslinki to stary poczciwy GfxZamal i Amnesia Haze(1 sztuka)

jesus.loves.us

New member
Juhu, od niedzieli/poniedziałku ma być w dzień około 10-12 stopni w nocy 4-6.

Jako że będzie to mój pierwszy outdoor zastanawiam się czy będzie już można na początku przyszłego tygodnia wystawić roślinki (planuję wykiełkować, włożyć do kubeczków plastikowych z ziemią i pod butelkę na spota od razu) ? ; p

Pzdr

cheton

Active member
Veteran
jesus.loves.us ryzykowna sprawa wysiewac cos w niedlugim czasie.Wiesz, teoretycznie przymrozki jeszcze do polowy maja moga wystapic.POczekaj jeszcze, az pogoda na dobre sie ustabilizuje ;)