jak wszyscy sie mamy? hehe
pytacie sie gdzie jestem? no to jestem,hehe
wiosna jusz jest takze tszeba szykowac sie na jakies outdoor.
umnie wszystko zapierdziela bez zmian.troche malo czasu mam ostatnio i zdjecia jusz dawno nie robilem, ale dzisiaj zrobilem zdjecie dla crossa co jusz mam od dawna.to jest c99 x ssh. wychadza kwiatki jak ssh o zapachu c99.
tu mlody kwiatek szykuje sie na cos ostrego,hehe
wiecej photek jusz niedlugo
no i zaczolem troche nasion dla odmiany,bo jade na clonach jusz za dlugo,i nowego smaku mi sie zachcialo. wiele fajnych odmian i crossy jusz w drodze.pierwsza puleczka jusz pelna, a szykuje sie jeszcze wiele wiecej.
zaczolem ponad 100 nasion,moze 10 rodzaji. bedzie co wybierac,hehe
jeszcze znalazlem z ostatnich sensi star nasion ladnego tatusia,beda pewnie sensi star crossy,hehe
dobra,czas na chemdoga,hehe
ide jarac,
peace
pytacie sie gdzie jestem? no to jestem,hehe
wiosna jusz jest takze tszeba szykowac sie na jakies outdoor.
umnie wszystko zapierdziela bez zmian.troche malo czasu mam ostatnio i zdjecia jusz dawno nie robilem, ale dzisiaj zrobilem zdjecie dla crossa co jusz mam od dawna.to jest c99 x ssh. wychadza kwiatki jak ssh o zapachu c99.
tu mlody kwiatek szykuje sie na cos ostrego,hehe
wiecej photek jusz niedlugo
no i zaczolem troche nasion dla odmiany,bo jade na clonach jusz za dlugo,i nowego smaku mi sie zachcialo. wiele fajnych odmian i crossy jusz w drodze.pierwsza puleczka jusz pelna, a szykuje sie jeszcze wiele wiecej.
zaczolem ponad 100 nasion,moze 10 rodzaji. bedzie co wybierac,hehe
jeszcze znalazlem z ostatnich sensi star nasion ladnego tatusia,beda pewnie sensi star crossy,hehe
dobra,czas na chemdoga,hehe
ide jarac,
peace