ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
ładnie sie zieleni Polska!!
Zbliża się jednak apogeum zazielenienia hehe.
Duzo paczkensów dzisiaj poszło w Polskę, licze na fotorelacje "Sharing is caring"
Oto mała część
cos ode mnie-Lemon Skunk 8 tydzien o ile mnie pamiec nie myli, od poczatku 12/12
z racji braku miejsca placze i petam obie roslinki bez wiekszych skrupulow, ba! pare razy nawet przycialem tu i owdzie...
Nieco im sie liscie pozwijaly, ale to chyba jeszcze nic powaznego?
cusik jest nie tak z tym lemonem...
U Mnie 11 sztuk siedzi w kofanej szafeczce 8 RBx[oasisxLR] i 3 sztuki LR <od forumowicza > ale tylko jeden ma af i samiec niestety http://www.icmag.com/ic/album.php?albumid=363&pictureid=38018
AutoFim na poziomie 0 zostawiłem ku przestrodze i może odbije mi sie na dobre http://www.icmag.com/ic/album.php?albumid=363&pictureid=38020
od 15.03.09 12/12 wcześniej były 16/8 przez ok 3 tygodnie 2x24W osram
środkowa popalona dolomitem powoli zaczyna dochodzic do siebie, dobrze, że innych nie trafił ten przypadek.
Jak juz pisalem, rosliny sa przeze mnie w miare regularnie stresowane - fim, wiec to moze by przyczyna opoznienia
tak poza tym przed chwila doliczylem sie, ze to jednak dopiero poczatek 7 tygodnia liczac od wykielkowania, z czego pierwsze ok 14 dni mialy 24h swiatla [to chyba nieco zmienia postac rzeczy?]
byc moze powinienem je na flo nieco odstawic od lamp?
zalezy mi na zniwach przed koncem maja-jak myslicie-realne?
witam
ss x mk wykielkowal razem z reszta 3 stycznia , i tak jak teszta przelaczony zostal na flo 17 stycznia , ale tylko ten kwiatek byl fim-owany i zostal sciaety 2 dni temu , a reszta dopiero w kwietniu
bylbym wdzieczny gdyby ktos sprobowal mi odpowiedziec na moje pytanie o LEDACH w temacie na temat tych lamp. niech ktos looknie kto sie na tym zna. Pozdrawiam. posta usune
Moje. Mój pierwszy niedokończony out. W wyniku porwania i pewnego dzika ,który okazał się ćpunem hehe. Od tego się zaczęło a co to to nie wiem bo nasiona były od kolegi. Doszło aż do teraz, po mój dzisiejszy ogródek, na czym na pewno sie nie skończy. Pozdro
dzisiaj słońce wyszło, więc jeszcze parę harvestowych fotek SatoThai2.
Udało mi się uniknąć przenawożenia tym razem i wygląda na to, że plon będzie elegancki