What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rośnie Ci??? 2009 - Polska Rulezz!!!

PioK

Member
hehe straszny automat z litrowej donicy ?? ... napisz nam cos wiecej... najlepiej w porownaniu do innych automatow

najmilsza chwila poranka...

IMGP6059.jpg

selasie

ganja
ICMag Donor
Jeśli ktoś będzie sadził eroc/dp x selasie sativa to tu jest mamusia z początku września :D

Selasie, pokaż tatę :D

pozdro :wave:

Witam!!
Tak wygladal tata w lipcu..
picture.php
picture.php

Zapylilem tez nim troszke ShamanaF2 ,ktory byl naprawde zjebisty:joint: i mam nadzieje ze wyjdzie z tego cos fajnego..
picture.php
picture.php

Coraz blizej wiosna :D

Pozdrawiam :wave:

Finger

Outdoor grower...
Veteran
ładnie sie zieleni Polska!!
Zbliża się jednak apogeum zazielenienia hehe.
Duzo paczkensów dzisiaj poszło w Polskę, licze na fotorelacje "Sharing is caring" ;)
Oto mała część :D

:abduct:

B

bronek

cos ode mnie-Lemon Skunk 8 tydzien o ile mnie pamiec nie myli, od poczatku 12/12
z racji braku miejsca placze i petam obie roslinki bez wiekszych skrupulow, ba! pare razy nawet przycialem tu i owdzie...

Nieco im sie liscie pozwijaly, ale to chyba jeszcze nic powaznego?

D

darek648

8 tygodni 12/12 i nie kwitnie jeszcze ???chyba już dawno powinien zakwitnąć

57fun

Member
cusik jest nie tak z tym lemonem...
U Mnie 11 sztuk siedzi w kofanej szafeczce:) 8 RBx[oasisxLR] i 3 sztuki LR <od forumowicza:) > ale tylko jeden ma af i samiec niestety :(
http://www.icmag.com/ic/album.php?albumid=363&pictureid=38018
AutoFim na poziomie 0 :) zostawiłem ku przestrodze i może odbije mi sie na dobre :)
http://www.icmag.com/ic/album.php?albumid=363&pictureid=38020
od 15.03.09 12/12 wcześniej były 16/8 przez ok 3 tygodnie 2x24W osram

środkowa popalona dolomitem :( powoli zaczyna dochodzic do siebie, dobrze, że innych nie trafił ten przypadek.

B

bronek

8 tygodni 12/12 i nie kwitnie jeszcze ???chyba już dawno powinien zakwitnąć
Jak juz pisalem, rosliny sa przeze mnie w miare regularnie stresowane - fim, wiec to moze by przyczyna opoznienia
tak poza tym przed chwila doliczylem sie, ze to jednak dopiero poczatek 7 tygodnia liczac od wykielkowania, z czego pierwsze ok 14 dni mialy 24h swiatla [to chyba nieco zmienia postac rzeczy?]
byc moze powinienem je na flo nieco odstawic od lamp?
zalezy mi na zniwach przed koncem maja-jak myslicie-realne?

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
ss x mk wykielkowal razem z reszta 3 stycznia , i tak jak teszta przelaczony zostal na flo 17 stycznia , ale tylko ten kwiatek byl fim-owany i zostal sciaety 2 dni temu , a reszta dopiero w kwietniu

picture.php

picture.php

picture.php

:yoinks:

pozdro

Bedouin

Well-known member
Veteran
bylbym wdzieczny gdyby ktos sprobowal mi odpowiedziec na moje pytanie o LEDACH w temacie na temat tych lamp. niech ktos looknie kto sie na tym zna. Pozdrawiam. posta usune

Moje. Mój pierwszy niedokończony out. W wyniku porwania i pewnego dzika ,który okazał się ćpunem hehe. Od tego się zaczęło a co to to nie wiem bo nasiona były od kolegi. Doszło aż do teraz, po mój dzisiejszy ogródek, na czym na pewno sie nie skończy. :) Pozdro
54951DSC00012.jpg

Finger

Outdoor grower...
Veteran
No spoko, pytalem bo wczoraj na chacie mowileś ze w tym roku sadzisz 1 raz out...i tak troche mi sie nei zgadzalo :D

pzdr

V

vod

dzisiaj słońce wyszło, więc jeszcze parę harvestowych fotek SatoThai2.
Udało mi się uniknąć przenawożenia tym razem i wygląda na to, że plon będzie elegancki :D

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php