ojj Chemik...miales mi druga wziasc tez kosteczke i sie nie odzywasz...Twoja szafka sprawna full jedzie tam teraz 10 kubeczkow w niektorych sa po 2 jakos takos wyszlo...sam wiesz ze duzo tych pestek bylo i nadal jest...szkoda tylko ze u nas taka pogoda...sam wiesz jak wyjezdzales...
w koncu cos pokazales a nie chcesz pochwalic sie szafka? pokaz no ja
wiem jakos slaba bardzo
kupilem 2 timery czekam az je odbiore bo tak to wentyl i swiatlo chodzi na jednym i troche za chlodno im jest ale ogolnie utrzymuje 20 stopni albo troche ponad jesli sie da i jestem w poblizu zeby wylaczyc wentylator.
to bylo na tyle...martwie sie o WEEDSMOKERA...wyslalem mu paczke ze slodyczami a on nie odzywa sie drugi dzien...mam nadzieje ze to tylko paranoja
w koncu cos pokazales a nie chcesz pochwalic sie szafka? pokaz no ja
wiem jakos slaba bardzo
kupilem 2 timery czekam az je odbiore bo tak to wentyl i swiatlo chodzi na jednym i troche za chlodno im jest ale ogolnie utrzymuje 20 stopni albo troche ponad jesli sie da i jestem w poblizu zeby wylaczyc wentylator.
to bylo na tyle...martwie sie o WEEDSMOKERA...wyslalem mu paczke ze slodyczami a on nie odzywa sie drugi dzien...mam nadzieje ze to tylko paranoja