What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rośnie Ci??? 2009 - Polska Rulezz!!!

ssynekk

Well-known member
Veteran
ojj Chemik...miales mi druga wziasc tez kosteczke :p i sie nie odzywasz...Twoja szafka sprawna full :D jedzie tam teraz 10 kubeczkow w niektorych sa po 2 jakos takos wyszlo...sam wiesz ze duzo tych pestek bylo :D i nadal jest...szkoda tylko ze u nas taka pogoda...sam wiesz jak wyjezdzales...
w koncu cos pokazales a nie chcesz pochwalic sie szafka? pokaz no ja :D

wiem jakos slaba bardzo :D
kupilem 2 timery czekam az je odbiore bo tak to wentyl i swiatlo chodzi na jednym i troche za chlodno im jest :p ale ogolnie utrzymuje 20 stopni albo troche ponad jesli sie da i jestem w poblizu zeby wylaczyc wentylator.
to bylo na tyle...martwie sie o WEEDSMOKERA...wyslalem mu paczke ze slodyczami a on nie odzywa sie drugi dzien...mam nadzieje ze to tylko paranoja :D

Chemik

Member
Klonik postawiony był na grzejniku tylko do fotki, normalnie siedzi sobie w szafeczce obok innych skunków i dwóch mendocino madnes od thseeds. Kolega który opiekował sie nimi pod moją nieobecność troszke je zaniedbał ale i tak nie jest źle, jak na pierwszy kontakt z plantami.
25dzień od początku 12/12 kwitną już koło tygodnia
picture.php

pzdr

ssynekk

Well-known member
Veteran
pieknie chemik...a ta temp opanowana u ciebie?? fajnie to wyglada jak na twoje opowiadania :D
zalozylbys gg albo do mnie zadzwonil?
ten teges nie bede spamowal...wiem ze net ci zamula :D

B

BioPart

No to ładnie tutaj jest jak patrzę he he,
Wiosna do nas nie przychodzi za szybko, ale super, że przywołujecie ją wspomnieniami! he he.

Pogoda nie daje za wygraną za bardzo, choć już widać zieleń i formujące się pąki na drzewach, to i tak jeszcze może ..?.. Dowalić nam do pieca na biało! he he.. Takie życie..

Ja to pierd.... moje kobitki mają normalnie lato w szafce! I się opalają!

picture.php

picture.php

Pozdrawiam, oczekujący Wiosny..

frether

Member
Veteran
Pięknie panowie jedziecie oj pięknie :wave: K+++
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

swoją drogo myślę sobie zakupie na tegoroczny out Pakistan Valley z World Of Seeds
Genetyka: Hindu Kush
Typ: Czysta indica
Zbiory: Srodek pazdziernika
Czas kwitnienia: 6-7 tygodni
THC: 21.2%
Uprawa: Indoors/Outdoors
Wysokosc: 1,5 - 2m

Pakistan Valley to czysta wariacja Hindu Kush. Wysoka zawartosc CBD czyni z niej swietna odmiane medyczna. Dobrze radzi sobie w naszym klimacie. Rosnie nieduza i patrzac po ilosci THC to z pewnoscia dobrze klepie
słyszeliście może coś o niej, miał ktoś jo lub coś innego z tego banku??

ssynekk

Well-known member
Veteran
orangefreak - nie widac fotek
chemik - bardzo ubolewam nad nasza rozmowa przez tel...wrecz placze i pije tyle leszkow ile sie da za to zeby o tym nie myslec...to po proastu...nie da sie opisac.
mimo wszystko mysle ze bedzie dobrze
martwie sie o WEEDSMOKERA!! ludzie martwie sie o kolege ktory dostal paczke nie na swoje dane itp itp a do chuja nie odzywa sie kilka dni :( martwie sie o niego jak i o moje pomidory...na wiosne...w koncu dobra pogoda..dam jutro fotki obiecuje :p bo moj tel lapie te fale energo zarowki :p

HOT CARGO!! Twoje dogi pna sie jak szalone :p oby pogoda dopisala jak nie to szafka dluzej musi wytzymac....jeszcze raz dziekuje za pestki !! szacun ziom!!!

-Bruce-

Active member
witam w ten przepiekny sobotni poranek :jump: w boxie coraz ladniej!!
picture.php
WhiteWidowxBigBud 23dzien flo jutro oprysk GA-Super Spray... :)
picture.php
picture.php

Pozdro.....:wave:

ssynekk

Well-known member
Veteran
up dzisiaj

co wiecej pisac?? powoli szykuje sie pogoda coraz ladniejsza dzisiaj na dworze ponad 12 na plusie :D slonko radosc...:D i zmartwienie o WEEDSMOKERA...dalej cisza

T

thcfanatic

elo elo
chyba dzisiaj kazdy mial banana na papie jak spojrzal rano przez okno:D:D
dzisiaj bylem sobie 2 spociki troche przygotowac za 2-3 tyg pare sionek wrzuce

a tutaj kolega chyba ktorego zastalem na jednym ze spocikow chyba szukal by zajarac:)

pozdro