ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Gruuuuuubo ludzie chociaz w zeszlym roku stron w ten dzien bylo troszke wiecej, jest naprawde wyśmienice. Wchodząc tutaj dostaje ślinotoku, a oczy zbieram z monitora
To co daje nadzieje na lepsze to nowe życie, powoli do przodu
Pozdrawiam i kolorujcie ile możecie bo jak to pisane bylo "wtedy lepiej rosną"
@Masakratorze...zestaw dobry...sam takiego używam z tym, że ty masz phosphorus plus a ja PK 13/14...ty masz Bloom Complex a ja CocoGrow. Zestaw zajebisty ale sam po sobie wiem, że tym HESI jednak tego Mg brakuje. Młodsze listki zawsze są jasne..to wynika z ich szybkiego wzrostu...raczej chodzi o nierówny kolor większych liści...
Po co ci PK 13/14 dodatkowe? i Boost od canny ?
@LDV - jak jestes w swojej starej galerii, klikasz na zdjecie - powieksza sie, potem w prawym gornym rogu zdjecia widnieje: photo options, dajesz na to rozwija sie szybkie menu i tam dajesz edit photo, potym pojawia sie cos w stylu okna ktore ppojawia sie po uploadzie zdjec czyli miniaturka i mozliwosc komentarza, na dole zaznaczasz przy danej fotce delete, i save. powodzenia bo zamotane hehe pozdro
Niezle niezle ja w koncu znalazlem troche czasu zeby posiedziec przy kompie ) ladnie dajecie rade moje panny kwitna juz 3tydzien mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze traca liscie z 5 roslin co tydzien obrywam z 3 garsci zoltych i uschnietych lisci
witam ,znacje jakas dobrą strone z chorobami, brakiem minerałów , pierwiastów ??
tylko zeby zdjecia byly, na haszysz za bylo ale cos nie dzialaja zdjecia dzisiaj