ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
@KillaCam: miałem tego crossa. Wywaliły na półtora metra...pierwsze zaczęły zawiązywać kwiaty(w połowie lipca)...I STOP!!! Do września nic więcej się nie rozwinęło...spieprzyły sie zupełnie(były zdrowe ale nie zakwitły....coś jak SensiSkunkxJohnnyBlaze by HC). Ja osobiście jestem rozczarowany tym crossem.
Silas ja miałem zbiory 10 pażdziernika 4 panny dały mi 320g było by wiecej ale ktos zakosił kilkanascie gałęzi mysle ze te 500g by było. Ten crossik zaczyna kwitnąc pózniej niz Maroc, jest bardzo krzaczasty i pachnie niczym guma owocowa Turbo. Zkrzyżowałem go z Diesel Rydel od JD F1.
Organic@ 1 fotka to euforia , ktora niczego nie potrzebuje rosnie sama i dobrze sie ma zobacz na fotke ostatnia tez euforia z lotu ptaka... pozdro bracie
siemanko, juz po wszystkim. pieknie bylo, ale dziwne uczucie teraz czasem ogarnia czlowieka. nie ma juz na co popatrzec i na czym oka zawiesic. sa za to smierdzace boobkyy. @ZZ thanks ! bardzo ladnie rosnie ta euforia. ja juz niedlugo tez zaczynam, to plus amnesia HAZE i jeszcze cos.
Powodzenia wszystkim w projektach przyszlych i obecnych. Na chwile znikam, by powrocic ze zdwojona sila, umocniony w doswiadczenia.
pozdro
Wreszcie mogę pochwalić się czymś swoim Powiedzcie tylko czy aby trochę za wolno nie rosną... To ich 10 dzień. Od razy mówię, że ziemi jest mało dlatego, że się ubiła i na razie nie dosypuję, bo dam więcej jak już przesadzę..
Pozdrawiam..
Angola. Wyszlo nie duzo, nie powalala za bardzo, ale innymi walorami nadrabiala.
Przez caly grow dostala tylko raz pk13/14 ogolnie smak zapach wyglad pozytywny Byl spokoj przez 2 tygodnie, zostal juz tylko fajf. Ale co tam, czekamy na nastepne. Pozdro
siemanko
2 dzień flo no i .... 2 planty pokazały jaja !! kurwa ale się wkurwiłem ...
no ale zaczynam od nowa tym razem 4 planty 2 x afgani hindi kush i jeden Ice i Northern Light zobaczymy co z tego wyjdzie pierwszy indor zakończony niepowodzeniem ...