ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
a ja mojego outdoora prowadze na podworku gdzie wszyscy dookola widza bo sasiadow niebrakuje, czy to dobry pomysl? niewiem...wy sie staracie o sarny a ja o psiarnie
a ja mojego outdoora prowadze na podworku gdzie wszyscy dookola widza bo sasiadow niebrakuje, czy to dobry pomysl? niewiem...wy sie staracie o sarny a ja o psiarnie
Witajcie )
Wczoraj po 2 tygodniach bylam na spocie, po kilkudniowych ulewach.
Ku zdziwieniu na 17 posadzonych przetrwalo 17 i sie przyjely ;] Spot a dookola zero slimakow. Wogole zapomnialam aparatu wziac , a fotki z telefonu komorkowego 1,3mpx raczej nie oplaca sie wrzucac.
W mini weg boxie juz 2 tura szykuje sie na wyjscie mysle ze za 2 tygodnie juz pojda na spota. Wiec krok po korku do przodu.
Jeszcze bedzie 3 i 4 tura .
EasySativa - z 1 tury-postanowilam zostawic je na druga- ladnie sie krzaczy.
Maroc - jak wyzej.
A u mnie jeden spot szlag trafił w odleglosci kilkudziesięciu metrów zaczęła się jakaś potężna budowa... ale na szczescie uratowalem planty .
Tak patrze na kubeczki NiceGirl i przypomina mi sie cos takiego, ze kubeczek nie moze byc przezroczysty zeby nie swiecilo na korzenie onieważ to spowalnia ich wzrost, jest w tym jakieś ziarenko prawdy?
Dzisiaj na spota trafiła EM w sumie to razy 3 bo w jedej doniczce mi wykiełkowały a ja ich nie przesadzałem
generalnie posadziłem w tym samym miejscu co w tamtym roku, jest tam bardzo dobra czrna ziemia którą wymięszałem z 5kg kurzego nawozu
a wogóle to przydażyła mi się przykra przygoda w drodze na miejscówke nie bede wrzucał fotek ale mój pies zagryzł młodego liska i cholera było mi go tak żal że miałem ochote wyj...ać w piz..u te moje roślinki, ale jak wracałem to się okazało że w tym samym miejscu siedziała stara z 2 młodymi liskami, głupio to zabrzmi ale kamień z serca a w ten sposób matce lisków bedzie łatwiej wykarmić pozostałe. Sorki że pisze takie głupoty ...
Ja znowu mam problemy z plantami. Naszczescie sarny ich nie ojebaly ale cos jest nie tak.Fotki sa w dziale choroby . Ponizej inmix i mlode czekajace na lepsza pogode .
kempamc kiedyś cinnamon pisał ze liście sa dobre po 9 miechach w sensie ze po 9 najfajniejsze stężenie salvinorinu. wiec myślę ze to gówno powinno zwietrzeć do tego czasu ,chyba ze chcesz kroic za niedługo .moja salvia juz od tygodnia na oucie narazie robaki ja wjebuja ale bedzie luzno ona wjebie robaki wkoncu jest boska
Ziel, Ogrodnik zajebiste szczyciki mmmmm
Dizel rozwaliles mnie tymi pijawkami hyhyhy robia jakies sztuczki przynajmniej?
A mi zaczely dziwnie mutowac niektore roslinki i to te na ktore najbardziej licze jak early dog i B3N7.. tu fota tego drugiego hmmm
A tu doszly 2 kloniki (bycze) GF od Kleva dzieki ziom posadzim je chyba razem z Shamanem szykuj dolki ^_^ pzdr
Finger, ktos (na haszu bodajze? nie pamietam dokladnie) probowal z mikoryza i nic z tego nei wyszlo. Nie zauwazyl nic wiecej w porownaniu z roslinka bez tych malych paskudztw w glebie