kempamc said:Męski clone Power Plant'a Męskiego.
mam pytanko zaczela startowac ta boczna galazka i puszca malutkie listki. stoji on w ok 1L doniczce z gleba. wypelnia ja gdzies do polowy korzeniami.
jak myslicie kiedy zacznie pylic? stoji juz z 5dni po 12/12 hps bo przyadalo by sie zeby szybko zaczal pylic. jak myslicie kiedy zacznie wytwarzac jajeczka?? jak podrosnie do wiekszych rozmiarow czy moze teraz niedlugo zaczac pylic?
myslicie ze wciagu 2tyg sie uda? bo potrzebny pylek jest ....
Kolobrzeski said:k_kaliber piekne kwiaty
Ojciec wg mnie lepiej wysadz sadzonki!
Ja probowalem w tym roku prosto w glebe wysadzac, a jednoczesnie kilka pestek poszlo do boxu. Efekt jest taki ze te roslinki trzymane 2 tyg. w boxie sa duze, i zdrowo rosna, a te od razu dane na out rosna straszliwie wolno, ledwo pokazaly drugie pietro lisci, a maja juz miesiac.
peace!:smile:
ED zostalo przyciete na poziomie 2 pietrachlodek said:@bronek
Na którym piętrze robisz fim?
LDV said:Testy jeszcze trwają, ale póki co mogę wstępnie powiedzieć, że nawozy GHE są do dupy... przynajmniej w stężeniach jakie oni zalecają. Niedoborów nie było widać, ale wodotrysków też nie było.
Jak zacząłem lać inne nawozy (wspominałem już wcześniej) to dopiero teraz widać jakiego rośliny mają powera.
Jak ktoś ma nawozy GHE to niech eksperymentuje z jak największymi dawkami. Taki wniosek nasuwa się sam hehehe Według mnie możliwe że rośliny przyjmą nawet 2x więcej niż producent proponuje więc te GHE stają się maksymalnie nieekonomiczne.