What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2008!

rberciol

Member
divinorum said:
hehehehehehe.... D TUSK przyznał sie do jarania bluntow !!!!!!!!!!!!!!

JEST NADZIEJA MOI KOCHANI :)

Hahaha, chyba nie wierzysz w te jego medialne prezentacje. Mnie wzruszyło to jak w RMF trąbili, że nasz premier weźmie pieska ze schroniska.

Politycy to kłamcy!!!

kempamc

Member
SPOT

2 najwieksze to Californian Orange Bud i Power Plant.
reszta to T44 , 2xVD i osobno kawalek od nich druga T44.
na spocie nie ma dlugo bezposredniego slonca bo drzewa zaslaniaja ;/ myslicie ze dadza rade tam te odmianki???

a Tu widok na moje piekne panie ;) Po lewej CoB po prawej Power Plant a po srodku najsłodsza w smaku odmianka ;)

chlodek

Member
Tylko żebyś się z tą najsłodszą panią nie rozstał, albo ci złodzieje ukradli :p
nie, tak na serio to fajny spot. Widać mieszkasz na odludziu, ja tak niestety nie moge...

Ile moze przeleciec pylek?? Pytam bo duzo siejek rosnie w okolicy i nie wiem w jakiej odleglosci od spota usowac meszczakow co by nie zapylili...

G

Guest

ERD/ES x APOLLO 11

Tak samo na wate poszlo jedno hawaii x skunk
A pare oasis x lr i oasis x lr x shaman poszlo do kubeczkow
Za pare dni zaczne kielkowac w koncu te dunskie wymiatacze :D
Jutro moze w koncu na spota polece to wysadze cosik
Strasznie zapracowany jestem ostatnio :p
Ale jeszcze tydzien i bede latal pracowac w terenie co pare dni :D
Aa... oczywiscie wszyscy ladnie zapierniczaja, hyhy..
pzdr!

C

Ca2

Ja ostatnio miałem wycieczke desantową na 2 parki ;D Ja i moja & Brat i jego ;D ogólnie grono osób które nie mają żadnego interesu żeby wsypać...a zapalić lubią ;D Ogólnie wkońcu jakaś pomoc ze strony najbliższych konsumentów.

kempamc: niezłą miotłe na głowie ma twoja bejbe ;) Loczki rulez!

yyyoopp

Member
te Kempamc ładne roślonki tylko szkoda że nie będą miały słoneczka za dużo.
Roslinki dadzą rade tyle ze no bedzie z nich mniej kurzonka.
Tak na marginesie Twoja przypomina mi sostrę kolegi:) kto wie, kto wie

tomato

Member
Veteran
shaman, widze ze uparcie cisniesz do setki hehe :headbange

kempamc, nie boj zaby, widze ze planty masz na malej polance wiec sloneczko napewno przez pare godzin bedzie je ladnie lizac !
pozatym troche cienia jest nawet wskazane. ja w tamtym sezonie wrzucilem maroca na miejscowke gdzie slonce operowalo od rana do wieczora, wystarczyly dwa tygodnie bez opieki i zastalem takiego suchara :joint:

pozdro :rasta:

C

Ca2

tomato: też przerabiałem takie filmy z maroc. Te cholery wymagają strasznie żyznej gleby. U mnie nawet przy dobrym nawożeniu szybko pojawiały się braki azotu i potasu.

Ganja Smile

Active member
WeedMasteR said:
Ile moze przeleciec pylek?? Pytam bo duzo siejek rosnie w okolicy i nie wiem w jakiej odleglosci od spota usowac meszczakow co by nie zapylili...

pylek jest bardzo lotny ;) wszystko zalezy od wiatru i jakie przeszkody mial na drodze do Twojej panny

hehhehe Tomato wbiles sie w temat ;)) ja wlasnie tego sie obawiam od 1,5 tyg nie pada jebany deszcz xD ostatnio bylem na spocie ale tylko z 5litrowym baniakiem i mam cykora czy roslinki dadza rade... Chyba dzis sie tam przejdedla bezpieczenstwa :))

Last edited:

Azzzzzz

Member
Veteran
Witam, wszyscy super jada, strony szybko sie zapelniaja, a na jesien to czuje ze bedzie rewia mody :>.
Kempamc: Twoje pomidorki zabijaj !! :headbange

A u mnie wczoraj byly zebrane klony z 7 matek, w sumie ponad 40 klonow wyszlo. Odmiany to sprawdzone Maroc i Easy Sativa, no jest tez pare sztuk WWxES ( kielkowalnosc w 48 h po 3 latach :> ).

Matki niedlugo pojda na out, zamierzam je na poczatku potrzymac w wiadrach, przeswiadczony zeszlorocznymi podtopieniami...

Jadziem z fotami:

Pozdr, niech sie zieleni a lole plona :wave:

O

Ojciec

Ok wam ładnie się rozkręca a mi ładną lipę narobił ktoś ? .
Mogę szczerze powiedzieć że tegoroczny sezon został stracony przez psiarskie łapki.
Chciałbym podziękować tym co byli dobrzy i podesłali kulki i wszystkim tym co pomogli w odp. na moje pytania. Oby wam wszystko wyszło.

Pozdrawiam. :badday:

chlodek

Member
U mnie ostatnia panienka z brzuszkiem oczekuje narodzin ;) znaczy harvestu :jump: a zdjecie takie bo fajne pheno w negatywie hehe :joint:

A jedna juz jest po ;)
mizerny wynik ale z 20 - 30 pestek powinno być jak na parapet

:fsu:

P.S. ta lodyga ostatnia jest z mikro topkami (z 5 pestek w nich) więc nie pytajcie dlaczego takiego badyla zostawilem;p

Last edited:
G

Guest

Zajebioza wszyscy! :wave:
U mnie w sumie dupa heh.. ale nie jest tak zle
Maroc ktorego zostawilem w kubeczku 2 tygodnie temu... zyje
Ma sie w miare dobrze i siedzi w nowym dolku
Ta druga fotka to osasis x lr
A raczej to co zniej zostalo :D
Chyba odrobine przesadzilem z kurzakiem :bashhead:
I ten upal . . .

22188HPIM6830.jpg

22188HPIM6829.jpg

pozdrowka :bigeye:

Last edited:

tomato

Member
Veteran
vod ma racje kolego, masz jeszcze sporo czasu zeby wystartowac :confused:
nie ma sie co zalic, tylko brac do roboty !

O

Ojciec

.

Może spróbuje ponowinie ale prosto w glebę bez sadzonek.

Last edited:

kempamc

Member
Męski clone Power Plant'a Męskiego.
mam pytanko zaczela startowac ta boczna galazka i puszca malutkie listki. stoji on w ok 1L doniczce z gleba. wypelnia ja gdzies do polowy korzeniami.
jak myslicie kiedy zacznie pylic? stoji juz z 5dni po 12/12 hps bo przyadalo by sie zeby szybko zaczal pylic. jak myslicie kiedy zacznie wytwarzac jajeczka?? jak podrosnie do wiekszych rozmiarow czy moze teraz niedlugo zaczac pylic?
myslicie ze wciagu 2tyg sie uda? bo potrzebny pylek jest ....

Latest posts

Latest posts