What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2008!

C

Ca2

cancanabis: FranzPL trzaska srogie revegi i nie ma strachu przed hermami a ty tu jakieś lęki budzisz ;) Hermienie to genetyka... Mi się hermił Bubbleberry x Afghani od HC...ale to przez to że mistrzuniu wyprodukował pestki femi ;D Bo normalnie same babki mi wyszły... i jeden klon miał pojedyńczy męski kwiat.

A to cała moja banda. 2 pheno {g13xww}xSD + malutki durban by Plantator. Jak chłopczykowi jajcochy urosną to wrzuce macro ;D ale już ładnie zakwita przy czym zachowuje bardzo mobilną sylwetkę ;D

Last edited:
C

Ca2

Wszystkie...chyba, że wegowałem to na wegu do 24 dnia pre pokazywały. Samce mają bardzo szybki zapłon i jeżeli cross dość stabilny to widać jak zdrowo i szybko rosną po 14 dniu. Co do Maroc...to sprzedają femi przecież więc gdzie tu sens sexingu?;D

Plantator

Well-known member
Veteran
ja wszystko praktycznie będę odrazu sprawdzał pod kontem płci:] co sie zchermi to i tak pewnie by się zchermiło , to genetyka i tyle , niema sie czego bać. maroc i pp femi to i tak wiesz że są żeńskie , ja maroca ukorzeniałem i vegowałem itd trudno trochę sie ukożenia , około 2 tygodnie ma też takie jakby dziwne autoflo , po około właśnie tych 8 tygodnich kwitnie , nawet clony pod 24/0 mi zakwitły i otem dużo nie porosły , wiec jak clony z maroca to jak najszybciej i będzie wszystko ok niema sie czego bać , to nie technika rakietowa:]

kto miał się do mnie zgłaszać to niech zrobi to szybko , bo już prawie nasion niema (sieje je:])

bolk

Member
Widzę że u was panowie kolorowo :)
Ja zacząłem tydzień temu i na 17 pestek tylko dwie nie wyszły walczę jeszcze o 3 z czego 1 nie jestem pewny ale i tak 12 pesteczek to dopiero połowa :)

Mini szklarenka daje rade :) Dziś albo jutro zamontuje im jakiś słaby wentylatorek żeby się dziewczynki poruszały na wietrze za tydzień na parapet a za 3 do ziemi :)

Druga partia pójdzie do wody na dniach..

Ganja Smile

Active member
8239sadzki1.JPG

kom, kem x chemo, nl x hh x em , ha , orangin, durban , satifa, top44, misty i wiele wiele innych

G

Guest

:wave:

U mnie powoli nadchodzi koniec...:D Dzis poszla pierwsza dawka ripen`a.
Przewiduje jakies dwa tygodnie, plus minus mam nadzieje, ze jeszcze ladnie napuchnie:smile:
16863trzy1-med.jpg
16863cztery1-med.jpg

Kwiestia out narazie stoi w miejscu...napelnilem 25 doniczek i czekam, az wyskocza z ziemi. Foty pokaze jak juz bedzie 'co' :smile:

ps: widze, ze wiosenna goraczka dopadla sporo osob!heheh...Super dajecie!:yes:

pozdr!:wave:

E: Ca2: tak testowalem jakis czas temu i powiem, ze jest calkiem wporzadku:Dhehe mam nadzieje, ze jeszcze bedzie lepiej...:smile:
calosc wrzuce pozniej...

Last edited:
C

Ca2

Alijah: no niezły weed Ci z tego rośnie. Testowałeś już conieco ? Daj więcej fotek całości

G

Guest

Ja sie sporo dzisiaj nachodzilem i stopki mnie napiep%#$aja
W kazdym razie... porazka bo dolki byly kompletnie zalane
Wiem, wiem moja wina bo powinieniem je poprzednio przysypac
Maroc przetrwal bo byl w kubeczku
Lr x oasis tez przetrwal chociaz go zalalo
Dolki w kazdym razie juz przysypane i wymieszane z dolomitem
Najwyzej wysadze cos innego na miejscu poprzednich
Zapuscilem sie dzis rowniez w to samo miejsce co poprzednio widzialem dziki
Tylko ze tym razem widzialem olbrzymiego losia :D
Oprocz tego wkurwilem sie mocno bo saperka dala ciala
Stal hartowana? G#!%! a nie stal hartowana :p
Dam sobie spokoj z saperkami i kupie sobie przadna lopate, pff..!
pzdr! :joint:

castlevania

Member
emanooo panowie kope lat :D patrze ze zaległości ładne mam na forum, a więc powoli znowu się aktywuje i ruszamy z outem 2008:):) ja dopiero zabieram sie i robie w tygodniu sadzonki potem szpadle w dłoń i kopanko na miejscówce, trzeba powoli juz robić coś bo pogoda coraz to ładniejsza :D
w tym roku jedziemy znowu z odmianką tzw. CastleMix hehe nie bede sie bawił w kupno kulek po ostatnim niewypale, po co jak mam sprawdzoną i konkretną swoją odmianke :D:D pozdrawiam i ruszajmy w chaszcze panowie oby jak najwieksze pałki zebrać na jesieni :headbange

przy okazji małe wspomnienie z ost in :D zióło wyszło pierwsza klasa

12071DSC03696.JPG

k_kaliber

Member
Ganja Smile said:
kom, kem x chemo, nl x hh x em , ha , orangin, durban , satifa, top44, misty i wiele wiele innych
qrde 1/2h na rozszyfrowanie niektorych nazw.
Strasznie sie denerwuje :fsu:
Np SS Sand storm czy super sqn???
em???
ha???
kem???
Moze to i latwe ale dopisanie kilku liter nie zrobi chyba nikomu wielkiego problemu.
Peace. :rasta:

polak

Active member
Originally Posted by Ganja Smile

kom - kobajaszi outdoor mix
kemxchemo (raczej kom) - chemo to chemo, pytac plantatora ;)
ha - hells angell
orangin - orangin :p
satifa - to super satovowata roslina listki jak olowki
nl - northern lights
hh - hollands hope
em - early misty

Last edited:
K

Kameleon

witam serdecznie

wie ktoś co się dzieje z użytkownikiem: kobaia?
On kiedyś działał na innym forum zagranicznym, można go tam jeszcze spotkać?

Pozdrawiam

polak

Active member
byl oczywiscie na OG i na freecanna.bis.com, (jedna kropka dodatkowa wyraz chyba zabanowany) jeszcze na paru innych, teraz chyba sie nigdzie nie odzywa ;]

zapewne czyta :p

pozdro

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam

tutaj zamiana , duza leci na 48H w ciemnosci a nastepna juz ja zastepuje w boxie

LR po przesadzeniu STANELA I STOI ....hmmmm

a tutaj po dlugim dochodzeniu , wyszlo ze to jest GRxVictory :wave:

p.s. zrobilem (wysuszylem w piekarniczku )testy i zruwnalem sie jednym lolkiem z asfaltem , slinotok przez 2 godziny (koncikiem ust) z pilotem w lapie .... popuscilo dopiero po wykopaniu 4 dolkow i wypiciu 2 lechow( moze lepiej zubrem zapijac hehehe) jak dla mnie za mocna , chec do dzialania jest , ale te piersze 2 godziny to nie moglem mysli pozbierac . Na ta chwile nic wiecej nie pamietam -a i to napewno nie bylem ja!!!- ale tak powrznie to na ta chwile to nic nie moge napisac bo kszaczek dopiero bedzie scinany we wtorek :headbange ,

pozdrawiam

Last edited:
C

Ca2

djff: trenuj trenuj;) bez treningu nie ma kondycji;D
Ziel-zielona: kompaktowo... grubo...IDEALNIE! K+
CastleVania: ja też olałem kupowanie nasion...teraz mnie tak forumowicze obsypali, że kupno choć jednej paczki było by niemądrym posunięciem. Większość i tak wydałem bo co za dużo to nie zdrowo...pozostane przy LRach i Durbanach... może później coś dosadze gdzieś.

Latest posts

Latest posts