What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2008!

C

Ca2

Ciekawe kiedy koniec...jak narazie {g13xww}xSD (S-type) zdaje się być szybszą od Indica pheno. I-type śmierdzi okrutnie ciężkim weedem...z kolei S-type niemal nie wydziela zapachu. Potarcie łodygi uwalnia bardzo...baaaardzo ostry zapach...aż w nos szczypie. Mam samczyka Durbana by P i jakąś gałązkę zapyle ;) Kolejne fenotypy kolejne anomalie...jeszcze więcej niespodzianek. Będzie co rozdać:) i wielu koneserów zasmakuje czegoś niepowtarzalnego:) Po więcej...klik...

Last edited:

polak

Active member
WeedMasteR said:
Zgadnijcie co to ?? :bashhead:

To moj nowy boxik :) Wentylacja wyszla tak cicha ze sam nie wierze...Boxik nie wykrywalny:) 3 wentylki 12cm kupilem na allegro po 5zl i jak za ta cene to sa po prostu zajebiste na 7v przy idealnej ciszy w domu slychac je jak...przylozymy ucho do scianki boxa :) przy 9v box slychac z odleglosci metra dalej trzeba sie mocno skupic

Kolumna oczywiscie gra...
Co o tym myslicie??
Szukam jakiejs odmiany o slabym zapachu cytrusow... Co polecacie??

mogl bym prosic o wiecej fotsow i szcegolow :) uwielbiam projekty stealth :D

jaca30z

Member
START!!
narazie 6 sztuk

2xmaroc
2xPP
2xmarocxnl

21708IMG_0301.JPG

:rasta: :rasta: :rasta:

Finger

Outdoor grower...
Veteran
No i u mnie juz wystartowal out 08'
2x maroc, 1 x in mix, 1 x rs
Reszta RS juz ładnie pęka więc wieczorem a najpozniej jutro rano tez pojdą w glebę. Potem tylko czekam az wyjdą ponad ziemię i zaopodam je pod namiot :).

Giet

Member
WeedMasteR zajebisty box skoro kolumna gra to przebija miniboxy z obudów pc ;D
Napisz coś jeszcze bo też myśle nad jakomś niewykrywalną uparwą...
Jak szukasz jakichś cytrusowych odmian to moze gf albo cali orange ale to sativki i na tak małego boxa to pewnie lipa chyba że odrazu dasz 12/12

B

bronek

koloruje-jakiś cross LR'a
indoor przeznaczony w zupełności na pestki, ale nie wiem czy coś z tego będzie
mam dwóch facetów + jedną kobitkę, która chyba jest hermem
n'joy

D

dEv-9

Low rydery zaczely byc smakowe, ostry zapach nafty i elkaliptusow
Kopie nawet nawet, jak siuw na osiedlu, jestem mile zaskoczony.
3815low_rydery.jpg

Roslinki na out juz rosna, 25 low ryderow juz dzis jest:)
Do tego pare sztuk:
- Out mix
- Maroc x Early Misty / Mexican Sativa x Shaman
- Purple Power x Early Misty / Mexican Sativa x Shaman

Troche sie powyciagaly ;/
3815lecimy.jpg

Last edited:
Otwiera sie prawa sciana, trzyma sie na 2 srobkach (zaznaczone na zdjeciu) lewa sciana jest przykrecona na stale

[zamkniety]

Zostalo mi tylko uszczelnic boxa sylikonem, powiesic sloneczko i kielkuje 5 skunk1 femi white label seeds na outa :)

Last edited:

rberciol

Member
Jeżeli się rosliny powyciagaly, które idą na out to nie ma paniki. Ziemą więcej lodygi przykryjesz i ot wszystko. Z tamtej łodygi wyjdą korzenie, a roślina pod słoneczkiem wyjdzie na piękną damę bądź dżentelmana. (Komunikat w szczególności do dEV-a :p)

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam

bende tesknil za nimi , ale juz i tak za dluko w gniezdzie siedza - czas wyfrunac ...

indormix ( ten co siedzial 1miech w malej doniczce ...) przed fryzjerem...

tutaj juz po kuracjach , fryzjer ostry gosc jest ... nanana

euforia .... wszystko sie w cztery dni bardzo ale to bardzo posunelo do przodu ...

ta juz bez wody leci ... a w poniedzialek 48H ciemnosci przed scieciem ... :laughing:

:laughing: pozdrowienia z .....?......

lewa , prawa , potem znowu lewa i na koncu indoormix taka kolejnosc ciecia ...

pelnia zycia , hehehe

a tutaj juz pobiera resztki z lisci i korzonkow aby przetrwac , zrobila sie taka sztywna i napieta , jescze rok temu myslalem ze to glupota zakladac rekawiczki do pracy ale teraz juz wiem ze tak musze robic .... hehehe co innego harvest i hashfinger...
aha doniczki maja 10litrow ...

Last edited:

Latest posts

Latest posts