What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2008!

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
bogus rosnie tutaj prawie jak na POLSKIEJ ziemi :wave:

LR tylko jeden bo moj 1 w mim zyciu heheh nie zebym byl przesadny ale tak lepiej , jak widac ma sie dobrze i zaczyna kwitnac , (dzieki ziom)dzisiaj wieczorem idzie do wiekszej doniczki :spank:

tutaj W.Rhino nr.1( dzieki ziom )

W.Rhino nr.2

rosna sonie razem hehehe jak tom i jerry

przepraszam za bajzel heheh

pozdro

p.s. niech mnie ktos oswieci !!! i napisze PM jesli siedzi w U.K.

D

dEv-9

Mm ale smakowite BUDS macie :p

Low ryder day 61... cos dziwnego sie stalo

3815low_ryder_61_day_harvest.jpg

NADSZEDL HARVEST :jump: jak widac nie bedzie z tego duzo

3815low_ryder_day_61.jpg

Powiesilem je glowa do dolu na nitkach w kartonie w ktorym zrobilem wlot pasywny i wylot z wentylatorkiem na najnizszych obrotach. Niewiem czy to dobry sposob wysuszenia, zawsze chetnie poczytam waszych rad.
:wave: Niedlugo nowe fotki z ... niespodzianka ale wiadomo ocb.

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
dEv-9 moze nie duzo ale swoje - WLASNE heheh ten plant po prawej pieknie sie nadymal heheh
ja dzisiaj bylem w 3 magicznych miejscach , probne miejsca tagze nic wielkiego tam nie ma ale co jest zarzne to ze jeszcze stoja , chyba warto sie saopiekowac dobrze tymi miejscami i przekopac grunty i dodac DUZO ziemi do tej gliny ,

a ta rosnie na glinie z ceglami hehehe i najlepiej wychodzi natym :bashhead:

jest tak trudno o dobre miejsce ze juz zaczynam watpic w outy na wygnaniu heheh wszedzie kosza trawniki , nawet na poboczach wioski gdzie magazyny tylko stoja , w laskach mysliwi , ludzie z psami , !!!a jak juz cos sie znajdzie to SAMA GLINA :wave:

Last edited:
G

Guest

Żeby w ogrodzie rosło mi, to trzeba coś posadzić. Jednak żeby coś posadzić, najpierw trzeba coś wykiełkować :D A, że szybciej mi ziarno kiełkuje po namoczeniu, do wody trafiło po 6:

Perun
Nebulla/LSD/SWT3 x Erocket/Danish Passion
Bub S1 x Erocket/Danish Passion
Erocket x Danish Passion
B3N7x Erdbeer/Purpurea Ticinensis
Night Hail Ultra
DanishPassion
Bub Deep Chunk x Erocket/Danish Passion

Sporo crossów z Danish Passionem... Wyjątkowo w ubiegłym roku przypadł mido gustu :D CDN :D :headbange :bashhead:

pozdro1410

Last edited:

PioK

Member
grunwald, zobacz w jakie figury ukladaja sie pestki w dolnym rzedzie kubeczkow...
kubek 1. to ziolo zle sie bedzie palic ;p... zamiast smiechu bedzie smutek
kubek 2. tutaj zacytuje text z astrologi "Gwiazd wchodzące w skład Trapezu są ze sobą związane genetycznie i stanowią środek asocjacji gwiazdowej w Orionie, odległej od nas o 980 lat świetlnych." znaczy sie ziolo z dobrymi genami dajace kosmiczny haj ;]
kubek 3. trojkat ... znaczy sie same samce .... lub "czarny trójkąt jest symbolem lesbijek i feministek"
kubek 4. kret ... on zje je wszystkie

ladnie ;]

Last edited:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
jusz niedlugo w naszych ogrodach

sensi early skunk x rez chemdog dd

664IMG_6200.jpg

wszystko leci w czwartek

peace

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
nasiona sa nietestowane jeszcze.

co do early skunk to mialem dwa phena. slodkie owocowe pheno i bardziej ostro smierdzance pheno. zapylilem te smierdzance co mysle ze jest lepsze nisz te owocowe i chemdog lepiej bedzie pasowal do tego krosu,chemdog dd to bardzo silna indika co ma zapach podobny do sour diesel,bardzo smierdzi i jest strasznie mocna,hehe
mysle ze ten cross bedzie pozytywny.

peace

D

dEv-9

ciekawy cros, chcialbym go wyprobowac ale narazie nie bedzie gdzie wiec niechcialbym odbierac tej przyjemnosci innych jesli bym takiej uswiadczyl ELOOOOOOOOOOO:LD

bogusik2

Member
LordX li tylko usmiechem :) hehehe Hocik po prostu polska ma u ciebie ogromny dlug wdziecznosci :D od gratisow w polskich seedbankach po te wspaniale dedykowane nam paczuszki :) hehe .. najlepsze killery w kazdym ogrodzie to zawsze strainy od HC :p
p.s. HC coraz piekniejsza paczuszki dla swoich nasion kreujesz :) wypass :D

A zeby odrobine zazielenic wzuce fotke łida ktorego zakupilem na hjaszyszu przed swietami :D ...cukiereczki byly przednie, jedne z lepszych kupnych jakie paliłem :) ..haszyk z 10g powstał ale troche dziwny byl bo wogole sie nie kleił w kolse samoistnie jak trichomy ze swojskiego weed :) pozatym przy powiekszeniu ciut dziwnie wyglada ALE zajebiscie klepał i bardzo przyjemny high :) ..jednym slowem driftujace ziolko (pozdro ziom) :D pzdr

12128a_iiiiid_1_.JPG

12128a_iiiiid.JPG

Last edited:

Ganja Smile

Active member
No i kozacko piekna pogoda wielkimi do nas idzie krokami ;)) ja mam juz wszystkie odmiany od Plantatora prawie w formie kielkujacej ;))duzo starych nasion jeszcze nei peklo :( mam nadzieje ze pekna... ogolnie to widze ze lato bedzie kolorowe ;))

POZDROOO GS

G

Guest

no wiosna zeczywiscie nadchodzi
u mnie tez cieplutko i sloneczko, ale...
za pare dni ma sie pogorszyc pogoda
a w weekend ma byc okolo 10'C w dzien
w nocy moze byc naprawde chlodno
wiec jesli planty nie zachartowane no to lipa :)
lepiej nie wysadzac za tydzien
pzdr!

hodowca85

Member
Lepiej nie wysadzac przed 10 maja!To sprawdzony sposób!
W zaszlym roku "ogrodnicy -Serwacy Bonifacy i Pankracy" przyszli do nas wczesniej o 2tyg. niz zwykle i z lekka zmrozily moje sadzonki na początku maja....dobrze ze dzien wczesniej oglądalem pogode i pojechalem im szybko ubranka zalozyc :p

Dla wszystkich zainteresowanych polecam najlepszy wg. mnie serwis pogodowy w necie IMiGW.
Bacznie obserwujcie wykresy zebyscie nie mieli niespodzianek.
pozdr :wave:

C

Ca2

Ja i tak wychodzę z założenia, że idealną datą na wysadzanie jest 1 czerwca (dzień dziecka) :D wtedy dzieciaszki mają zajebiaszczy start...może nie są potężnie wielgachne ale nie trzeba się obawiać pogody (no poza lipcowymi gradobiciami).

gigi

Member
wkoncu zgralem fotki... tylko ze z telefonu ale narazie nic lepszego nie mam...:(

no to OUT 2008 startowal 9.04.2008 ale jeszcze zanim przygotowalem outa musialem wspomniec outa 2007 :D

ach jak ja ta roslinke milo wspominam:D

NO to startujemy z OUT'em 2008 :D ;p

gady biorące udział: durban p, wrxafgani , lr, es :D oczywiscie to dopiero 1 partia outa 2008 jak naraie 19 sztuk. ;p

a tu mutancik z 3 liscmi ciagle idzie :D on/ona musi dojsc:D

fotki ustawione chronologicznie ;p

Edit kov: takie fotki kwalifikuja sie do zabanowania, nie ma nic co by latwiej zabanowalo na tym forum.

Last edited by a moderator:

bogusik2

Member
Duncan nie czepiaj sie :) inni nie sa tolerancyjni wobec nas, wiec chyba my powinnismy byc bardziej otwarci.. zreszta chyba lepiej pozostawic to do zalatwienia komu innemu :) Gigi odemnie masz K+ :D
WRxA na oucie moze nie dac rady, ale durbany beda super extra wypasione napewno :) pzdr