What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2008!

Yarcio

Member
Zathir, zajebiste topki, naprawde super. A wszystkie planty maja podobne feno? Czy roznie rosly/pachnialy itp itd?

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
rosnie wam jak na drozdzach hehehe
to ja wkleje swoje

a teraz pani z malej doniczki hehehe ma juz okolo 29 dni i 7 dni FLO

dzisiaj przesadzilem ja do wiekszej doniczki

pozdrawiam was
p.s. sorry za daremna jakosc zdjec

Last edited:

urban

Active member
Zathir jestem fest konkretnie zadowolony, ze tak dobrze wykozystales te moje pestki.

Super ci to wyszło K+++

Tak dla scislosci to do tego crossu z meskim HH nie poszła purple kobita durbana, tylko zielona kobita durban x skunk.Dokladnie ta:

Mam nadzieje ze ziolko ci bedzie smakowac, i licze ze zrobisz wpis w polish strainguide bo sam nigdy tego crossa nie posadzilem

pozdro
:headbange

Witam Szanowne Grono :joint:
U mnie na razie tylko lr-ki od Pana P. jeszcze raz serdecznie dziękuje...

Wszyscy Panowie zapierdzielacie bd ładnie.

Zathir jeśli chcesz to mam lr ma moze z 10 dni pokazał już płeć i nie mam co z nim zrobić jeśli jesteś zainteresowany to pm.

to własnie ten.

NKOTS dziękuje i wzajemnie pozdrawiam :rasta: :wave:

Pozdro6oo
Rd

Last edited:

Cinnamon

Member
A takie małe nic :wave:

White Russian x Afghani

Sensi Star x True Blueberry x White Russian

Dzięki uprzejmości jednego z forumowiczów :wave:

Peace iG... :kissass:

A

adrianmenyo

O KURDE, "White Russian x Afghani" , to ten zabojczy cross ;) Mam nadzieje ze mi sie kiedys trafi kilka pestek tego "magika" tez bym sie chcial zataczac po paleniu ;) Pozdro!

G

Guest

adrianmenyo said:
O KURDE, "White Russian x Afghani" , to ten zabojczy cross ;) Mam nadzieje ze mi sie kiedys trafi kilka pestek tego "magika" tez bym sie chcial zataczac po paleniu ;) Pozdro!

Hehe miesięczna przerwa od kwiatków sprawia cuda :D
A właśnie... na mur beton pamiętam że w tamtym roku ktoś to na dworze miał... Kto? Jak wyszło?
Godzinę temu pierwsze sionka do wody poszły :D :headbange

Last edited:
G

Guest

no u mnie maroci poszly na wate i out mix od super-breedera plantatora hyhy.. :D pogoda przepiekna i temperatura wzrosla; sadze ze za 2 lub 3 tygodnie bede wysadzal pierwsze sadzonki; o to czy przezyja sie nie martwie bo moje planty przezyly miesieczny experyment na balkonie (snieg, dzeszcze, przymrozki) hyhy.. ^^ Tylko te przeklete chwasty! :spank: Mysle ze dobrym pomyslem jest wysadzanie pod koniec kwietnia bo nie ma wtedy suszy (mam nadzieje!) co potrafi mnie wkurzyc a czasu na chodzenie i podlewanie mam malo :p A poza tym biore pod uwage globalne ocieplenie hyhy..

fotka dla motywacji guerilla growerow :D
22188100_1083.jpg

C

Ca2

Ja już kiełkuje LR i LRmix + durban od plantatora. Jeżeli jest opcja na plony w lipcu to i LRy sie posadzi... durban dojdzie sobie później. Nim cokolwiek wyleci na desant podveguje na parapecie. Pan P zaskoczył sionkami to malutki out zrobię. Wszystcy palacze durbana wipisali ogrom zajebiaszczych recenzji więc sam się pokuszę o degustacje tego weedu. Szczerze to aż skakam z radości na ten sativa high ;D

Po obecnym In przewidywana jest przerwa techniczna. Być może zaskocze z pojemniejszym boxem :) 0.2m2 już by mnie bardzo ucieszyło. Chwilowo osiągi z lampy lekko ogranicza przestrzeń. Na oko stracę 5-10cm na wysokości...ale... sami wiecie co ja na to :) Większa przestrzeń...więcej roślin...mniej vega i pobawimy sie z krasnalami.
Teraz ufazowany G13xWW sobie myśle, że być może nawet bym sadził 50% boxu jednym strainem i drugie fifty czymś jeszcze cwańszym.

Odnośnie smoke raportu G13xWW... napisać mogę, że w smaku ciut na styl Bubbleberry x Afghani by HC. Topy totalnie na styl WW. Kwitnie dość przydługawo (także po WW). Działanie... początkowo euforyzuje z czasem opada w nieogar aż w końcu odbiera energie i powoduje straszliwe znudzenie i zawieszki. Mojej partnerce niezbyt przypadło do gustu bo ostro wchodzi...za mocno... i jest zbyt ciężkie.

Ostatnio z kumplami paliłem...jeden już wódzi przykropił i bronxy ...jaramy jaramy.. koleś ściągnął takiego strzała, że lekko zzieleniał i puścił spawa:D Inny niedawno na imprezie odpuszczał kolejki pod pretextem tego, że "dawno nie paliłem takiego mocnego zielska". Ogóleni plon oceniam 10/10 moc 10/10 smak/zapach 10/10. Godne polecenia praktycznie każdemu. Początkujący palacze się mile zaskoczą a zaawansowani nie rozczarują:) Nic dodać nic ująć. Teraz w miarę na bierząco w moim coco growlogu będą się pojawiać shooty moich crossów. Smoke raporty również.

Ledwo się słońce pojawiło już Panowie kolorujecie :D Oby tegoroczne outy były bardzo dobrej jakości. Lub jak komuś zależy bardzo obfite. Ja z LRami raczej rekordów nie będe bił haha... a jak chodzi o durbany to im zrobie taką szkółkę, że będą lepsze bonsai od LowRyderów. 60g na jesień i będe happy.

V

vod

Tu masz wykres, może ci trochę pomoże. Poza tym search i popatrz co inni stosują.

V

vod

U mnie w kartonie:

Gf x sven od nasiona, czyli od 1.2. 125W 12/12.
Podspodem mix outdoorowy salasie.

tutaj jeszcze jedna zmutowana Satori i trzy krzaczki, które płci jeszcze nie pokazały.

tutaj mój rozpadający się kartonik flo, a w nim od lewej gf x sven, mix outdoorowy slasie i shroom x c99

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
Witam !!

Dzisiaj pierwszy raz poczulem wiosne.... zawsze mam taki dzien w roku gdzie po prostu tak sie czujesz....

wiec pokolorujemy !!!

Pozdro !

Q_ba1

Member
..a w ogrodzie rosnie mi...
Power Plant 60 dzien flo

Cheese 32 dzien vega

Niebawem kończymy pierwsze i zaczynamy flo :rasta:
Pozdro
Q

C

Ca2

Vod: urocze miniaturki. A niektórzy kupują drogie LRy żeby takie fajne krasnale mieć.

Q_ba: tęga taśma produkcyjna...z takim boxem utrzymał bym całe miasto w nieco lepszej kondycji. Ostatnio znajomych pozwijali... i ogólnie chujnia zawsze z paleniem. Normalnie jeden harvest i już można myśleć o kupnie auta;D Pogrom...daj znać ile kilo wytargasz ;)

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Vod-zu piekne kartoniki , od zawsze fascynowaly mnie twoje rosliny w kartonach , sam zmontowalem karton pod twoja roslinke hehe. Narazie mam na tapecie Bill Laswel , Devilpriver , Ferbie Boys ..... ,
dziekuje i pozdrawiam

Q_ba1

Member
Hehe taśma taśmą, obie uprawy należą do moich uczniów, ja bede mial tylko pewne udzialy w plonach za opiekę nad maleństwami, świetny układ - zero ryzyka, w domu nic nie trzymam, czekam tylko na swoją część :rasta:

Yarcio - w obu namiotach jest po 9 roślin w 15l doniczkach o średnicy 33cm na powierzchnię 1m^2 pod 400w

Chcialbym przekroczyc 400g w przypadku PP ale niestety rośliny dostały troche po dupie przeciągami........ :spank:
I lampa mogłaby być ciut mocniejsza ew cool tube dla zmniejszenia odległośći

Za to Cheese rosnie przecudnie, lepiej niż Skunk Special, zobaczymy pod ile uda mi się podjechac