ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
grunwald, hehe co pozostałości z outa już tylko zostały? ;D te przytopowe też już zjarałeś? ;D heh zanim sie obejżysz a tu zaraz następne zbiory beda hyhy ja też sie już nie moge doczekać pzdr!
elo
no wlasnie co z tymi fotkami?
ostatnio mi sie zaladowaly 3 i to ledwo ledwo... czekalem hu* wie ile...
grunwald no liscie zbyt dobrze nie smakuja... juz sie tego za duzo opalilem... i jak mam teraz palic liscie to wole wogole nie palic takie zlapalem obrzydzenia... no ale jak sie nic niema a sie chce to co zrobic...
u mnie w boxie wszystko ok
fotki za tydzien wrzuce
pozdro
TRC SUDDENLY BLUE X SOMA BUDDHA SISTER - bardzo mocna i psychodeliczna GANJA polecam wszystkim którzy lubią strong haj, dopiero ją testuje hehehe za jakiś czas smoke report, pozdro all top
Siemafon!
@Toptop Twoje planty to zawsze wyglądają jak z katalogu Sensi Seed. Reszta też jak zwykle na wysokim poziomie. Niedługo uprawa, palenie i w ogóle wszystko co z tym związane będzie się kojarzyć z Polską, a nie z Holandią .
...a wracając do tematu. Dużo się nie zmieniło, ale wszystko idzie jak trzeba. Może w weekend wrzucę na flow.
eeeeeJ! Ja wlasnie mam zamiar zagladnac do Amsterdamu na jakis weekend! Jak by cos to jestem chetny!
PS i pamietajcie, trzeba wykorzystac ten CZAS, puki w amsterdamie jeszcze mozna legalnie sie zbakac, slyszalem ze coraz wieksze zakazy jarania w Holandii :/
Nareszcie upload dziala. W moim ogrodzie 30 dzien flo.
Roslinki wyciagnely sie zdrowo w boxie, nawet z metr. Ostro tez rozkrzewione, troche za malo miejsca mam jak na 5 roslin, ale lubie rozne phena miec po zbiorze.
czasami wyprowadzam je na spacer
jedna urosla za bardzo i za blisko cooltuby z 400w, wiec musialem zlamac jej szczyty i podwiazac. Zyskalem z 25 cm, robilem to juz wczesniej i wychodzi dobrze.
Niektore szczyciki:
LUI 1
LUI 2
Ogers Kush 1
Generalnie zaczyna sie juz zywiczna jazda i zapachy ostre. Moze na majowke bedzie jakis tescik? Na pewno na mmm '08!
^^^ hej ogrodnik, nigdy nie pamietam rozmiaru boxa ale cos z 90 x 65 x 170. A i z vegiem ci nie pomoge, ten akurat grow zaczalem na poczatku roku, musialem wycofac sadzonki spod 250w pod fluoro bo bylo za sucho i marnialy, mozolnie odratowalem te rosliny pod lampami fluoro, tak ze 2 miesiace wegowaly, ale z miesiac z tego chorowaly. Generalnie dluzej niz 1 miesiac nie polecam wegu, w dobrych warunkach powinny w tym czasie pokazac i preflowery i naprzemienne internody czyli dojrzec do flo.
Witajcie.
Nareszcie upload działa, mam nadzieje ze teraz sie w temacie zazieleni wiosennie!
@NKOTS pozdro bracie, mam nadzieje ze pokazesz cos od siebie w nature lovers. Made by nature lovers. Made for nature lovers.
@ali super jedziesz
cała reszta tez pogratulowac!
Kov ja zaczynałem tą uprawe w tym samym czasie co Ty, u mnie juz po zniwach
No to jedziemy:
Durban x Hollands hope , Swiss Bliss
29.12.2007 nasionka do wody
23.01.2008 12/12
25.03.2008 Swiss Bliss żniwa
29.03.2008 Durban x hh żniwa
Rosliki w mixie gleba+kokos+perlit. Caly czas nawozone GHE flora series według zalecen producenta, ostatnie 10 dni rippen.
box 0,25m^2
hps 150w
Durban x hh 66 dzien 12/12
Swiss bliss 62 dzien 12/12
hot mix
pozdrawiam
ps potrzebuje pyłku lr'a poniewaz 3 roslinki z pestek od plantatora okazały sie kobietami a ja chce zrobic z nich nasiona