What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2008!

C

Ca2

Slabywh*j said:
Canadian:
5szt/25pln
10szt/35pln
25szt/59pln
50szt/90pln
100szt/130pln
400szt/400pln
1000szt/790pln
5000szt/1500pln
10000szt/1900pln
Ale niepełnosprawny cennik. 10pln różnicy a 2x tyle nasion. W ogóle ciekawe z kąd tego tyle ma, że 10 000szt chce puszczać ;D

O

Ojciec

Hey , ludziska nieźle wam tam rośnie :)
Q ba1 : tylko pozazdrościć , nie mogę sie doczekać efektów końcowych.

Hehe Ca2 masz racje co do tego cennika.

I żeby nie było.

Na skosztowanie testowe od zaprzyjaźnionego sprzedawcy. :bashhead:

V

vod

czemu cennik niepełnosprawny?
to chyba normalne, że jak więcej na raz kupujesz to płacisz mniej za sztukę. Praca i koszty związane z wysłaniem 1000 nasion w jednym kwawałku i w paczkach po 5, też nie są takie same.

A tu parę fotek, których wczoraj nie wrzuciłem:

gf x sven

mexican sativa (sensi seeds)

green.smoke

Member
zajebiste rosliny vod, to sa te z kartonu spod hps150w?

U mnie w koncu zaczynaja kwitnac, ale jeszcze nie przestaly rosnac, musialem wiec podniesc troche 'sufit' boksa.
Ogolnie wyglada to jak jedna wielka prowizorka :/ Musze pomyslec nad wiekszym boksem :D

C

Ca2

Ojjj Frendy ale macie roślinkiiiiii ;p moja taka skromniutka ;D
Ostatnio się dziwuje dlaczego liście od strony drzwi marnieją. Stają się zgnito zielone i ucieka z nich woda... później dopadło to kwiaty z nasionami Hawaiian Snow. Teraz poskładałem do kupy cały busz + drzwi i moją średnią wentylacje. Pleśń mi wlazła. Jednak dobra wentylacja to podstawa...nawet indoor pleśń dopadnie.

Ojciec: normalnie kurde jak kotlet na imieninach albo paluszki rybne kapitana Iglo ;D Zajebiaszcza panierka ;p

V

vod

@green.smoke
z kartonu, ale pod świetlówkami kompaktowymi (125W + 20W i ostatnio jeszcze dodałem 25W).

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
vod said:
@green.smoke
z kartonu, ale pod świetlówkami kompaktowymi (125W + 20W i ostatnio jeszcze dodałem 25W).

Panowie uczmy sie , bo nikt nie zyje wiecznie....
szacuneczek vod , piekne kartoniki masz , :laughing:
:wave:

G

Guest

A no karton tez daje dobrze rade jak widac :D Zastanawialem sie takze nad swietlówkami o wyzszej mocy, ale w pl sklepach są wciaz wysokie ceny, jednak za granica widzialem juz calkiem przystepne :D

Zeby nie bylo Offtopa to powoli rosnacy cross z AF

Dwie inne pestki zostaly wlozone do gleby, a 3 jeszcze kielkuja.

Nastepnie tez rosiczka Drosera Capensis, która miala ciezki zywot, lapki praktycznie zaczely gnic, ale zauwazylem ze pojawiaja sie nowe wiec mysle ze wszystko z nia bedzie ok.

Panowie z poprzedniej strony wspaniale roslinki macie. Good Job :rasta:

G

Guest

Hehehe niezbyt, niepotrzebnie przesadzalem do tak duzej doniczki. Odrosty dotykaly ziemi przez co ziemia sie przyklejala do lapek i jak gdzieniegdzie widac zaczely one gnic.
Mialo je to utrzymac na wyzszym poziomie, aby nie mialy stycznosci z gleba.
W zasadzie ciezko przezyla transport do mnie przez co wygladala jeszcze gorzej.
Wszystko juz jest na dobrej drodze :D :D
Pozdro

G

Guest

Ma ktos linka do starego threda slaw77? Hm.. ciekawe kto wyhoduje najwiekszego maroca w tym roku :D

E.: Dzieki yyyoopp za trud poszukiwan, ale chodzilo mi o threada a nie o posta. Slawek pisal tam jak karmil swoje maluchy i w ogole bylo tam pare ciekawych porad no i ogrom powalajacyh fotek.

Last edited:

57fun

Member
Placjusz, ładna gałązka...raczej gałąź :] dodaj więcej info
A u mnie Grapki w 49/50 dniu 12/12 pachną niesamowicie owocowo jak sie tylko budsika dotknie :]

te 2 topy robią sie jakieś dziwne wyciągają się do góry jak te o których pisaliście w innym threade, foxtile czy jakoś tak,albo mi sie tylko wydaje!

G

Guest

Wszyscy jak zwykle ladnie zapiep***ja :D
hehe.. stare akwarium znalazlo wreszcie zastosowanie: sluzy jako klosz ochronny na balkonie, 3mam pod tym pare lr x oasis od kazuya20 [pzdr! :wave: ] Bede musial pomyslec skad wytrzasne jakas cyfrkowke bo rozmawailem ze starym czy mi nie pozyczy swojej a on na to "A co? Kwiatki zachcialo sie nam fotografowac?"
:bashhead:
pzdr!

placjusz12

Member
hodowca85 to jest odgałezienie ,musiałem sciac najpierw je bo wszystkjiego naraz bym niemial gdzie suszyc a smoke raport bedzie w SG jak wszystko bedzie sciete i wysuszone hehe
pozdro

Tommekk18

Member
Witam nie wiedzialem na poczatku czy moge wstawic te zdjecia poniwaz sa z sezonu 2006-07 ale Dr. Smoke napisal ze moge umiescic w tym temacie
a więc
06.r

pierwsza roslina nie znanego mi pochodzenia

07.r
to był moj 2 sezon. Rosliny takze nie znanego pochodzenia ale byly to odmiany fioletowe

tu zaluje ze nie zrobilem zdjec z okresu kwitnienia

Last edited:

Latest posts

Latest posts