What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2008!

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

super kwiatki macie koledzy

umnie ciagle zaduzo pracy i za malo czasu na trawke,hehe
jak tylko znajde wiecej czasu to pokoncze thready co zaczolem,hehe

, mam pewnie 10+nieodpowiedzanych pytan pm's.sorry teras jusz ich nieznajde,

early skunk nasionka sa w trakcie produkcji,czekam teraz na dobrego tatusia,
chyba badzie chemdog bx.to powinno zasmierdzic i powalic cale osiedle,hehe

grapefruit x blueberry

664IMG_5881.jpg

664IMG_5915.jpg

Rez -basic kush

664IMG_5929.jpg

Nice - SSH "a"

664IMG_5908.jpg

peace

A

akap13

Serwus :wave:
xy1, ca2, dev - super, hot no no jak zwykle pro

z 22 panien zostalo 11, m.in. ak48, cheese i 1 big bang z 5 ktore nawet nie wykielkowaly, ww jako gratis od fr jest panna, super. jada na flo.

pozdro i powodzenia w planach :joint:

D

dEv-9

akap13 said:
Serwus :wave:
xy1, ca2, dev - super,

Dzieki stary hehe ale ja sam wiem ze to nie jest super, ja lama jestem. :]
Np. mam problem bo mi liscie zolkna w tych mlodych LR, zrobilem wczoraj mieszanke podloza i zaraz bede przesadzal mam nadzieje ze to pomoze, moze to byc rowniez niedobor ktoregos z pierwiastkow dlatego od dzisiaj rowniez zaczynam podlewac biohumusem:p hehe ELoOO dzieki, twoje to jest pro dopierO:) tak jak innych

cheech and bong

Active member
toptopganja twoje topy są na prawde topowe :). gratuluje zblizajacego sie harvestu.
HC oczywiscie to samo szalejecie panowie, a ja na parapecie trzymam jakiegos nic niewartego badyla, zazdroszcze wam mozliwosci
akap ładnie masz tam przygotowany mini roomik/boxa az chc sie popatrzyc
pozdro

Last edited:

soul

Member
chce to sie patrzeć w boxa jak roślinki kwitną wtedy to można siedzieć i siedzieć

bardzo piekne indoorki panocki

@soul

G

Guest

Aloha! Wszyscy oczywiscie ladnie zapie... jak zwykle :)
cheech and bong said:
toptopganja twoje topy są na prawde topowe :). gratuluje zblizajacego sie harvestu.
HC oczywiscie to samo szalejecie panowie, a ja na parapecie trzymam jakiegos nic niewartego badyla, zazdroszcze wam mozliwosci
akap ładnie masz tam przygotowany mini roomik/boxa az chc sie popatrzyc
pozdro

Piszac, ze nie masz mozliwosci masz na mysli indoor? No cheechu... jak nie indoor to outdoor popykaj hehe.. ja tez nie mam mozliwosci ale jakos sobie radze, a raczej bede radzil mam nadzieje. W koncu polak umie pokombinowac :D

tomato

Member
Veteran
:yoinks: ale dajecie panowie.. :bashhead:
bez urazy weedmaster, smakowity topek, ale nie widze zadnej radochy palenia z takiej zasyfialej lufki.. :confused:
pozdro :rasta:

S

Slabywh*j

Q_ba, masakrycznie wygląda twój box, roślinki wykorzystały maksymalnie powierzchnie.

C

Ca2

Q_ba: bardzo ładnie ;D gęsto będzie ;)
Slabywh*j: jakoś Cię nie kojaże ;D jako nowy pochwal się jakimiś dokonaniami

S

Slabywh*j

Ca2 said:
Slabywh*j: jakoś Cię nie kojaże ;D jako nowy pochwal się jakimiś dokonaniami
Nie znasz mnie bo jestem tutaj nowym użytkownikiem... co do chwalenia to już niedługo coś pokaże bo startuje z moim pierwszym indoorkiem ale jestem do niego dobrze przygotowany(równocześnie szykuje się też do outa 2008, chcę zasadzić z 50 roślinek, z 10 LowRyderków żeby było co palić na wakacje oraz Cannadiany, Maroco i Easy Sative). Box z płyty OSB ocieplony styropianem, wymiary 56x80x150, HPS 400W, nawozy Plagron'a na weg i flo i PK 13/14 oraz doświadczenie z zeszłorocznego outdora i wiedza wyczytana na forum myślę że pozwolą mi na uzyskanie zadowalających efektów.

Last edited:
S

Slabywh*j

cancanabis said:
ej a gdzie mogę dostać cannadiany??(seedbank)
edit(kov), juz wszyscy wiedza? to edit regulamin pkt 7
Canadian:
5szt/25pln
10szt/35pln
25szt/59pln
50szt/90pln
100szt/130pln
400szt/400pln
1000szt/790pln
5000szt/1500pln
10000szt/1900pln

Last edited by a moderator: