ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
teraz mi sie wysypaly LR#1.. z 5sztuk dzis wyralem jednego faceta i drugi tez juz zidentifikowany ale go jeszcze zostawie...
ten z prawej strony reszta to dziewczeta...
pozdr4@ll
Moj kolega Shaman , znam go z parapetu.
Troche mi go szkoda , ale niech sobie rosnie, moze kilka g bedzie.
Komplet do indoora prawie skonczony moze byc fajnie za kilka dni.
Azzzzzz - z całym szacunkiem i szczerze przepraszam, znadinterpretowałem jedno ze zdjęć...
...wydaje się trochę wystrzelony
na innych fotkach widać, że foxtaile wyglądają tak jak powinny, bez żadnych mutacji
jeszcze raz sorry to przez niewyspanie
roślinki świetnie spore
--
apropo noobów
dp power plant 40/05flo
nrs ice 78/58
a co do dalszego ciągu wątku o mutacji,
osobiście miałem z nią do czynienia w dwóch przypadkach
pierwszym była bliżej nieokreślona sativa, dość obficie karmiona, gdy buds zatrzymały wzrost niektóre (szczególnie topowe) foxtails zaczęły się wyciągać;
drugim przypadkiem była ak48 sativa pheno, rosła 4 miesiące, foxtails zaczęły wariować w ostatnich dwóch tygodniach, tuż po ostatniej dość potężnej dawce nawozu;
zarówno foxtails owej sativy jak i ak wyglądały podobnie jak na przytoczonym zdjęciu, z tym że były bardziej wyciągnięte, listki przybierały nieregularne kształty a okwiaty były rozmieszczone chaotycznie względem naturalnych.
Castle: Te badsy podtrzymuj lepiej bo jak tak dalej beda przybierac to ci gruchna o glebe hehe :>, no i susz ten szit szybciej bo jakis smoke raport by sie zdal
Placjusz: Zdjecie masakryczne, na poczatku nie moglem ocza uwierzyc jak zobaczylem topa wielkosci...lufki :> , dopiero po powiekszeniu powiedzialem sobie w myslach "a... kurwa to latarka........"
Q_ba: Spoko, posty lepiej pisac przy pelni wladz umyslowych bo pozniej przejezyczenia sa , super masz te ice'y, ladnie to wyglada jak sa tak np 4 glowne szczyty i wszystkie prawie rowno rozwiniete :>. Bedzie kosa palenie.