What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2008!

G

Guest

teraz mi sie wysypaly LR#1.. z 5sztuk dzis wyralem jednego faceta i drugi tez juz zidentifikowany ale go jeszcze zostawie...

ten z prawej strony reszta to dziewczeta...
pozdr4@ll

NiceGirl

Well-known member
Veteran
Moj kolega Shaman , znam go z parapetu.
Troche mi go szkoda , ale niech sobie rosnie, moze kilka g bedzie.
Komplet do indoora prawie skonczony moze byc fajnie za kilka dni.

Azzzzzz

Member
Veteran
Piekne roslinki !!!

12505P1310014a.jpg

12505P1310033a.jpg

12505P1310039a.jpg

12505P1310041a.jpg

Q_ba1

Member
Azzzzzz - z całym szacunkiem i szczerze przepraszam, znadinterpretowałem jedno ze zdjęć...

...wydaje się trochę wystrzelony
na innych fotkach widać, że foxtaile wyglądają tak jak powinny, bez żadnych mutacji
jeszcze raz sorry :badday: to przez niewyspanie

roślinki świetnie spore

--

apropo noobów

dp power plant 40/05flo

nrs ice 78/58

:dance:

a co do dalszego ciągu wątku o mutacji,
osobiście miałem z nią do czynienia w dwóch przypadkach
pierwszym była bliżej nieokreślona sativa, dość obficie karmiona, gdy buds zatrzymały wzrost niektóre (szczególnie topowe) foxtails zaczęły się wyciągać;
drugim przypadkiem była ak48 sativa pheno, rosła 4 miesiące, foxtails zaczęły wariować w ostatnich dwóch tygodniach, tuż po ostatniej dość potężnej dawce nawozu;
zarówno foxtails owej sativy jak i ak wyglądały podobnie jak na przytoczonym zdjęciu, z tym że były bardziej wyciągnięte, listki przybierały nieregularne kształty a okwiaty były rozmieszczone chaotycznie względem naturalnych.

Last edited:

Azzzzzz

Member
Veteran
Castle: Te badsy podtrzymuj lepiej bo jak tak dalej beda przybierac to ci gruchna o glebe hehe :>, no i susz ten szit szybciej bo jakis smoke raport by sie zdal

Placjusz: Zdjecie masakryczne, na poczatku nie moglem ocza uwierzyc jak zobaczylem topa wielkosci...lufki :> :bashhead: , dopiero po powiekszeniu powiedzialem sobie w myslach "a... kurwa to latarka........"

Q_ba: Spoko, posty lepiej pisac przy pelni wladz umyslowych bo pozniej przejezyczenia sa :rasta: , super masz te ice'y, ladnie to wyglada jak sa tak np 4 glowne szczyty i wszystkie prawie rowno rozwiniete :>. Bedzie kosa palenie.

Milego dzionka :joint:
12505P1310042a.jpg

12505P1310045a.jpg

12505P1310046a.jpg

12505P1310051a.jpg

C

Ca2

Haha a mnie pozgniatało to z kąd placjusz wyniuchał taką rure ;D normalnie wielkość rury do zapalniczki mnie pozgniatała na amen ;D